- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
güle güle otur elif, bayıldım evine :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksiklerimizi tamamlayınca paylaşırım. Teşekkür ederim :))merhaba güle güle oturun çok güzel.. bebek odanızı da paylaşır mısınız fikir olması açısından
Çok teşekkür ederim office :))güle güle otur elif, bayıldım evine :)
Çok teşekkür ederim :)) sukur gönlümuze göre oldu:) düzen konusunda pek iyi sayilmam ama dolaplardan başladım düzenlemeye bakalımBA YIL DIMMM çok zevklisiniz sade ve ferah ve huzurlu temizliğini ve düzenini hep koru canim binada guzel belli evin içinde güzel eşyalarda güzel daha ne olsun birde sizinse ohhh superr
Teşekkür ederiz :)))Güle güle oturun. .
Çok cok teşekkür ederim.maşaallah
cidden zevkine hayranım..
huzurlu sağlıklı ömürler dilerim...
buarada takip ettiğin ig da felan ''hamile anneler var mı bu konuyla ilgili takip ettiğin kişiler var mı_?
uzun yazmak sorun olanbilir diye kısaltılmışını yazmıştım :)Çok cok teşekkür ederim.
İg nedir ? İnstegram mi? :)) teknolojik konularda kitim biraz :))) sadece facebook hesabım var mart anneleri diye bir grup var onu takip ediyorum.
Çok teşekkür ederim amin.. :)) çok kibarsiniz :)o kadar çok beğendim ki evini maşallah allahım ağzınızın tadını bozmasın en sevdiğim ev tipi fazlalıksız derli toplu .
Çok teskkurler:))) bebegimiz ilk 6 ay odasında yatmayacagi için mobilya hali ve perdelerini aldik oylece kuru kuru duruyor yavaş yavaş dekore ediyoruz. İnşallah bitince onu da paylaşırım :) teşekkür ederim tekrardan :*Ba-yıl-dım, harika ,herşey o kadar uyumlu ki,mutlulukla oturun.
Bende birkaç tüyo aldım.Bebek odasını da çok merak ettim.
Çok cok teşekkür ederim:))Özellikle salona bayıldım..Birçok kisinin dedigi gibi ferah fazlalık hiçbişi yok..Ağız tadıyla oturun inşallah
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım yarımyamalak evim diye. Cok soru soruldu devamı ne zaman gelecek tamamlamadiniz mi diye. Hala tamamlayamadım aslinda 1 oda boş sayılır kosu bandı ve bir masanın bulunduğu hiç kullanmadığımiz bir oda. (Yakinda bebek odasi olarak duzenleyecegiz:) zamani gelince paylasirim insallah:)) Diğer kısımlarda ise yatakodasinda ve mutfakta aksesuar eksikliklerim banyoda dolap eksigim var. yatakodasinda makyaj Masası için tabure ve o masadaki kalabalik icin düzenleyici kutulardan almam lazim salonda ise bekleyen kablo işleri var. Şimdi açıklamami da yaptıktan sonra esimle tamamen kendi zevkine göre dosedigimiz evimizin kapılarını size açabilirim:) hoşgeldiniz. :))
Eki Görüntüle 1504856 Eki Görüntüle 1504857 Eki Görüntüle 1504858
Çok teskkurler:))) bebegimiz ilk 6 ay odasında yatmayacagi için mobilya hali ve perdelerini aldik oylece kuru kuru duruyor yavaş yavaş dekore ediyoruz. İnşallah bitince onu da paylaşırım :) teşekkür ederim tekrardan :*
Paylaşmadım henüz kuru mobilyalar hali ve perdesi var sadece suan dekore etmedim. Bebeğim baya huysuz yanımızda beşikte yatiriyoruz sanırım bi kaç ay daha düzenlemem odayı..merhaba elif,
bebek odası dekorasyonunu paylastın mı burada, merak ettim göremedim de, fikir almak istedim.