• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi artık sözlüyüz mutluyuz diyenlerr buyrun sohbete

şaşırdım ya bizim 2yıl içinde söz nişan dügün olması gerekiyor ama annem çok uzun bekletmem diooooo 24yasındayım ya
ooooof

bizde şartlar gereği beklemedeyiz. sözlüyüm 2 yılımız bitti düğüne 2 yıl daha var. ama herşeye rağmen çok mutluyum

allahım bizede göstesin

kısmetse 1 yada 2 ay içinde bende sözli bi bayn olucam inşallah:emir_bebek:

bizede nasip olur inşallah:)))))

:52::52: inşşş:nazar::nazar:

benimde 2 sene sozlu nişanlı kalma ihtimalim var...

oyle olması gerekiyorsa yapacak bişey yok.. bazı seyleri gizli saklı yasayıp milletin agzına sakız olmakta kötü

en azından benim yasadıgım cevrede boyle..

aynen katılıyorum tatlım

bizde şartlar gereği beklemedeyiz. sözlüyüm 2 yılımız bitti düğüne 2 yıl daha var. ama herşeye rağmen çok mutluyum

cnm mutluluğun hiç bitmez umarım. çok uzun süre sabretmişsin üstelik daha beklemen gerekiyor.

allah çok güzel bi evlilik nasip etsin:nazar::nazar:

canım hadi gözün aydın çok sevindim,resim eklemeyi unutma canım.. :) hayırlısı olsun

allahım bizede göstesin

kısmetse 1 yada 2 ay içinde bende sözli bi bayn olucam inşallah:emir_bebek:

:52::52: inşşş:nazar::nazar:

aynen katılıyorum tatlım

cnm mutluluğun hiç bitmez umarım. çok uzun süre sabretmişsin üstelik daha beklemen gerekiyor.

allah çok güzel bi evlilik nasip etsin:nazar::nazar:

teşekkür ederim canım evt malesef öyle.. allah sizlerede ömrünüzün sonuna dek mutluluğunuzu daim etsin

selam kızlar aranıza yeni katıldım :69:

Haziran ayının 11'inde taktık yüzüklerimizi :nazar: hala büyülü bi şekilde inanılmaz mutluyuz :21: darısı olmayanların başına inşallah bu arada nişan hazırlıklarınız başladı mı? Ben Şubat ayı düşünüyorum nişanı siz ne düşünüyorsunuz :26:

Mutluluklar dilerim canım. gerçekten çok güzel bir duygu allah tüm bekarlara nasip etsin :nazar:

çok teşekkür ederim canımm
sizinde mutlulugunuz hiç bozulmasın inş :nazar:

selam kızlar aranıza yeni katıldım :69:

Haziran ayının 11'inde taktık yüzüklerimizi :nazar: hala büyülü bi şekilde inanılmaz mutluyuz :21: darısı olmayanların başına inşallah bu arada nişan hazırlıklarınız başladı mı? Ben Şubat ayı düşünüyorum nişanı siz ne düşünüyorsunuz :26:

allah bozmasın cnm :nazar:

biz nişan yapmayabiliriz ama yaparsak da mayıs gibi falan olur :24:

Selam kızlar 17.09.2011 sözlendiiiimmmm :16: inanılmaz güzel geçti herşey tam istediğimiz gibi oldu darısı başınızaaaa :62:

yahu şu sözlenen bayanlar deneyimli olarak bi söz töreni nasıl olur evde mi yaptınız nasıl yaptınız neler giydiniz bi aydınlatın bizi yahu, bizde küçük bi tören istiorz ama nasıl olucak hiç bilmiormm:26:
ayrıca hepinizi tebrik ederm, mutluluklarr diliormm:))

Son düzenleme:
yahu şu sözlenen bayanlar deneyimli olarak bi söz töreni nasıl olur evde mi yaptınız nasıl yaptınız neler giydiniz bi aydınlatın bizi yahu, bizde küçük bi tören istiorz ama nasıl olucak hiç bilmiormm:26:
ayrıca hepinizi tebrik ederm, mutluluklarr diliormm:))

6 yıllık ilişkimizi 09,10,11 tarihinde söz keserek taçlandırdıkk :)

Benimki büyük bir tören oldu baştan söliyim :)
İstemenin 2-3 hafta sonrasında dısarda yaptım ben.. Genelde evde yapılıyormuş, davetlilerimizin çoğu nişana geldiklerini düşünmüşler :), ben hem kendi organizasyon şirketim olduğu için hemde kalabalık bir aile olduğumuz için dışarda yapmayı tercih ettim..

Elbisemi anneciğim dikti.. Aparetif yiyecekler, içecekler, çay, kahve ikramı oldu. Müzik dans eğlence :)

Misafirlerime hediyeler de dağıttım..

Harikaydı, rüya gibi..

Allah herkese böyle mutluluklar nasip etsin.. :49:

bizde dün sözlendik:) bir gün öncesinde de istemişlerdi zaten:) tektaşım parmağımda sevgilim kalbimde havalarda uçuyorummm :)

bende pazar akşamı sözlendimm ve çok mutluyum:nazar: rabbim daha nice güzel günlerin mutluluğunu paylaşmayı nasip etsin...sözlenen arkadaşlarada daimi mutluluklar diliyorum :16:

Back
X