ARTIK TIRNAKLARIMI YEMEK İSTEMİYORUM YARDIM EDİNN...

Evet canım dediklerini uyguluycam limonu zaten 3 4 günde bir yapıyorum

Bende yiyorum ama uzuoda. Uzayinca takma tırnak gbi oluyo sonra kırılıyor. Tekrar yiyorum uzayana kadar ama tirnaklarimi deil kenarlarini

Benim tırnaklarım hep uzundur...
geçen hafta kısalttım ve eski alışkanlığım hortladı.....benim çözümüm acı oje..
o acılık ağzıma geldikçe sövüyorum...
daha da ellemiyorum aylarca :)

azaltarak bırak şaka değil gerçek ben mesela tırnaklarımı yiceksem genelde baş parmakları tercih ediyorum öyle bırakması daha kolay hemde ötekiler uzamış oluyor yemezsin uzayınca

Ben çocukken yerdim. Ortaokulda falan. Ama nası olduysa bıraktım :) Şimdi farkında bile değilim bırakmaya da çalışmamıştım sen yazınca hatırladım

Ayy ne güzel ya beni acı ojede kesmiyo kuzum yaa

azaltarak bırak şaka değil gerçek ben mesela tırnaklarımı yiceksem genelde baş parmakları tercih ediyorum öyle bırakması daha kolay hemde ötekiler uzamış oluyor yemezsin uzayınca
Hahhaaa onu bende denedim cnm ben serçe parmaklarımı tercih ettm ama onlar bitince baş parmaktan başladım

Ben de yerdim , hala da sınav zamanlarında bazen kemiririm ama çok değil. Sürekli uzatırım ojelerim ben tırnaklarımı , öyle güzel görünce yiyesi gelmiyor insanın. Sana tek diyebileceğim azmet uzat sonra öyle güzel görünce bırakıyorsun yemeyi :))

Ahh o azmi bi gösterebilsem cnm ama şimdi evin heryerine kağıtlar yapıştırdık eşimle tırnaklarını yeme diye :) ve bütün parmaklarımda bant var hahha

bendede vardı öyle bişey.Gittim miss gibi protez tırnak yaptırdım. Değil yemeye bakmaya kıyamıyo insan tabi onları oyle oyle öğrendim dokunmamayı.Şimdi protez tırnağım yok ama kendi tırnaklarım benimlee

Ayy ben onuda denedm kuzum ama geri devam ettim sora pufff

Ayy ben onuda denedm kuzum ama geri devam ettim sora pufff

Bir kere yaptırınca olmuyo zaten ya bi kaç kere yenilemek lazım.Ben 7 kere yeniledim 8e gerek kalmadı o başka bi hastalık gibi bişey çünkü 1 2 protez kurtarmıyor ama sende çok denediysen artık başka aklıma gelen bir şey yok

O acı oje de tam anlamı ile berbat bir şey.
Yanlışlıkla ekmek koparırken ekmeğe değdiyse, bir daha yemek bile yiyemiyorum o öğün.

Şimdilikmyaptıklarım parmaklarıma bant yapıştırım yer yere unutmamak için kağıt yapıştırmak kızlar bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…