- 30 Ocak 2019
- 8
- 0
- 16
- Konu Sahibi mutlupanda
-
Bende ayni seyleri yasadim. Sonunda bitirdim. Ve iyiki olmamis diyorum.
Sorun varsa hep sorunlu devam edecek..
Ohoo iyi taktik bulmuş sende bunu yemişsin,senin üzüntülerin yok mu senin canın yok mu,üzmüşlermiş.
İlişkilerde geçmiş geçmişte kalmalı adam bunu bahne edip ekmeğini yiyor.
Sen kendini yıpratmaya devam etmek istiyorsan devam edebilirsin ilişkine olan sana olur gene adam vurdumduymazlığa bağlamış kendini.
Uzulerek soyluyorum ki sen yumurtalarin ustunde yuruyorsun onlari kirmamaya calisarak. Elinden geleni de yapsan bi yerde elbet bi yanlis yapacaksin ve seni terkedecek. adini eseklerin andigi eski sevgilim de boyleydi. Sonunda bunlari benden sogudugu icin ve kurtulmak icin yaptigini itiraf etmisti. Insallah o da mutsuz olur bi gün de beni anlar pisman olur.
Demekki ilişkin boyunca bunu kafana kakarım çünkü ben güçlüyüm sen acı çek kafasında,istediğin gerçekten bu mu yani.Zaten görsen çizdiği imaj duygusuz sadece mantıkla hareket eden duyguları sıfır bir görüntü kavgalardan sonra ona bunu söylüyorum bana bunu yapma neden eski sevgilinle hep karşılaştırıyorsun ben sana yapıyor muyum diyorum haklısın diyor bir sonraki kavgada yine aynı yine karşılaştırma.’’brn güçlüyüm ben üzülmem beni üzeni hayatımdan çıkarırım sadece ben ben ben ‘’imajı çiziyor.
Ben olsam sonsuza kadar süre verirdim
Alakası yok bu fırsatı ona veren gene kendin sensin,cereme çekiyom diyosan neden devam ediyorsun,mutlu olmak için değil mi herşey.ah ah bu kaderimiz neymiş böyle de bunca hınca hınc dolu insanlara denk gelmişiz. Benimkinin eskisi evli çocuklu ama nasıl bir acı yaşadıysa herşeye korkuyor bana aşık olmaya güvenmeye bile korkuyor bence.. Başkaları yapıyor ceremesini bizler çekiyorız
Demekki ilişkin boyunca bunu kafana kakarım çünkü ben güçlüyüm sen acı çek kafasında,istediğin gerçekten bu mu yani.
Alakası yok bu fırsatı ona veren gene kendin sensin,cereme çekiyom diyosan neden devam ediyorsun,mutlu olmak için değil mi herşey.
Başka şeyleri bahane edecek olan gene eder ne mağlum o kıza da aynını yapmadığı akıllı ol kanma böyle şeylere,güçlü ol kimse vazgeçilmez değil ama sen öyleymiş gibi yaparsan böyle herşeyi yapar sana.
Kötü şeyler yaşadığın için kendini çaresiz hissetmeni anlıyorum o halde ama bunu illaki aşmak zorundasın,hem psikolojik olarak hemde biraz daha sosyalleşerek vs yoksa bu tutumun sana pahalıya patlayacaktır.en hassas noktam benim bu malesef aşamadıgım bi duygu. Ya yalnızlık korkusu ya sevgisiz kalma korkusu; babamla olan kötü ilişkimden dolayı hep karşımda bana ahem eş hem aile hem arkdaş olacak birini aradım. Belkide bu yanlış bi arayış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?