Artık yarımyamalak sayılmayan huzurlu evim:)

Tesekkür ederim beğenerek kullanıyorum Rabbım herkese nasıp etsın

İkea can ya ben neredeyse herseyi oradan alıyorum

Hamılesın gördüğüm kadarıyla sağlılkıca kucağına alırsın inşallah

İkeanın parmaklı beşiğini kullandım oda çok kullanıslıydı
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin icin:) bebek için daha hic birsey bakmadık aklımda birsey yok suan için ama ikeaya uğrariz tabi ki muhakkak. Yatak karyola konusunda ikeaya pek güvenmiyorum sağlam gibi görünmüyor ama besikleri nasıl hiç incelemedim henüz bakalim:))
Maşallah yani nazar değecek, muhteşem bir ev. Bırak yarım yamalak kalsın. Kaldır bence fotoları nazar değer.
Allah hep huzur mutluluk versin.
Amin canim cok tesekkur ederim :)) artık yarımyamalak kalmayacak inşallah boş biraktigimiza değdi bir odayı. İyi ki birsey almamisiz o odaya diyorum şimdi. Bebek odası olacak orası da insallah ))) tekrar teşekkür ederim güzel yorumun için.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin icin:) bebek için daha hic birsey bakmadık aklımda birsey yok suan için ama ikeaya uğrariz tabi ki muhakkak. Yatak karyola konusunda ikeaya pek güvenmiyorum sağlam gibi görünmüyor ama besikleri nasıl hiç incelemedim henüz bakalim:))

Amin canim cok tesekkur ederim :)) artık yarımyamalak kalmayacak inşallah boş biraktigimiza değdi bir odayı. İyi ki birsey almamisiz o odaya diyorum şimdi. Bebek odası olacak orası da insallah ))) tekrar teşekkür ederim güzel yorumun için.
Evet karyolalar çok oynak duruyor

Beşiği iyiydi ama ben uzun süre kullandım

Ranzaları var çocuklar için eğlenceli onlarda güzel ama tahta olanlar gacur gucur ses çıkarıyor

Hele sağlıklıca doğsunda hersey onlar için:KK200::KK36:

Allah hayırlı evlat versin inş. Ne güzel tam bir bütün olmussunuz .Maşallah nazaran saklasin

Banyodaki dolabın yanında kapaklı olan yer çamaşır makinesi için değil mi?
Eviniz çok güzel maşallah kocaman

Banyodaki dolabın yanında kapaklı olan yer çamaşır makinesi için değil mi?
Eviniz çok güzel maşallah kocaman
Evet canım o dolabın içinde çamaşır makinesi var. Çok teşekkür ederim:) aslında ev kutu gibi ama odaları geniş şükür :) bebek geldiğinde küçük odadaki ivirziviri ne yapıcaz diye düşünüyoruz... sanırım ebeveyn banyosunda duşakabini kaldırıp dolap yapıcaz tek çare bu gibi :)

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım yarımyamalak evim diye. Cok soru soruldu devamı ne zaman gelecek tamamlamadiniz mi diye. Hala tamamlayamadım aslinda 1 oda boş sayılır kosu bandı ve bir masanın bulunduğu hiç kullanmadığımiz bir oda. Diğer kısımlarda ise yatakodasinda ve mutfakta aksesuar eksikliklerim banyoda dolap eksigim var. yatakodasinda makyaj Masası için tabure ve o masadaki kalabalik icin düzenleyici kutulardan almam lazim salonda ise bekleyen kablo işleri var. Şimdi açıklamami da yaptıktan sonra esimle tamamen kendi zevkine göre dosedigimiz evimizin kapılarını size açabilirim:) hoşgeldiniz. :))
Eki Görüntüle 1504856 Eki Görüntüle 1504857 Eki Görüntüle 1504858
evin harika nerede evin kocamanmıs masallah :)

Evine bayıldım özellikle salon bir harika içim açıldı. Renk uyumu o kadar güzelki ne karmaşık ne çok sade. Güle güle oturun huzur ve sağlık içinde.

Arkadaşlar daha önce konu açmıştım yarımyamalak evim diye. Cok soru soruldu devamı ne zaman gelecek tamamlamadiniz mi diye. Hala tamamlayamadım aslinda 1 oda boş sayılır kosu bandı ve bir masanın bulunduğu hiç kullanmadığımiz bir oda. (Yakinda bebek odasi olarak duzenleyecegiz:) zamani gelince paylasirim insallah:)) Diğer kısımlarda ise yatakodasinda ve mutfakta aksesuar eksikliklerim banyoda dolap eksigim var. yatakodasinda makyaj Masası için tabure ve o masadaki kalabalik icin düzenleyici kutulardan almam lazim salonda ise bekleyen kablo işleri var. Şimdi açıklamami da yaptıktan sonra esimle tamamen kendi zevkine göre dosedigimiz evimizin kapılarını size açabilirim:) hoşgeldiniz. :))
Eki Görüntüle 1504856 Eki Görüntüle 1504857 Eki Görüntüle 1504858
çok zevkliymişsiniz canım çok modern eviniz

X