• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık oğluma sarılmak istiyorum...

Olmayanlara da nasip etsin tattirsin bu duyguyu inşallah. Doğumu beklemek de sabır hamile kalmak istemek de Rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin çok zor birşey.

Bana ilk tahmini doğum tarihi 25 nisan dendi şimdi mayıs denir bu gidişle hazirana da kayacak gibi tıp tarihine geçeceğim en uzun hamilelik diye yakında :anneadayı::D
Ben de kucağıma almak istiyorum bebeğimi zaten eylülde işe geri dönüp bırakmak zorunda kalacağım en azından biraz daha büyüsün biraz daha göreyim diyorum ama daha erken.
Senin de erken annesi sabret inşallah sağlıklıca al kucağına da sonra doya doya seversin.

Bu arada ben de oğlumun seneye giyeceği tüm kışlıklari aldım. Kızımın da bu yaz giyeceği tüm yazliklarini aldım hepsi hazır
.
Carters, mothercare,B&G, lc waikiki hepsi. Çok şükür diyorum o kaygım da yok. Bekleyelim bakalım ne zaman gelecek bebislerimiz.
Heyecanla bekliyoruz gülüm Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Bana ilk tahmini doğum tarihi 25 nisan dendi şimdi mayıs denir bu gidişle hazirana da kayacak gibi tıp tarihine geçeceğim en uzun hamilelik diye yakında :anneadayı::KK70:
Ben de kucağıma almak istiyorum bebeğimi zaten eylülde işe geri dönüp bırakmak zorunda kalacağım en azından biraz daha büyüsün biraz daha göreyim diyorum ama daha erken.
Senin de erken annesi sabret inşallah sağlıklıca al kucağına da sonra doya doya seversin.
Benim ikiz kardeşimde işe başlamak zorunda kalmıştı Rabbim yardımcınız olsun ve sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah canım

Back