• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık vakti geldi..Kızlar bı bakın!

Busee90

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
42
0
16
Tekirdağ
Kızlar 18 yasındayım. Ikı sene once 77 kılodan 60 kıloya dustum. Okul zamanı farketmeden 67-68 kılo olmusum..Asırı takıntı yaptı ben de. Sok dıyetler falan denedm sonuc husran ıkı katını geri aldım.Artık dengelı bı sekılde yaza kadar 55 olmak ıstıyorum. 4 ayım var! Yeterli bir süre 10-12 kılo ıcın.. Her gun burada paylasacağım benımle zayıflamak isteyenler varsa burda beklıyorum!
Sabah uyanınca sade turk kahvesı (yag yakımına yardımcı)
Ardından bır haslanmıs yumurta ve bır salatalık.
Öğlen:4 köfte veya haslanmıs derisiz tavuk eti. Ve bir kase yogurt.
Ara:(EĞER ACIKIRSAK) bir meyve
Bır saat sonra sade kahve
Aksam: Bir kase Corba(hazır yapıyorum malesef ogrencı oldugumdan corba yapmayı bilmiyorum)
Bir kase Yoğurt.
Ayrıca gunde 500 ip atlayıp 40 dakıka kondüsyon bisiklette tepinmeyi düşünüyorum :) Önerileriniz varsa alabilirim kızlar. Artık gercekten bıktım. Zaten boyum kısa..Asıl kılo vermek ıstememın sebebı asık oldugum cocuk..

kahve cok işe yarıyor dokunmcanı bilsem her ögün icerim :) yumurta ve yogurtta kas kaybını önlüyo benim diyet programımda buna benzer yuzumden vermeden nasıl zayıflarım dedim diyeti uyguladım ama yine yüzümden gitti yüzden gitmeden kilo verme yöntemi varmı sizce????:14:

kahve cok işe yarıyor dokunmcanı bilsem her ögün icerim :) yumurta ve yogurtta kas kaybını önlüyo benim diyet programımda buna benzer yuzumden vermeden nasıl zayıflarım dedim diyeti uyguladım ama yine yüzümden gitti yüzden gitmeden kilo verme yöntemi varmı sizce????:14:

ıse yaradımı bu tarz dıyet listesi kac kılo verdın tatlım :) valla ben yuzumden gıtsın ıstıyorum cokme yasamıyorum da kılo alınca yanaklarım sısıyor direkt poğaca surat oluyorumm

ıse yaradımı bu tarz dıyet listesi kac kılo verdın tatlım :) valla ben yuzumden gıtsın ıstıyorum cokme yasamıyorum da kılo alınca yanaklarım sısıyor direkt poğaca surat oluyorumm

valla haytm yüzden gitmesini istiyosan kalsyum proteinli seyleri az ye :) benim diyetisyen kas kaybı yasadıgın icin yüzden gidiyor kalsyum proteinli beslencen yumurtanı sutunu eksik etmicen dedi 56 dan 52 ye inmiştim 2 ayda kahve metabolizmayı super calıstırıyor afedersin ama tuvaletle arkadas oluyorsun :):9:

Son düzenleme:
valla haytm yüzden gitmesini istiyosan kalsyum proteinli seyleri az ye :) benim diyetisyen kas kaybı yasadıgın icin yüzden gidiyor kalsyum proteinli beslencen yumurtanı sutunu eksik etmicen dedi 56 dan 52 ye inmiştim 2 ayda kahve metabolizmayı super calıstırıyor afedersin ama tuvaletle arkadas oluyorsun :):9:

Iki ayda 4 kilo mu verdin canim. Benim hedrfim cok daha fazla. Gerci senin kilo normaalmis :)

Back
X