E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
allah allah nasıl tedavisi yok ..olurmu öyle şey..bende pko luyum ..tedavi ile adetlerim düzene girdi..hatta şu anda hamileyim..bu ne karamsarlık anlamadım..silkin ve kendine gel...tedavine hemen başla..ileride evleneceksin ve çocuğun olmadığı zaman kafana vuracaksın..biliyorsun bu hastalığın en kötü yanı çocuk sahibi olamamak..hemen başlıyosun senden 10 yaş büyük abla emridir bu...
canım nasıl bir tesavi görüyorsun ki sen böyle düzelemiyorsun anlamadım.iyi bir doktora görün derim parası belki fazla gelecek ama saglık söz konusu..benim adetlerimde 3-4 ayda1 oluyordu hep ihmal ettim tedavi olmadım çok büyük hata ettim.bak şimdi evliyim ve adet düzensizliginden dolayı yumurtlama olmuyor yumurtalarım zayıf yani.ee dolayısıyla hamile kalamıyorum.geçtigimiz 2 ay ilaçlar düzeltti.şimdi yine adet olamadım.adetimin geçtigine hiç ama hiç sevinemiyorum çünkü biliyorum ki eski haline döndü yani bebek mebek yok.diyecegim sakın ama sakın ihmal etme.git düzgün bir doktora hiç korkma herşeyin çaresi var canım üzülme.
Rabbim dermansız hastalık vermesin inşallah....
Güzelim tedavi uzun sonu yok diye yarıda kesmemeli,inatla üstüne gitmelisin ki düzene girsin,dimi ..
Bak arkadaşta da varmış tedaviyle düzene sokmuş..
Sahura tek başına kalkmak aslında bu kadar saorun değil,ne kadar sevap kazanıyosun bi bilsen...
Gelmiş geçmiş olur inşalah.
sahura yalnız kalkmaktan gurur duyuyorum belki diyorum allahın bana verdiği bir lutüf ramazan ayında orucumu hiç aralıksız tutmak.........allahın var bildiği dmekki
allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?