- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.908
- 598
- Konu Sahibi Patlayansekeer
-
Evlilik öncesinde başka partnerleri oldu mu bilemiyorum ama olduysa biri egosunu zedelemiş olabilir.Yetersiz falan değil aslında, fazlasıyla yeterli, hatta kendi sınırlarını da zorluyor ama bu konuda takıntısı var
Ahahah ay yok olmaz öyle kaşınıyor falanhıı anladım mesela birleşme sırasında klitorisi uyarmaya. anladım evet bence de yetersizlik hissediyordur. Başka kadınlar da söylemişti burada. Kaşınıyor falan deyip dokunsa
Çok sorgulamadım geçmişini bir birlikteliği olduğunu biliyorum sadece, dediğiniz gibi bir durum var muhtemelenEvlilik öncesinde başka partnerleri oldu mu bilemiyorum ama olduysa biri egosunu zedelemiş olabilir.
Bu sefer de dikkati dağılır, benim dikkatimin çabuk dağıldığını da bildiği için demekki hiç gaza gelmedi diye sinir de yaparhıı anladım mesela birleşme sırasında klitorisi uyarmaya. anladım evet bence de yetersizlik hissediyordur. Başka kadınlar da söylemişti burada. Kaşınıyor falan deyip dokunsa
Erkekler o konuda da göya bayrağı di tutmak istiyor işte, ataerkil toplum yapısından kaynaklanıyor, ben başarırım ben hallederim kafası. En moderni en bilinçlisi bile böyle malesef. Kadının bir de kendi kendini tatminine tamamen şahit olsa delirirler sanırımHerkes kendi orgazmından sorumlu da erkekler çoğu zaman kadının kendini uyarmasndan rahatsızlık duyuyor bunu nasıl çözeceğiz. Adamı ikna edene kadar göbeğim çatlıyor. Ki hala "dokunma" kelimesini çok kullanıyor. Kafasına tava vurmak geliyor içimden, ona bari karışma değil mi
Ben canıma tak dediği bir gün onun elini kullandım, bak böyle yapman böyle dokunman lazım diye anlata anlata, şoka girdiErkekler o konuda da göya bayrağı di tutmak istiyor işte, ataerkil toplum yapısından kaynaklanıyor, ben başarırım ben hallederim kafası. En moderni en bilinçlisi bile böyle malesef. Kadının bir de kendi kendini tatminine tamamen şahit olsa delirirler sanırım
Pipisiyle yapabılıyorsa yapsın valla halıdaki lekeyi çıkarır gibi okşuyorlar olan ıslaklık da gidiyorBen canıma tak dediği bir gün onun elini kullandım, bak böyle yapman böyle dokunman lazım diye anlata anlata, şoka girdi
Tranvayı ben mi oluşturdum adamda acaba
Doğru dokunmayı öğrendi amaPipisiyle yapabılıyorsa yapsın valla halıdaki lekeyi çıkarır gibi okşuyorlar olan ıslaklık da gidiyortravma sebebi sen degılsın kendine yedirememesi
Genelde kendilerine kullanıyorlar ama karşı tarafa da kullanılıyorÇapalama meselesinin özüne gelince, bubaslında karşı tarafın dokunsal hafızasında yer etmek için kullanılan bir teknik, kişinin kendisine uygulaması da başarılı olabilir mi onu denemek lazım.
Boşan mı yazdı acaba, hatunu mimlediler burdaKudrAlobar yine kiminle kapıştın, daha demin buradaydın
Yok ben konuya denk geldim kv kp ile karakolluk olduk konusunda kapışmışlar anladığım kadarıyla, konunun bütün yorumlarını okumadım ama orada bir kaç iğneli yorumunu gördümBoşan mı yazdı acaba, hatunu mimlediler burda
Ben de çoğuna boşan yazıyorum, birlikte yaşanacak adam değil ki anlatılanlarBoşan mı yazdı acaba, hatunu mimlediler burda
Baski yapmis gibi hissediyorumBir de erkeğe şunu yap bunu yap diyince olmuyor isteksiz yapıyorlar sorun çıkıyor modumuz düşüyor daha bir sürü şey vs vs çok doluyum bu konuda :d onlara muhtaç olmak yerine her an her koşulda her türlü orgazm olmayı öğrenmemiz gerek kızlar
Ayy WC nasıl oluyor anlatır mısınızBaski yapmis gibi hissediyorum
Oksama elleme yok e ben nasil orgazm olayim diyorum
Gun icinde hatirlatiyorum iliskidede aklinda ne kaldiysa onu yapar
Ben orgazm icin bunu deil de ustte iken birsey hayal ediyorum oluyor her seferinde onu dusunuyorum her seferinde orgazm oluyorum
Bir de wc ye gider gitmez yapmayin oda orgazmi kolaylastiriyor
Ben kim olursa olsun seks esnasında olmadı yani benimki benim kafamda bitiyor sanırım partnerde önemli ama biz çözsek daha iyiBurada önemli olan partnerin davranış ve yaptıkları mi oluyor o zaman. Kusura bakmayın yeni evli biri olarak bu konularda çok bilgim yok sohbetinizin ortasına da bu şekilde girdim ama tekrar özür dilerim bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?