• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARTIK TÜKENDİM

mutlupanda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
8
0
16
Merhaba uzun zamandır bu forumu takip eden sessiz takipçilerdenim ama artık dayanma gücüm kalmadı ve konu açmaya geldi durum. Burda nice hikayeler okudum bir tanesi bile düşmanımın başına gelmesin istedim öyle şeyler gördüm okudum.

Benim uzakdan bir ilişkim var bir kaç ayı birlikte geçti daha sonra uzağa gitti iş sebebi ile ve sürekli gereksiz şeyler yüzünden kavga ediyoruz işi stresli onu anlıyorum ama artık ben çok yoruldum tükendim . Ona göre hep alttn o alıyor bana göre de ben alıyorum . Ufacık hatamda bile hemen konu ‘’konuşmayalım beni mutsuz ediyorsun süre ver bana’’ya geliyor. Gerçekten çok yıprandım ablalarım.Bu insanla evliliği düşünüyorum onu gerçekten seviyorum bana sadakatine de eminim uzakta olmamıza ragmen ama bu ani parlamaları kalp kırmaları beni çok yoruyor. Birde her kavgada ben ‘’aynı şeyleri esli sevgilimle yaşadım yine yaşayamam yapamam aynı hataları artık tolerans yok tahammul yok fedakarlık yok ‘’ a getiriyor lafı.Beni zamanında onu üzen kızla sürekli kıyaslamasına dayanamıyorum artık kalbim acıyor. Uzaktan ilişki yürüten böyle şeyler yaşayanlardan yorum bekliyorum teşekkürler KK iyikivarsın.

Ohoo iyi taktik bulmuş sende bunu yemişsin,senin üzüntülerin yok mu senin canın yok mu,üzmüşlermiş.
İlişkilerde geçmiş geçmişte kalmalı adam bunu bahne edip ekmeğini yiyor.
Sen kendini yıpratmaya devam etmek istiyorsan devam edebilirsin ilişkine olan sana olur gene adam vurdumduymazlığa bağlamış kendini.

Uzulerek soyluyorum ki sen yumurtalarin ustunde yuruyorsun onlari kirmamaya calisarak. Elinden geleni de yapsan bi yerde elbet bi yanlis yapacaksin ve seni terkedecek. adini eseklerin andigi eski sevgilim de boyleydi. Sonunda bunlari benden sogudugu icin ve kurtulmak icin yaptigini itiraf etmisti. Insallah o da mutsuz olur bi gün de beni anlar pisman olur.

Bende ayni seyleri yasadim. Sonunda bitirdim. Ve iyiki olmamis diyorum.
Sorun varsa hep sorunlu devam edecek..

o kadar sorun olmayacak şeyleri sorun ediyor kii. Ona öyle şnandım güvendim ondan ayrılamayacak kadar onu sevdigimi biliyor ama bende insanım benimde duggularım var

Ohoo iyi taktik bulmuş sende bunu yemişsin,senin üzüntülerin yok mu senin canın yok mu,üzmüşlermiş.
İlişkilerde geçmiş geçmişte kalmalı adam bunu bahne edip ekmeğini yiyor.
Sen kendini yıpratmaya devam etmek istiyorsan devam edebilirsin ilişkine olan sana olur gene adam vurdumduymazlığa bağlamış kendini.

Zaten görsen çizdiği imaj duygusuz sadece mantıkla hareket eden duyguları sıfır bir görüntü kavgalardan sonra ona bunu söylüyorum bana bunu yapma neden eski sevgilinle hep karşılaştırıyorsun ben sana yapıyor muyum diyorum haklısın diyor bir sonraki kavgada yine aynı yine karşılaştırma.’’brn güçlüyüm ben üzülmem beni üzeni hayatımdan çıkarırım sadece ben ben ben ‘’imajı çiziyor.

Uzulerek soyluyorum ki sen yumurtalarin ustunde yuruyorsun onlari kirmamaya calisarak. Elinden geleni de yapsan bi yerde elbet bi yanlis yapacaksin ve seni terkedecek. adini eseklerin andigi eski sevgilim de boyleydi. Sonunda bunlari benden sogudugu icin ve kurtulmak icin yaptigini itiraf etmisti. Insallah o da mutsuz olur bi gün de beni anlar pisman olur.

Zaten görsen çizdiği imaj duygusuz sadece mantıkla hareket eden duyguları sıfır bir görüntü kavgalardan sonra ona bunu söylüyorum bana bunu yapma neden eski sevgilinle hep karşılaştırıyorsun ben sana yapıyor muyum diyorum haklısın diyor bir sonraki kavgada yine aynı yine karşılaştırma.’’brn güçlüyüm ben üzülmem beni üzeni hayatımdan çıkarırım sadece ben ben ben ‘’imajı çiziyor.
Demekki ilişkin boyunca bunu kafana kakarım çünkü ben güçlüyüm sen acı çek kafasında,istediğin gerçekten bu mu yani.

ah ah bu kaderimiz neymiş böyle de bunca hınca hınc dolu insanlara denk gelmişiz. Benimkinin eskisi evli çocuklu ama nasıl bir acı yaşadıysa herşeye korkuyor bana aşık olmaya güvenmeye bile korkuyor bence.. Başkaları yapıyor ceremesini bizler çekiyorız

ah ah bu kaderimiz neymiş böyle de bunca hınca hınc dolu insanlara denk gelmişiz. Benimkinin eskisi evli çocuklu ama nasıl bir acı yaşadıysa herşeye korkuyor bana aşık olmaya güvenmeye bile korkuyor bence.. Başkaları yapıyor ceremesini bizler çekiyorız
Alakası yok bu fırsatı ona veren gene kendin sensin,cereme çekiyom diyosan neden devam ediyorsun,mutlu olmak için değil mi herşey.
Başka şeyleri bahane edecek olan gene eder ne mağlum o kıza da aynını yapmadığı akıllı ol kanma böyle şeylere,güçlü ol kimse vazgeçilmez değil ama sen öyleymiş gibi yaparsan böyle herşeyi yapar sana.

Demekki ilişkin boyunca bunu kafana kakarım çünkü ben güçlüyüm sen acı çek kafasında,istediğin gerçekten bu mu yani.

tabiki değil ben aşka sevgiye inanan bi insanım istedigim şey beni gerçekten çıkarsız kutsal değerlerle aşkla seven biri ama artık onun hislerine güvenemiyorum. Yorumunuzda haklısınız.Gerçekten aşkla yaşamak istiyorum hayatımda binbir türlü sorun var ailevi vs.Tam mutlu bir yuva kurayım diyorum başıma gelmeyen kalmıyor. En kucuk sorunda kaçan erkeklerde gözümde değer kaybediyor.Bu ilişkide hep verici olan yıpranan taraf olduguma inanıyorum ama karşı taraf göre tam tersi akla mantıga yatmayan kuralları var kendince. Ve ben süreki acaba ne zaman benden ayrılacak ne zaman terk edecek korkusu ile yaşıyorum

Alakası yok bu fırsatı ona veren gene kendin sensin,cereme çekiyom diyosan neden devam ediyorsun,mutlu olmak için değil mi herşey.
Başka şeyleri bahane edecek olan gene eder ne mağlum o kıza da aynını yapmadığı akıllı ol kanma böyle şeylere,güçlü ol kimse vazgeçilmez değil ama sen öyleymiş gibi yaparsan böyle herşeyi yapar sana.

en hassas noktam benim bu malesef aşamadıgım bi duygu. Ya yalnızlık korkusu ya sevgisiz kalma korkusu; babamla olan kötü ilişkimden dolayı hep karşımda bana ahem eş hem aile hem arkdaş olacak birini aradım. Belkide bu yanlış bi arayış..

en hassas noktam benim bu malesef aşamadıgım bi duygu. Ya yalnızlık korkusu ya sevgisiz kalma korkusu; babamla olan kötü ilişkimden dolayı hep karşımda bana ahem eş hem aile hem arkdaş olacak birini aradım. Belkide bu yanlış bi arayış..
Kötü şeyler yaşadığın için kendini çaresiz hissetmeni anlıyorum o halde ama bunu illaki aşmak zorundasın,hem psikolojik olarak hemde biraz daha sosyalleşerek vs yoksa bu tutumun sana pahalıya patlayacaktır.
Yanlış değil tabi yani kim istemezki öyle birisini,bende isterim oda ister ama bu şekilde birini değil adam ya bunu aşamamış kendine hayrı yok yani daha yada daha kötüsü bunu koz olarak kullanıyor,bahane ediyor.
Acele etme,korkma bunlar senin acı çekmeni,yalnız kalmanı engelleyecek şeyler değil.

Back