Evet canım dediklerini uyguluycam limonu zaten 3 4 günde bir yapıyorumNe kullandın mesela. Limonla bakım yap. limonu ortadan ikiye böl içine hakiki zeytinyağı damlat. parmaklarını tasın içine koymuş gibi yerleştir ve 15 dakika beklet ama haftada 3 kere yap bunu. Etkili olmuyor deme mutlaka olacak zamanla.
Rimmelin 14 günlük bakım ojesi var onu kullan. Bana çok iyi geldi.. Bunlar tırnaklarını güçlendirir. Hem belki o zaman yemek istemezsin. :)
Arkadaşım stres topu almıştı onunla oynuyordu yememek için, her yere küçük not yazmıştı TIRNAKLARINI YEME! diye :)
Aynen ya birini yiyince bunu yemişken öbürünüde yiyeyim falan diyorum yaa demek hepimiz aynıyız komiğiz biz ya :)Ben farkindayim aslinda ama bir parca kopardiysam batti balik yan gider misali devam ediyorum
Ayy canım ben hem kenarları hem tırnaklarıBende yiyorum ama uzuoda. Uzayinca takma tırnak gbi oluyo sonra kırılıyor. Tekrar yiyorum uzayana kadar ama tirnaklarimi deil kenarlarini
Ayy ne güzel ya beni acı ojede kesmiyo kuzum yaaBenim tırnaklarım hep uzundur...
geçen hafta kısalttım ve eski alışkanlığım hortladı.....benim çözümüm acı oje..
o acılık ağzıma geldikçe sövüyorum...
daha da ellemiyorum aylarca :)
Aman sen geri unut cnm :)Ben çocukken yerdim. Ortaokulda falan. Ama nası olduysa bıraktım :) Şimdi farkında bile değilim bırakmaya da çalışmamıştım sen yazınca hatırladım
Hahhaaa onu bende denedim cnm ben serçe parmaklarımı tercih ettm ama onlar bitince baş parmaktan başladımazaltarak bırakşaka değil gerçek ben mesela tırnaklarımı yiceksem genelde baş parmakları tercih ediyorum öyle bırakması daha kolay hemde ötekiler uzamış oluyor yemezsin uzayınca
Ben de yerdim , hala da sınav zamanlarında bazen kemiririm ama çok değil. Sürekli uzatırım ojelerim ben tırnaklarımı , öyle güzel görünce yiyesi gelmiyor insanın. Sana tek diyebileceğim azmet uzat sonra öyle güzel görünce bırakıyorsun yemeyi :))6 7 yıldır tırnaklarımı yiyorum kızlar 25 yaşındayım acı oje falan hepsini denedm biraz uzatıyorum ama bi bakıyorum ki film izlerken heyecanlanınca yada üzülünce yemişimaranızda tırnaklarını yemeği bırakan daha önemlisi oje dışında bi yol göstericek olan yokmu hep ellerimi saklamak zorundayım bi sürü güzel güzel ojeler aldm ama süremiyorum
Yok canım onu yemiyorum yiyebilsem yerimde dediğin gibi sert kullanması biyere kadar :)Protez tirnagi nasil yiyorsunuz, o baya bi sert oluyor
Ahh o azmi bi gösterebilsem cnm ama şimdi evin heryerine kağıtlar yapıştırdık eşimle tırnaklarını yeme diye :) ve bütün parmaklarımda bant var hahhaBen de yerdim , hala da sınav zamanlarında bazen kemiririm ama çok değil. Sürekli uzatırım ojelerim ben tırnaklarımı , öyle güzel görünce yiyesi gelmiyor insanın. Sana tek diyebileceğim azmet uzat sonra öyle güzel görünce bırakıyorsun yemeyi :))
Ayy ben onuda denedm kuzum ama geri devam ettim sora pufffbendede vardı öyle bişey.Gittim miss gibi protez tırnak yaptırdım. Değil yemeye bakmaya kıyamıyo insan tabi onlarıoyle oyle öğrendim dokunmamayı.Şimdi protez tırnağım yok ama kendi tırnaklarım benimlee
Ayy ben onuda denedm kuzum ama geri devam ettim sora pufff
Benim tırnaklarım hep uzundur...
geçen hafta kısalttım ve eski alışkanlığım hortladı.....benim çözümüm acı oje..
o acılık ağzıma geldikçe sövüyorum...
daha da ellemiyorum aylarca :)