- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Valla içime kız doguyordu ama 2 haftadır erkek diyorum birazda doktorun demesi ve göğslerime dayanarak öyle düşünüyorum. Sn ne hissediyorsun?? Rüyalarmda erkek hepiçine doğuyor mu? :) Anneler hissedermiş diyorlar ya.
4d ultrasonda belli oluyor cinsiyeti 12. haftada ama benım gittigim yerde pahalı. Beklicem o yüzden.
ben 20 yasımdan beri oglum olcak der dururum. Annemin kayınvalidemin herkesin içine erkek doguyor. Benim içime doğamadı gitti.Valla içime kız doguyordu ama 2 haftadır erkek diyorum birazda doktorun demesi ve göğslerime dayanarak öyle düşünüyorum. Sn ne hissediyorsun?? Rüyalarmda erkek hep
Tmm :)))Dediğim gibi sen bi kıpır kıpır hissetmeye başla o zaman konuşalım :)
Brsey okumustm iki kadınlık hormonu birleşince gebelikte gogusler çok şişer ve hassaslasirms dolgun dolgun olurmuş öyleyse kız . Ucu kararmış ve çok değişiklik yoksa boyut olarak ve dolgunluk yoksa erkekms . Bilimsel geldi bna yani mantıklı erkek bebek testesteron hormonu salgılıyor sonuçta yaniben 20 yasımdan beri oglum olcak der dururum. Annemin kayınvalidemin herkesin içine erkek doguyor. Benim içime doğamadı gitti.Göğüslerinden nasıl anlıyorsun onu bilmiyıorum ben ?
Brsey okumustm iki kadınlık hormonu birleşince gebelikte gogusler çok şişer ve hassaslasirms dolgun dolgun olurmuş öyleyse kız . Ucu kararmış ve çok değişiklik yoksa boyut olarak ve dolgunluk yoksa erkekms . Bilimsel geldi bna yani mantıklı erkek bebek testesteron hormonu salgılıyor sonuçta yanibnm göğüslerim hc büyümedi ucu büyüdü siyahlasdi o kadar.
Şimdi işin yoksa hergün meme incele dursağol açıklama için
Ankara'nın göbeğindeyim zaman geçmiyorBiz hatayı orda yaptık aslında gülüm bu kadar erken hazırlık yapınca zaman geçmiyor zaten evden çıkamıyorum bile doktordan doktora çıkabiliyorum ancak şehir merkezinde olsam bu kadar sıkıntı olmazdı heralde :)
Ben Mardin in köyündeyim :/ ay inşallah Annesi ben onun o minicik ayaklarını yerim sağlıkla doğsunlar inşallahAnkara'nın göbeğindeyim zaman geçmiyoronla alakası Yok bide senin ilk bebiş ya herşeyi merak ediyorsun . Benim sabırsızlığım artık doğsun sağlıkla yanımda nefes alışını göreyim
Kac haftalıksın canm erkek hemn gösteriyo kızlr nazlı oluyo bnm ogln 12 de göstermiştiHerkesin derdi ayri :) bende haftalar gecsede cnsiyeti ogrensem karnim sisse diye bekliyorum :)
Ay sen iyi yerdeymişsin kuzenim Muş'ta :) hayaller Paris hayatlar Muş diyor :)Ben Mardin in köyündeyim :/ ay inşallah Annesi ben onun o minicik ayaklarını yerim sağlıkla doğsunlar inşallah
9. Haftama gircem ins ama cnsiyete daha var :) dr 11. Haftamda kontrole cagrdi ama ben bebisi gormeden rhat olamiyorum ozelede gidicem :)Kac haftalıksın canm erkek hemn gösteriyo kızlr nazlı oluyo bnm ogln 12 de göstermişti
Ah o ilk zmanlar geçmek bilmiyo sagsalim kucagına kavustursun Allah ama içime kız doğdu nedendir bilmem9. Haftama gircem ins ama cnsiyete daha var :) dr 11. Haftamda kontrole cagrdi ama ben bebisi gormeden rhat olamiyorum ozelede gidicem :)
Ay herkes oyle diyo :) bakalm zman cabuk gecse keskeAh o ilk zmanlar geçmek bilmiyo sagsalim kucagına kavustursun Allah ama içime kız doğdu nedendir bilmem
Bende öyleyim zora gelememek değil o hareketlerinin kısıtlanması çileden çıkarıyor insanı ona da alıştım artık bi sn önce kokusunu içime çekeyim istiyorum :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahAhh sorma bnde 34 haftalıgım catlayacagım zaman gecmiyoo bide hareketlerm kısıtlandı hacıyatmaz gibiyim zora gelemiyorum sanırm oglusunsagsalim kucagıma alayım diye dua edip duruyorum
Ama senin meleğin daha çok minik Annesi büyüyecek içinde kıpır kıpır dansedecek uykudan tekmesinin acısı ile uyanacaksın güzel günler sizi bekliyor :)Herkesin derdi ayri :) bende haftalar gecsede cnsiyeti ogrensem karnim sisse diye bekliyorum :)
Şu üç bebesi olan kuzenin dimi o sıkılınca çocuk yapmasında ne yapsın :)) Allah hepimizin yardımcısı olsunAy sen iyi yerdeymişsin kuzenim Muş'ta :) hayaller Paris hayatlar Muş diyor :)
Hehehe kızımda da aynı şeyi söylüyordum eşime oglumda da aynı söylüyorum şu anda.34.haftamızdayız artık Oğluma sarılıp koklaya koklaya öpmek istiyorum... Sizler nasılsınız ne durumdasınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?