- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Ben susayım o zaman :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahBenim daha 28çok var
Sen daha dur Annesi hele bi hissetmeye başla o hasret kor olup nasıl yakıyor göreceksin :)Benmde daha 12 . Bn nerelere gidem . Yandım tutusdm hasretinden :)
Benmde daha 12 . Bn nerelere gidem . Yandım tutusdm hasretinden :)
Aynen bende sabırsılkla bekliyorum. Artık öylede söylemiyrum dua niyetine geçer de erken doğar diye:))34.haftamızdayız artık Oğluma sarılıp koklaya koklaya öpmek istiyorum... Sizler nasılsınız ne durumdasınız kızlar?
Ben 7 aylığım bitanem ikiz tekiyimSabırsız anne. Kendin kaç aylık doğdun acababekle bebiş bi 36 olsun allahın izniyle hastane önünde çadır kur bebeği çıkarın de yoksa gitmem de
Kaçıncı haftadasın valla ben oğlum Anneyi özlemedin mi diyorum tekme atıyor o da beni özlemiş :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahAynen bende sabırsılkla bekliyorum. Artık öylede söylemiyrum dua niyetine geçer de erken doğar diye:))
Az kalmış Can'ım ya şuan 34 olmak için neler veririmBen 7 aylığım bitanem ikiz tekiyimçok özledim ama bir an önce sarılmak istiyorum ağrılara da alıştım artık kucağımda çipil çipil gözleri ile bana baksın istiyorum artık Rizelim ömrümün sonuna kadar hamile kalacağim gibi hissediyorum
Valla beklemekte zorms sanki zamn geçmiyorSen daha dur Annesi hele bi hissetmeye başla o hasret kor olup nasıl yakıyor göreceksin :)
Amin ins 26 haftamiz bitti cok sukur. Normlde cok sabirsiz birisiyim gun sayiyorum:)) yakında plaka numaralarına düşeck onu bekliyorumm . Şimdii 99 günümz var:) ilk çocuk heycnı herldeKaçıncı haftadasın valla ben oğlum Anneyi özlemedin mi diyorum tekme atıyor o da beni özlemiş :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Yok daha doktor küçük br tahmin yapmıştı 11.haftada erkek yüksek ihtimalle dedi ama ekledi : kesin olarak 1 ay sonra söylerim diye :) bekliyorum bakalmCinsiyeti öğrendiniz mi?
Sen sus biz ne yapalım diyorsun demi :))Az kalmış Can'ım ya şuan 34 olmak için neler veririmçoğu gitmiş azı kalmış.
Yok daha doktor küçük br tahmin yapmıştı 11.haftada erkek yüksek ihtimalle dedi ama ekledi : kesin olarak 1 ay sonra söylerim diye :) bekliyorum bakalm
Valla bende öyle bütün herşeyi 16.haftamızda hazırdı 26.haftamızda yıkadım ütüledim :) resmen havalara uçmuştum çift rakamlara düştük diye bak sende düşmüşsün Rabbim sag salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahAmin ins 26 haftamiz bitti cok sukur. Normlde cok sabirsiz birisiyim gun sayiyorum:)) yakında plaka numaralarına düşeck onu bekliyorumm . Şimdii 99 günümz var:) ilk çocuk heycnı herlde
Dediğim gibi sen bi kıpır kıpır hissetmeye başla o zaman konuşalım :)Valla beklemekte zorms sanki zamn geçmiyor
Aynen bende çok sabırsızım ama yeterki zamanında gelsin napalımSen sus biz ne yapalım diyorsun demi :))
Vallahi bende doğurmak için aynı şeyi düşünüyorum gülüm ağrılara alıştım uykusuzlukta tamam ama artık böyle kocaman sarılmak istiyorum
Aynen bende çok sabırsızım ama yeterki zamanında gelsin napalımherşeyi aldım sayılır eksik kalmadı nerdeyse nasipse seneye kışa giyecekleri bile hazır. Hazırlık bitince zaman geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?