- Konu Sahibi merinda_34
-
Oncelikle mesajima cvp verdiginiz icin tesekkuler ancak o bahsettiginiz kisi ve konusunu tam olarak anlamadim yani hangi erkek uyenin??? o durumdan haberim yok. Esim uni mezunu bende oyleyim ve onceki kiz arkadasini cok iyi taniyorum cok buyuk bir sevgisi vardi esimin o kiza karsi ve bircok insandan aralarinda ki iliskinin boyutuyla ilgili detaylarida ogrendim. Ayrica neden bir erkegin evlilik oncesi cinsellik yasamamasi sizin icin normal degil? Bunu bizzat beim erkek kardesimde yapti. Esim bunu evliligimiz suresince daha ilk kez birkac gun once ickili iken yuzume vurdubu aslinda beni yariyolda biurakmak degil ama yasim geciyor ve yuvanin en guzel susu olan cocugumu istiyorum bir kadin olarak ancak ne soylediysem olmadi ikna edemedim ve konuyu her actigimda daha da fazla agresiflesiyor bugune dek asla fiziksel siddete basvurmadi ve zaten istesede yapamaz kavga dovus bilmez sakin bir yapidadir. Bilmiyorum hanimlar icinizde benimkine benzer bir sorun yasayipta bunu bir sekilde cozenler oldu mu aranizda ve olduysa nasil yaptilar?
Oncelikle mesajima cvp verdiginiz icin tesekkuler ancak o bahsettiginiz kisi ve konusunu tam olarak anlamadim yani hangi erkek uyenin??? o durumdan haberim yok. Esim uni mezunu bende oyleyim ve onceki kiz arkadasini cok iyi taniyorum cok buyuk bir sevgisi vardi esimin o kiza karsi ve bircok insandan aralarinda ki iliskinin boyutuyla ilgili detaylarida ogrendim. Ayrica neden bir erkegin evlilik oncesi cinsellik yasamamasi sizin icin normal degil? Bunu bizzat beim erkek kardesimde yapti. Esim bunu evliligimiz suresince daha ilk kez birkac gun once ickili iken yuzume vurdu:( bu aslinda beni yariyolda biurakmak degil ama yasim geciyor ve yuvanin en guzel susu olan cocugumu istiyorum bir kadin olarak ancak ne soylediysem olmadi ikna edemedim ve konuyu her actigimda daha da fazla agresiflesiyorbugune dek asla fiziksel siddete basvurmadi ve zaten istesede yapamaz kavga dovus bilmez sakin bir yapidadir. Bilmiyorum hanimlar icinizde benimkine benzer bir sorun yasayipta bunu bir sekilde cozenler oldu mu aranizda ve olduysa nasil yaptilar?
Esim benim icin cok seyler yapti hem evlilik oncesi hem de sonrasinda bein bitgun gormesin delirir sesimi duymasin uzulur ve benden onceki iliskisineide cok iyi biliyorum yani gercekten tum detaylarina kadar biliyorum herseyi zaten cevrei=resinde bulunan hemcinslerimde ayni seyi soyluyor sut oglan sut gibi lakaplar bile takmislar.Ama gelin gorun ki o icinde ki bastirilmis cocuk istegi hem kendini hem de beni mahvediyor. Aslinda kendimi de suclamiyorum fakat bir yerde gecmisin pismnaligi ve izlari halen ustumde ayrica cogunuzda bilirsiniz ki erkekler biz kadinlari genelde su sekilde itham ederler: '' Bir kadin bekaretini verdigi ilk erkegi ister pismanlik ister nefret vs vs bir sebepten dolayi asla unutamazlar'' esim bunuda dusnuyor simdi. Bilmiyorum gercekten son bir kac aydir esimle evlilgim cok kotu geciyor yani zevkli bir yani yok ama emin oldugum birsey var ki birbirmizi cok sevdigimiz neler yapmadi ki bu yuvanin mutlulugu icin ickisi yok kahvesi yok hcbir kotu aliskanligi yok gozu benden baskasini gormez Ama bosanma konusunda sizlerinde dedigi gibi cok tehditkar ve herseyi ispatlayacak gucte ayrica bende birseyleri asla inkar edip yalan soyleyecek ve gizleyecek karakterde bir yapiya sahip degilim
O konuyu bilmiyorum ama adamın eski sevgilisi o kadar ilaheleştirilmiş,beraberlikleri öyle masumane anlatılmış ki...Olabilir.
Bir kadın,böyle bir sorunu,eşini hiç suçlamadan ve eşinin eski sevgilisini bu kadar yücelterek yazmaz sanırım.....
evet maalesef oyle is bosanmaya gelince biraz tehditvari bir tavir akiniyor ailemi kendi ailesinden ayirmiyor cunku yani biraz tipik ana kuzusu ev erkegi hali de var. Ayrica cogunuzun bahsettigi o diger konu nedir? kafam karsiti ondada neticede burasi biz kadinlari sayfasi ve buna benzer sorunlari benden once paylasanlar olabilir ama erkekle ne alaka onu anlamadim??? Neyse. Bne bunu ilk bslarda anlamadim ancak sonradan jeton dustu icinde bu denli cocuk sevgidi olna ( yegenlerimi kuuk kuzenlerimi kendi cocuguymsu gibi severdi onceden ve halende oyle) ona karsi durust olup herseyi soyledikten sonra bir daha cocukla ilgili tek kelime etmedi. Ve isin kotu tarafi nette yaptigim aramalarda da maalesef bu erkek milleti ayni seyleri dusunuyor. Bir okusaniz neler yazmislar neler cok utanc verici. Hele bir yorumu okudum ki aynen soyle diyor'' Uelen pis midesi genisler sizden once baska erkeklerin en dilece fantazilerini yasadigi o goguslerden dunyanin en masum varligi olan cocugunuzun emzirilmesini kaldiracak kadar da genismisiniz? diye igrenc yorum yapanlarda olmus. Maksadim esimi sadece cocuga ikna etmek degil. Ama bende istiyorum her adin gibi cocugumu karinimda tasiyip enneligi yasamak ve iste meselenin puf noktasi da burasi
Esim benim icin cok seyler yapti hem evlilik oncesi hem de sonrasinda bein bitgun gormesin delirir sesimi duymasin uzulur ve benden onceki iliskisineide cok iyi biliyorum yani gercekten tum detaylarina kadar biliyorum herseyi zaten cevrei=resinde bulunan hemcinslerimde ayni seyi soyluyor sut oglan sut gibi lakaplar bile takmislar.Ama gelin gorun ki o icinde ki bastirilmis cocuk istegi hem kendini hem de beni mahvediyor. Aslinda kendimi de suclamiyorum fakat bir yerde gecmisin pismnaligi ve izlari halen ustumde ayrica cogunuzda bilirsiniz ki erkekler biz kadinlari genelde su sekilde itham ederler: '' Bir kadin bekaretini verdigi ilk erkegi ister pismanlik ister nefret vs vs bir sebepten dolayi asla unutamazlar'' esim bunuda dusnuyor simdi. Bilmiyorum gercekten son bir kac aydir esimle evlilgim cok kotu geciyor yani zevkli bir yani yok ama emin oldugum birsey var ki birbirmizi cok sevdigimiz neler yapmadi ki bu yuvanin mutlulugu icin ickisi yok kahvesi yok hcbir kotu aliskanligi yok gozu benden baskasini gormez Ama bosanma konusunda sizlerinde dedigi gibi cok tehditkar ve herseyi ispatlayacak gucte ayrica bende birseyleri asla inkar edip yalan soyleyecek ve gizleyecek karakterde bir yapiya sahip degilim
o konuyu sözde bir erkek yazmıştı,eşi evlenmeden önce 2 kişiyle birlikte olmuş(aynı siz gibi)açıkça bunu söylemiş.adam her haliyle kabul etmiş(aynı siz gibi)sözde karısını çok sevmiş.adam önceki sevgilisiyle beraber olmamış(aynı siz gibi)karısını çok seviyor ama nedense karısıyla birlikte olduktan sonra pişman oluyor,karısından tiksiniyor,iğreniyor(siz gibi diyemeyeceğim,çünkü karısına belli etmiyormuş ama ilişkiden sonra ayrı yatakta uyuyormuş)üstelik artık uzun süredir birlikte olmuyor(aynı siz gibi)üstelik eşinin anne olmasını layık görmüyor(siz gibi)
Erkeğe güvenip evlilik öncesi cinsellik yasayıp ayrılan kızlar, başka erkekle evlilik yapacakları zaman kızlık zarını diktirme yoluna gidiyorlar.bu tür konuları kk da okuyoruz.bu açıkçası çok onayladığïm bir olay değildi.fakat śimdi bu konuyu okuyunca dürüstlüğün on para etmediğini gördüm.demek ki erkeklerin çoğu kandırılmayı hak ediyor diye düşünsem inançlarıma çok mu aykırı olur, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?