Artık oğluma sarılmak istiyorum...

içine doğuyor mu? :) Anneler hissedermiş diyorlar ya.
4d ultrasonda belli oluyor cinsiyeti 12. haftada ama benım gittigim yerde pahalı. Beklicem o yüzden.
Valla içime kız doguyordu ama 2 haftadır erkek diyorum birazda doktorun demesi ve göğslerime dayanarak öyle düşünüyorum. Sn ne hissediyorsun?? Rüyalarmda erkek hep

Valla içime kız doguyordu ama 2 haftadır erkek diyorum birazda doktorun demesi ve göğslerime dayanarak öyle düşünüyorum. Sn ne hissediyorsun?? Rüyalarmda erkek hep
ben 20 yasımdan beri oglum olcak der dururum. Annemin kayınvalidemin herkesin içine erkek doguyor. Benim içime doğamadı gitti. Göğüslerinden nasıl anlıyorsun onu bilmiyıorum ben ?

ben 20 yasımdan beri oglum olcak der dururum. Annemin kayınvalidemin herkesin içine erkek doguyor. Benim içime doğamadı gitti. Göğüslerinden nasıl anlıyorsun onu bilmiyıorum ben ?
Brsey okumustm iki kadınlık hormonu birleşince gebelikte gogusler çok şişer ve hassaslasirms dolgun dolgun olurmuş öyleyse kız . Ucu kararmış ve çok değişiklik yoksa boyut olarak ve dolgunluk yoksa erkekms . Bilimsel geldi bna yani mantıklı erkek bebek testesteron hormonu salgılıyor sonuçta yani bnm göğüslerim hc büyümedi ucu büyüdü siyahlasdi o kadar.

Şimdi işin yoksa hergün meme incele dur sağol açıklama için

Ankara'nın göbeğindeyim zaman geçmiyor onla alakası Yok bide senin ilk bebiş ya herşeyi merak ediyorsun . Benim sabırsızlığım artık doğsun sağlıkla yanımda nefes alışını göreyim

Ankara'nın göbeğindeyim zaman geçmiyor onla alakası Yok bide senin ilk bebiş ya herşeyi merak ediyorsun . Benim sabırsızlığım artık doğsun sağlıkla yanımda nefes alışını göreyim
Ben Mardin in köyündeyim :/ ay inşallah Annesi ben onun o minicik ayaklarını yerim sağlıkla doğsunlar inşallah

Ahh sorma bnde 34 haftalıgım catlayacagım zaman gecmiyoo bide hareketlerm kısıtlandı hacıyatmaz gibiyim zora gelemiyorum sanırm oglusunsagsalim kucagıma alayım diye dua edip duruyorum

Ahh sorma bnde 34 haftalıgım catlayacagım zaman gecmiyoo bide hareketlerm kısıtlandı hacıyatmaz gibiyim zora gelemiyorum sanırm oglusunsagsalim kucagıma alayım diye dua edip duruyorum
Bende öyleyim zora gelememek değil o hareketlerinin kısıtlanması çileden çıkarıyor insanı ona da alıştım artık bi sn önce kokusunu içime çekeyim istiyorum :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

34.haftamızdayız artık Oğluma sarılıp koklaya koklaya öpmek istiyorum... Sizler nasılsınız ne durumdasınız kızlar?
Hehehe kızımda da aynı şeyi söylüyordum eşime oglumda da aynı söylüyorum şu anda.
Çıkarsak diyorum on dakika sevsek sevsek öpüp koklasak mis gibi sonra yerine koysak....
Hep gülüyor bana. :)

Bu arada ben de oğlumun seneye giyeceği tüm kışlıklari aldım. Kızımın da bu yaz giyeceği tüm yazliklarini aldım hepsi hazır
.
Carters, mothercare,B&G, lc waikiki hepsi. Çok şükür diyorum o kaygım da yok. Bekleyelim bakalım ne zaman gelecek bebislerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…