• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi artık sözlüyüz mutluyuz diyenlerr buyrun sohbete

23.07.2011 :))) Artık sözlüyüz ve acayipppppp mutluuyyuzzzzz :))) Mükemmel bişiii parmağımda yüzüğünü taşıyor olmammmm , sözlümmmm diyebilmekkk , kimselerden kaçmamak , özgürceeee :66: Özetle ben aşığım çooooooooookkkkkkkkkk :66::17:

23.07.2011 :))) Artık sözlüyüz ve acayipppppp mutluuyyuzzzzz :))) Mükemmel bişiii parmağımda yüzüğünü taşıyor olmammmm , sözlümmmm diyebilmekkk , kimselerden kaçmamak , özgürceeee :66: Özetle ben aşığım çooooooooookkkkkkkkkk :66::17:

evet canım katılıyorum sana :) umarım hep mutlu oluruz böyle

kızlarr bizde 25.06.2011 de sözlendikk :69::69:Allah bozmasın herşey çok güzel gidiyor :71: evde gizli saklı telefon konuşmaları bitti :27: binbir bahanelerle evden çıkmalar bitti :27: Dünya varmış :9: şimdi heyecanlardayız 17 eylülde nişanımız var :17:
buradan kendisine kocamannnn öpücük göndermek istiyorum :54: :27:

:69::69:23.07.2010:69::69: sozlu olmak super bısı kısmetse aralık 17 nısanım var

benimde 2 sene sozlu nişanlı kalma ihtimalim var...

oyle olması gerekiyorsa yapacak bişey yok.. bazı seyleri gizli saklı yasayıp milletin agzına sakız olmakta kötü

en azından benim yasadıgım cevrede boyle..

Back
X