• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık pasif biri olmak istemiyorum ne yapmalıyım?

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.933
119.034
598
35
Merhaba KK nin akıllı güzel kadinlari... :KK36:
burada aktifiz... ama kendimize göre pasifiz... bunu belirtmerk için yaziyorum.
aktif dobra içinden geldiğine söleyebilen kadinlara özeniyorum...
burada farkli oluyo.. normal hayatimda aktif miyiz...
bişey sölemekten çekiniyorum bana bişey söleseler ezdirmeye çalışsalar bişey diyemiyorum.
susup kaliyorum. sonrada laf sölüyolar ben lafin bi tokadina yapışamiyorum...
sonradan aklima geliyo içimde kaliyo sonra içine kala kala büyüyor sisyorum..
çok sıkıldım ben durumdan bişeyi laf ettiklerinde bişey demediğimde sonradan aklima geldiklerinde...
ne yapmam lazim ya.. artık aktif dobra içten bir kadin olmak istiyorum...
yardimin için teşekkür ederim...:KK60:

bişey sölemekten çekiniyorum bana bişey söleseler ezdirmeye çalışsalar bişey diyemiyorum.
çok sıkıldım ben durumdan bişeyi laf ettiklerinde bişey demediğimde sonradan aklima geldiklerinde...
bir iki soyle alisirsin.daha once niye bole degildim dersin

Ben de öyleydim ne zaman ki sağlık elden gitmeye başladı o zaman dedim ki değişme zamanı. Artık eşim de dahil kim ne derse yerine göre cevap veriyorum ama en iyisi o ruhsuz, dengesiz ve hasta insanlardan uzak durmak. Yani olabildiğince.
Öyle kişilerin olduğu ortamda tetikte olmayı öğretti bana hayat..

bir iki soyle alisirsin.daha once niye bole degildim dersin
sölemek istiyorum işitme kaybım olduğum için geç anliyorum sölenenleri...
ama şu ki hemen cevaba yapışmak istiyorum. konuşuyorum sadece duymuyorum.. çok şükür sağlığım yerinde.
kendimi geliştircem ama nasıl olucak.

Ben de öyleydim ne zaman ki sağlık elden gitmeye başladı o zaman dedim ki değişme zamanı. Artık eşim de dahil kim ne derse yerine göre cevap veriyorum ama en iyisi o ruhsuz, dengesiz ve hasta insanlardan uzak durmak. Yani olabildiğince.
evet içine atiyorsun söleyemediğine pişman oluyorum..
sonra da düşünüp duruyorsun.
iğneleyici laf söleyene lafini yapıştıramiyorsun kaliyo öle jkötü oluyorum gerçekten.

sölemek istiyorum işitme kaybım olduğum için geç anliyorum sölenenleri...
ama şu ki hemen cevaba yapışmak istiyorum. konuşuyorum sadece duymuyorum.. çok şükür sağlığım yerinde.
kendimi geliştircem ama nasıl olucak.
karsindakini kendinden ustun gorme.rahat ol.bende cok icine kapaniktim.sonra bir acildim simdide adim cirkefe cikti

karsindaki senin uzulmeni dusunmuyorsa sende karsindakinin uzulmesini dusunmeyeceksin.artik ole sakin hanimhanimcik saygili tiplerin modasi gecti

bende öyleydim eskiden.. biraz yasanmislik olmali ki herkese bir cevabini verebilesin.

etkilendigim bir sey olduktan sonra cok iyi acildim mesela ben

benim istemedigim konuda üsteleyen oldugu zaman artik konuyu kapatalim
ben sevmiyorum bunun üzerine konusmak - diyorum
veya direk kirici oluyorsun dikkat et laflarina fln demeye basladim

bu bile bir sey dir

Bununla ilgili pek çok kitap var. Mesala "ben kim konuşmak kim" Gerçekten okumakta çok iş var ilham verir şiir okuyun yaşamdan tecrübe kazanın

bende öyleydim eskiden.. biraz yasanmislik olmali ki herkese bir cevabini verebilesin.

bu bile bir sey dir
insan cvbini verince rahatliyor degilmi.kimse dort dortluk degil ama bazi insanlar kendini dort dortluk saniyor

bu bile bir sey dir
aktif biri olmami yolu ariyorum. nasıl olucak.. sıkıldım bu durumdan

evet içine atiyorsun söleyemediğine pişman oluyorum..
sonra da düşünüp duruyorsun.
iğneleyici laf söleyene lafini yapıştıramiyorsun kaliyo öle jkötü oluyorum gerçekten.

Sonradan düşünmek yerine önceden düşün yani tetikte ol nasılsa laf çarpacak karşındaki eninde sonunda. Işitme kaybın da mühim değil, çok önemliyse bir daha söylesinler laf sokmayı biliyorlar bunu da tekrar ederler merak etme. Insanların bu kadar kötü olduğuna şaşırmayı bıraktım ben, hassas olma herkesin başına gelebilir ben de bazen yakınımda söyleneni duymuyorum. Çocukken bir sürü kulakla ilgili hastalık geçirmişim ondandır diyorum kaldı ki ben de kendimi bildim bileli ailede tartışma olurdu.

işte ben açilma yolu ariyorum evlenmeden önce akitf biriydim evlendim pasif oldum çoğu öle mi acaba??

Evlenince ben de pasifleşmiştim ama kullandılar bu durumu. Sen de silkelen kendine gel kimseye kendi naifligini kullandırma. Onlar senin kadar düşünmüyor insanların kırılmasını .

insan cvbini verince rahatliyor degilmi.kimse dort dortluk degil ama bazi insanlar kendini dort dortluk saniyor
isitme engelinin oldugunu yazmissin.. isitme cihaziyla daha iyi duyma imkanin varmi ? o yönden de aktiv olamaya bilirsin gec duydugundan dolayi, sen de gec cevap vermekten cekiniyor olabilirsin
beni anladığı için teşekkür ederim :KK60: evet çekiniyorum geç duyduğum için zor oluyor ama böle eziliyorum güçlü bir kadin olmak istiyorum.. kendimi engelli görmüyorum normal biri gibiyim..
cihaz kullaniyorum ama yanlış anliyorum çok zor bölece pasif biri oluyorum çok sıkıldım aktif karşısına cevap verebilen bir insan olmak istiyorum ama nasıl olucak bu.

Back
X