şaşırdım ya bizim 2yıl içinde söz nişan dügün olması gerekiyor ama annem çok uzun bekletmem diooooo 24yasındayım ya
ooooof
bizede nasip olur inşallah:)))))
benimde 2 sene sozlu nişanlı kalma ihtimalim var...
oyle olması gerekiyorsa yapacak bişey yok.. bazı seyleri gizli saklı yasayıp milletin agzına sakız olmakta kötü
en azından benim yasadıgım cevrede boyle..
bizde şartlar gereği beklemedeyiz. sözlüyüm 2 yılımız bitti düğüne 2 yıl daha var. ama herşeye rağmen çok mutluyum
allahım bizede göstesin
kısmetse 1 yada 2 ay içinde bende sözli bi bayn olucam inşallah
inşşş
aynen katılıyorum tatlım
cnm mutluluğun hiç bitmez umarım. çok uzun süre sabretmişsin üstelik daha beklemen gerekiyor.
allah çok güzel bi evlilik nasip etsin
canım hadi gözün aydın çok sevindim,resim eklemeyi unutma canım.. :) hayırlısı olsun
bende diyebilirim artıkkk
eveeet sözlüyüz ve mutluyuuuuzz
Mutluluklar dilerim canım. gerçekten çok güzel bir duygu allah tüm bekarlara nasip etsin
selam kızlar aranıza yeni katıldım
Haziran ayının 11'inde taktık yüzüklerimizihala büyülü bi şekilde inanılmaz mutluyuz darısı olmayanların başına inşallah bu arada nişan hazırlıklarınız başladı mı? Ben Şubat ayı düşünüyorum nişanı siz ne düşünüyorsunuz :26:
Selam kızlar 17.09.2011 sözlendiiiimmmminanılmaz güzel geçti herşey tam istediğimiz gibi oldu darısı başınızaaaa
hayırlı olsun canımm sözlüler kervanına hoşgeldin
yahu şu sözlenen bayanlar deneyimli olarak bi söz töreni nasıl olur evde mi yaptınız nasıl yaptınız neler giydiniz bi aydınlatın bizi yahu, bizde küçük bi tören istiorz ama nasıl olucak hiç bilmiormm:26:
ayrıca hepinizi tebrik ederm, mutluluklarr diliormm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?