inşallah hamilesindir arkadaşım ama test yapmadan anlayamayız dimi? hiç korkma. bende defalarca idrar testinde tek çizgi gördüm ve artık idrar testini yapmayı bırak görmek bile istemiyorum ama böyle bir şüphem olsa duramam yine de. olmayadabilir. bu dünyanın sonu değil. ben artık böyle düşünüyorum. elimizden geleni yapıyoruz dimi. daha napalım. herkesten fazla emek veriyoruz. demekki hayırlısı böyleymiş. ben de micro tedavimin sonuna yaklaştım ama hiç aklımdan olacakmı olmayacakmı diye geçirmiyorum. olmazsa da emin ol ki hamd olsun diyip tekrar başlıcam. böylesi daha iyi. kendini yıpratma. yap testini. hadi bide hamileysen. sevinmekle geçireceğin zamanı boşa harcama.inş. öyledir. haberlerini bekliyoruz.
ay vallaha sabır varmıs sende kıs ben varya dayanamadım 12 günü yaptırmıstım allahtan hayırlısı bir defa olmadı diye hep olmucak anlamına gelmiyo hadi yap su testi ya hayırlı haberler ver bize döferim bak ha hemen testi yaptır canım ya şöyle bebeginle birlikte bize hamileyim canım benimle de kıs
angelim sen emret yeter... a.s.aslında kendi kendime yemin etmiştim adetim en az bi hafta geçene kadar test yapmıycam diye ama senin hatrına bozcam yeminimi...yarına kadar olmazsam test yaptırcam artık....gerçekten hamile olan herkes hissediyormu gerçekten,ben hiiiiiiiç bişey hissetmiyorum,belki de o yüzden çok hevessizim.....
biz kendimizi hamile olmadığımıza, olamayacağımıza inandırdığımız için hissetmiyoruz bişey bence.ben aşılamamda daha 10. günde adet olmuştum. o yüzden bunları yaşamadım. bakalım bu sefer nolcak.
ben olsam yarını bile bekleyemezdim hemen yapardım çok sabırlısın sen. peki adet günün ne zamandı? hamile olduğumu hiç hisstmemiştim canım öyle şeyler düşünme.
sadece paylaşmak istedim...15 gün önce 2.aşılamamı yaptırmıştım...4 5 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum ama hala adet olamadım...artık test yapmam lazım ama tekrar negatif sonuç alırsam çok üzülcem biliyorum...herkes sürekli adet oldunmu diye soruyor...uf ne zor herşey....
ilk tedaviye başladığım sıralarda bende hiç dayanamıyordum..ama şimdi hiç heyecanım yok..negatif sonuçlar psikoljik olarak çok etkiledi beni galiba...adet günüm dündü ama hala bişey yok..peki sen hamile olduğunu ilk ne zaman hissettin...?? yani kendindeki değişiklikleri....?
canim bence tuttu icime boyle dogdu..hadi insallah beni haberdar et...
canım kapkara adet ve hamilelik belirtilerinin arasında pek bi fark yokmuş hamileykende adet sancısı çekebilirsin bence bunları kafana takma sakince test sonucunu bekle ne olumlu ne de olumsuz düşün zaten verdikleri ilaçlar bünyeyi alt üst ediyor anlayamassın bile bu şekilde umarım burdan hayırlı haberlerini alırız bize de umut olursun:dance::dance: