Artık tek amacım başarılı bir kadın olabilmek çirkin kadın hiç bir şekilde sevilmiyor...

Bence abartyorsun ya yaratık fln gibi anlatmışsın kendini

Bana duymak istediğinizi duymuşsunuz gibi geldi. Bu kız da bana hakaret edecek şunu bunu söyleyecek diye kurdunuz kafanızda. Sizi öyle gören biri gelip yardım-telefon da istemez. Estetiğe karşı değilim, insan kendini mutlu hissedecekse operasyonlar yaptırabilir ama boy uzatma ameliyatı tavsiye etmezdim. En az 3-4 ay walker vs destekli yürüyebileceksiniz; açısal bozukluk ve topallama riski var. Araştırdıysanız zaten biliyorsunuzdur, vücuttaki en büyük en kalın kemiklerinizi kesecekler. Bunları kaldırabilecek misiniz, ağrısı acısı çok olacak. Yüzdeki estetiklerin iyileşme süresi daha kısa sürer çünkü kemikler daha ince daha kısa.
Güzellik görünmek istemekte haklısınız ama nereye kadar güzel, kime göre güzel?

Boyunu nasıl 165 yapcaksn boy uzatma ameliyatı var bildiğim kadarı ile ama çok yapılan güvenli bir ameliyatmi ve ne gerek var bence minyon kadınlar daha güzel ben misal 155 boyundayim çokta güzelim her gören beni aşık oluyordu bir sürü aşığım vardı yani boyla alakası yok onun

Öyle hayaller kuruyor iste hangi birini yaptıracak bu estetiklerin kolay bir şey mi sanki sürekli estetik ameliyatan ameliyata koşacak değil ya kendi kendine takip büyütmüş her seyi

Sevgili genç kardeşim, şu olayın dünyanın hiçbir yerinde, hatta dünyayı geçtim 12 Koloni'de bile olabilitesi yok, burada bir anlaşalım. Hayatın olağan akışına ters

Yorumlarınızı okudukça komik gelmeye başladı. Buradaki insanlarla dalga geçmeye çalışan bir üslubunuz var.

Çok gençsin daha senin yaşındayken bende sadece güzel kadınların ilişkisinin olabileceğini düşünürdüm ve kendimi çok çirkin hissederdim. İleriki dönemde anlarsın yanlış düşündüğünü. Dış güzellikten daha önemlisi etrafımıza yaydığımız enejimizdir ki psikolojik sorunların yüzünden pekte positif bir enerji yaydığını düşünmüyorum. Bence estetikten çok psikoloji ve kariyerine odaklan. Yaş ilerleyip bireysel olarak geliştikce kendini sevmeye başlarsın zaten.

Bitanecim çok güzel bir bölümde okuyorsun bir kere elin mesleki olarak çok kuvvetli . İkincisi sorun eğer fiziksel güzellikte inan o kadar çok çözümü varmı hep söylüyorum bu zamanda çirkin olmak diye birşey yok. Estetikler dolgular doğru giyim doğru saç hatta saçın az ise tül peruk . Bu kadar çözüm içinde istesen dahi çirkin olamazsın. Öncelikle ufak ufak mesleki olarak ilerlemeye basla eline para geçtikçe doğru doktor ve doğru uygulama ile aynada seni memnun eden o görüntüye çok kolay ulaşırsın. Ama önce iş para kariyer. Bu üçü olmadan diğerleri bomboş . Zaten anlarsın 30lara gelince güzelliğin çözüm olmadığını .

Sen hala iyileşememişsin. Lütfen tedavine devam et. Beden algınla ilgili ciddi sıkıntıların var.

Konunu okuyunca cidden çirkinsin sandım. Bu üyeyi tanımıyorum kimmiş bir bakayım diye profiline girdim. Karşıma bebek gibi çok güzel bir kız çıktı.

Yaz dizilerindeki kızlar da uzun boylu değildi.güzel değillerdi bana kalırsa.normallerdi hep.

Bu konuda sorun sadece boy değildi.bu tarz konulara bu tarz yorumlar yapmak çok yanlış.

Lütfen tedavine sıkı sıkı sarıl, ilaçların yanında terapi de al, bu uzun soluklu bir süreç vazgeçme sakın

152 felan yüzüm çok güzel olsa problem olmazdı ama yüzümde kötü bende ikisini birden halledeceğim artık param olunca.
Ama yani ne kadar çirkin olabilir ki bir insan?
Ben buna asla inanmıyorum açıkçası.
Takıntı gibi geliyor bana bu.
Bakıyorum cevreme herkes cok güzel,çok yakışıklı falan değil,normal insanlar,kiminin burnu büyük,kiminin kulağı ki bunlar normal şeyler bence. Sizin bahsettiginiz güzellik,şişirilmiş dudaklar ne bileyim tek tip boyanmış kaşlar,aynı doktorun elinden çıkmış gibi hokka minik burunlar falansa bilemem tabi ama bunlar da doğallıktan çok uzak,herkes birbirine benziyor. Benim güzellik anlayışıma da hic uymuyor açıkçası. Doğal kemerli bir burun insanın yüzüne yakişıyorsa gayette karakteristik özellik katabiliyor minicik hokka bir burundansa. Kızımın kulakları hafiften kepçe,ben bayılıyorum mesela onun kulaklarına,ona özel ona has birşey bu. Kalıplara sokamam bu güzellik konusunu,kalıba sokulması zaten gencecik kızları bu psikolojiye sokan.
Bence kendinizi (varsa tabi)kusurlarınızla sevin. Kolunuz,bacağınız,bedeniniz sağlam,gözünüz görüyor,kulagınız duyuyor,sağlığınız yerinde bunlara odaklanın. Yüzünüzü yaptıracağınız,boyunuzu uzatacağınız güne odaklanarak yaşamayın. Ha tabi ki imkan olur size güzel görünmeyen bir yerinizi yaptırırsınız buna da kim ne diyebilir,siz nasıl mutlu olacaksanız o şekilde yaşayın ama size çirkin diyen erkekler çok mu yakışıkliydı yani ,yapmayın bunu kendinize.
Böyle yasanmaz. Kendinizi sevin.

Ablacım benim ben senin fotoğrafını gördüm daha önce çok da hoş bi kızsın güzelsin çirkin filan değilsin bu takıntılı garip düşünceleri bir sal. Hayat öyle bisey diil yani güzellikle ilgili bu takıntılarinin gerçek hayatta karşılığı yok. Akıl hastanesindeki bir teyzenin lafını bizim bütün yorumlarimizdan daha fazla ciddiye almışsın. Ayrıca başarılı ol tabi neden olmayasın? Sevdiğin işi yap ve çok başarılı ol inşallah. Ama bu saçma sapan negatif düşünceleri bırak. Gayet de güzel bi kardeşimizsin. Hatta oyunculara influencerlara benziyorsun yani biri dese ki bu kiz ünlü inanirim. Ama sende bir beden algi bozukluğu var sanirim veya baska bir ruh sağlığı durumu. Zaten yazmissin. Tedavine devam et bence kardeşim her şey güzel olur henüz çok gençsin.

Son düzenleme:
Çok mu özgüvensiz bir duruş sergiliyorsunuz acaba birinden telefonunu istesem ve sonra geri verdiğimde ne olursa olsun hakaret etmem teşekkür ederim yalnızca bu biraz fazla gibi siz çok mu ezilmiş duruyorsunuz ?

Bedeninizle ilgili bi memnuniyetsizliğin var yoksa hiç kimse dediğiniz gibi çirkin değildir sizi görmedim bilmiyorum ama bu konuyu takıntı yapmış da olabilirsiniz yada size hakaret eden birini çok önemsemiş sonra kendinizi gerçekten çirkin bulmuş gibi lütfen önce kendinizi sevin biz kusurlarımızla güzeliz

Eski konularına baktım da çirkin falan değilsin fotograf atmışsın. Bir de bazı yerlerde boyuna 158 demişsin bazı yerlerde 150.
Bence senin tek problemin boyunla alakalı. Boyunun cok kısa olduğunu düşünüp depresip hale giriyorsun. Ama çevrenin de buna çok etkisi olduğunu düşünüyorum bende 156 boyundayım ve sürekli "ya miniciksin, bebeksin" tarzı yorumlar alıyorum. Bazen benim de sinirim bozuluyor ama yaşlanınca onlardan daha genç gozukucem diyerek seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…