Artik yeter... 3. REVIZYON?

Benim ameliyat oldugum doktor burun uclarini tamamen yok edip mandalla kistirmadan yana malesef. Sivriyi yuvarlaga cevirmek de cok riskli ve dertli bir is, cok nadir ise yariyor ameliyat. Daha da kotu olsun istemiyorum. Siz ameliyat oldunuz mu?
Evet 19 gun oldu. Benim burun ucum cok etliydi. Kalin deriliyim. Doktor bey basindan soyledi zaten sorunun orada oldugunu ve fazla kuculmeyecegini simdilik memnunum insallah ilerde sorun cikmaz.

Evet 19 gun oldu. Benim burun ucum cok etliydi. Kalin deriliyim. Doktor bey basindan soyledi zaten sorunun orada oldugunu ve fazla kuculmeyecegini simdilik memnunum insallah ilerde sorun cikmaz.

Benim de burun ucum cok kalin ama incecik yapti doktor :S Nasil olduysa?

Burun ameliyatlarında daha baska revizyon kaldırmıyor diye biliyorum .Üzüldüm adınıza .

Kanatlar genis kalmis. Kanatlari daraltsaydi burun ucu bu kadar sivri gozukmezdi. Veya ucunu yuvarlak biraksaydi keske. Tekrar ameliyat olacak bir durum yok bence. En alttaki resimde guzel duruyor.

Son düzenleme:
Bence güzel görünüyor ama tabi beğenip beğenmemek göreceli bir durum.bu burnu hiçbir doktora emanet etmeyin zaten doktorlarda problem yok diyormuş.ameliyat kusurlu burunlara iyi geliyor .

Bence güzel görünüyor ama tabi beğenip beğenmemek göreceli bir durum.bu burnu hiçbir doktora emanet etmeyin zaten doktorlarda problem yok diyormuş.ameliyat kusurlu burunlara iyi geliyor .

Boyle de yasamak istemiyorum ama... En sevmedigim burun tipi sivri burundur, burunumun minik yuvarlak ucu beni ben yapan biseydi, bebeklikten beri boyleydi

Boyle de yasamak istemiyorum ama... En sevmedigim burun tipi sivri burundur, burunumun minik yuvarlak ucu beni ben yapan biseydi, bebeklikten beri boyleydi
burun ucu sivri dediginizde çok tuhaf bir sivrilik var diye düşündüm fotoğraflarda güzel bence çok samimi söylüyorum ameliyat riski almayın çünkü gerçekten güzel. Hem maddi anlamda hem de manevi olarak kendinizi bu kadar yoracak bir durum yok.doktor muayenesine gittiniz mi hiç? iyi doktorlar ile görüşün fikir alın sizi doğru yönlendirirler.doktorlar ameliyata gerek yok diyorsa güvenin

Cogu doktor yok dedi fakat yuzume oranla gercekten ucu minik kaliyor. Isiklar altinda gulumseyemiyorum, yanlarda iki koca golge var ve incecik sivri inen bir ucgen... genel olarak yuz guzelligi acisindan eskiden daha iyiydim. fakat ameliyat da cok riskli... gercekten suanda hissettigim tek sey pismanlik ve guvenimin asiri azalmasi. cok kotu iki hisi birden yasiyorum ve hep yasicam galiba

Yüzle uyumu çok önemli tabiki kırpılmış fotoğraflarda bunu ben bilemem.estetikli hicbir burun doğal güzel bir burun kadar güzel olamıyor bence mutlaka insanın içine sinmeyen şeyler oluyor

Fotoğraflarda kötü görünmüyor ama.. arkadaşın dediği gibi bütün halde uyum durumunu bilemiyoruz :/ zor bir durum cidden

Bencede ameliyatlık bir durun yok sakın elletmeyın her amelıyat bir risk defalarca oldum ,burun gayet güzel kıbar .her burun yapısı farklı

düşünürseniz ameliyat size kıkırdak gerekecek kulak yada kaburgadan. Bana kaburgadan alıp koydularsç buda 2 Dr 2 ücret demek birde beğenmemek var ,bence olmayın sakın

Her ameliyatta enjeksiyon riski var Nadir de olsa burun ameliyatında var Türkiye’de 2 yada 3 vaka olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…