Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARTIK TIRNAKLARIMI YEMEK İSTEMİYORUM YARDIM EDİNN...
6 7 yıldır tırnaklarımı yiyorum kızlar 25 yaşındayım acı oje falan hepsini denedm biraz uzatıyorum ama bi bakıyorum ki film izlerken heyecanlanınca yada üzülünce yemişim aranızda tırnaklarını yemeği bırakan daha önemlisi oje dışında bi yol göstericek olan yokmu hep ellerimi saklamak zorundayım bi sürü güzel güzel ojeler aldm ama süremiyorum
22 yasındayım ilkokuldan beri tırnak yiyodum sonunda bu protezi denemeye karar verdim 3 tane yer gezdim tırnaklarım yok denicek kadar kısa oldugu için yapamadılar hep düştü protezler en sonunda gittiğim biyerde sağlam bi şekilde yaptılar tırnaklarım etimi biraz geçsn yeter bana diyodum şimdi uzun tırnaktan vazgeçemiyorum haliyle yemiyorum da :) nail art dizayn yapamadıgım ne varsa yapmaya basladım bence protezi dene ama düzgün biyerde dene ki yapamadıklarında hevesin kırılmasın :))