artık test yapmam lazım ama korkuyorum....:(

Allah sağlıcakla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin...a.s.inş bizimde geçtiğimiz bu yolların sonu aydınlıktır....hiç bi zaman yılmamak lazım ama tabi yapabilene....

selam kapkara ıhsallah hamıssındır canım aşılamanı nerde yaptırdın canım ıgne olarak ne kullandın

kapkara sen deaha test yapmadınmı canım ee hadi bizde bekliyoruz merakla sonucunu canım inş bebişin seninledir

evet ya,hiç böyle düşünmemiştim...hamile olduğumu hissedebilmeyi çok isterdim...hayırlısı...senin sonuç ne zaman alınacak,varmı belirti falan....?

yok canım. benim daha cmtsi yumurtalarım toplanacak da transfer olacak da, 12 gün geçecek de............... oooooooooooo daha çok zaman var. nasıl geçecek bilmiyorum zaman. sen naptın? hadi artık. bekliyoruz haberini. merakta bırakma bizi.

canım ya senin güzel haberini bekliyoruz.bu gün kandil işallah allah bu günün hürmetine güzel sonuç almanı nasip eder.hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmm diye yazmanı bekliyoruz.

ay daha yaptırmadın mı sen test kıs anam su mübarek günde güzel haberler ver bize inş........

Kapkara canım arkadaşımmm allah bu mübarek günde inşallah hayırlısıyla yüzünü güldürür inşallah haberlerini bekliyorummm :dance:

herkesin kandili mübarek olsun iki gün yoktum ne çok yazmışınız öyle herks öpta.s.a.s.a.s.

selam kapkara ıhsallah hamıssındır canım aşılamanı nerde yaptırdın canım ıgne olarak ne kullandın

canım öncelikle kandilin mübarek olsun...ben aşılamamı yenibosna da nisa hastanesinde yaptırdım ve inanılmaz derecede memnun kaldım.....iğne olarakta gonal f kullandım...polikistik olduğum için en düşük dozdan başladılar..işte öyle..senin ilk aşılamamı...??

Seda♥Recep;3211969 .!.:
kapkara idrar testi yapsaydın kız en azından öldürücen bizi meraktan..

canım benim..valla bende anlayamıyorum kendimi...eşim yarın ameliyat olcak onun telaşından test yapamadım maalesef....birazcık umudum olsaydı hiç durmazdım ama neyse...bakalım yarına sağ çıkarsam artık yapcam.....senin nasıl gidiyor hamişlik...? gördünmü keseciğini...a.s.

kapkara sen deaha test yapmadınmı canım ee hadi bizde bekliyoruz merakla sonucunu canım inş bebişin seninledir

ay inş ya...her karnım sancıdığında hemen banyoya koşuyorum adet oldummu diye ama şimdilik yok...valla söz yarın yapcam...ve hemencik haber vercem.....bu rada kandilin mübarek olsun canım...

uzun ama tatlı telaşlı bi süreç olacak senin için inş..eşim yarın ameliyat olacak onun telaşından gidemedim hastaneye...eğer sabaha kadar hala adet olmazsam hemen test yapcam...azıcık umutlanabilmeyi bekliyorum ama umut olacak hiç bi belirti yok...hayırlısı olsun hepimiz hakkında....

canlarım benim...hepinizin kandilini kutluyorum önce...Allah bu güzel gecede dualarımızı kabul etsin inş...valla umutsuzluk çok kötü bişey...test yapma heyecanını bile yitirdiysem nasıl anne olcam bilmiyorum...yarın eşimin ameliyatını beklerken hastanede bari test yapayım...belki bi sürprizle karşılaşırım...Allah hepiciğimizin yüzünü güldürsün...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…