Ya nasıl bırakıcaz peki yaaa kırmızı kırmızı ojeler sürmek istiyorum ben amaaO dert bendede var benimki çocukluğumdan beri...heyecanlansam korksam kızsam bir bakıyorum elim istemsizce ağzımda..
Takma tırnak ya da güzellik salonlarında yapılan kalıcı tırnaklardan öneriyorum. Kalıcılar çıkana kadar kendi tırnakların uzar, yemeye kıyamazsın.6 7 yıldır tırnaklarımı yiyorum kızlar 25 yaşındayım acı oje falan hepsini denedm biraz uzatıyorum ama bi bakıyorum ki film izlerken heyecanlanınca yada üzülünce yemişimaranızda tırnaklarını yemeği bırakan daha önemlisi oje dışında bi yol göstericek olan yokmu hep ellerimi saklamak zorundayım bi sürü güzel güzel ojeler aldm ama süremiyorum
Evet cnm yaptım ama olmuyo oda tırnaklarımı hep kopardığım için zaten incecik bi tabaka halinde iice kötü oluyo budefa bakım ürünleride kullanıyorum cnm ama malesef yemiyooo ben yiyorummCanım protez tırnak taktır, eski çalıştığım yerde vardı o işlem, yapıyorduk biz. ve çoğunluğu senin gibi tırnaklarını yemeden duramayanlardı. :)
Ah bak bu iyi fikirmiş ya hic aklıma gelmedi bende deneyeceğimProtez tırnak çok kötü oluyor,tırnak yumuşuyor eriyor nerdeyse.Bir süre geceleri yatarken bantla tırnaklarını ,gündüz yanlız kaldiigin zamanlarda bantla.ben bu sayede kurtuldum.
Aaa evet cnm bant ii fikirmiş yaa aklıma gelmedi kesin denemeliyim bunuuuProtez tırnak çok kötü oluyor,tırnak yumuşuyor eriyor nerdeyse.Bir süre geceleri yatarken bantla tırnaklarını ,gündüz yanlız kaldiigin zamanlarda bantla.ben bu sayede kurtuldum.
Evet cnm ya aynen öle gerçekten ama farkında olmadan yediğin için baş edemiyosun aslındaaHersey gibi oda kafada bitiyor ben bir ara bayagi bayagi birakmistim tirnaklarim uzadi sekle geldi. Simdi arada kacamak yapsamda o eski halinden eser yok masallah..
Sigara gibi meret kolay kolay birakilmiyor
Evet cnm yaptım ama olmuyo oda tırnaklarımı hep kopardığım için zaten incecik bi tabaka halinde iice kötü oluyo budefa bakım ürünleride kullanıyorum cnm ama malesef yemiyooo ben yiyorumm
Şunu düşünmen yeterli;6 7 yıldır tırnaklarımı yiyorum kızlar 25 yaşındayım acı oje falan hepsini denedm biraz uzatıyorum ama bi bakıyorum ki film izlerken heyecanlanınca yada üzülünce yemişimaranızda tırnaklarını yemeği bırakan daha önemlisi oje dışında bi yol göstericek olan yokmu hep ellerimi saklamak zorundayım bi sürü güzel güzel ojeler aldm ama süremiyorum
Evet cnm ya aynen öle gerçekten ama farkında olmadan yediğin için baş edemiyosun aslındaa