- Konu Sahibi EU1
tedavisi olmaz olurmu canım
bende pkoluyum ama her ay düzenli adet oluyorum
doktora git tedavini ol
bu kadar üzme kendini
bende pkoluyum ama her ay düzenli adet oluyorum
doktora git tedavini ol
bu kadar üzme kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ABLA BAŞÜSTÜNE TEDAVİMİ GÖRÜYORUM TABİ AMA YİNE DÜZENSİZ YA BENİ O BUNLATIO BİDE SONU YOK TEDAVİSİ YOK DİYOLAR NEYSE SENİN YAZDIĞIN BANA ÇOK BÜYÜK DERMEN OLDU HAMİLEYMİŞSİN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLICA DOĞURURSUN İNŞ...ABLA TEDAVİN KAÇ YIL YADA KAÇ AY SÜRDÜsenağlama
canim daha bu yasta kendini cok gereksiz yere yipratiyorsun... pko nun tedavisi oldugunu sen de cok iyi biliyorsundur ama su an bir anlik ümitsizlige kapildigin icin böyle düsünüyorsun....
karamsarligi bir yana atip tedavine güzelce devam et ve hayatinin baharini yasaman gerektigi gibi dolu dolu mutlulukla yasa....
sana kendimden örnek veriyim belki daha iyi anlarsin ne demek istedigimi.... üniversiteye baslamis hatta 2. sinifa gelmis ama hala adet olmamistim. sebebi de o ana kadar bulunamamisti... o zaman ancak bulundu ve coook uzun süren hormon tedavileriyle ilk adetimi 19 yasinda zorla oldum... ama o andan beri hala ilac alarak görüyorum adet.. yani hayatimda hic ilac almadan adet olmadim... ve dr menopoza girmeme karar verene kadar hep bu böyle olacak... ayin 23 günü ilac alarak gecen bir ömür yani evet senin gibi üzülüp isyan ettigim zamanlar olmadi degil... ama toparlanip silkelendim ve yasamima devam ettim.... kaldi ki senin sorununun tedavisi var....
anlatabildim mi canim ... kendini üzme tedavine devam et.... bakacaksin ki hersey bitmis yoluna girmis a.s.
beterin beteri var diye bosuna dememisler degil mi yerimseniben