artık ne yapacagımı bılemıyorum....bır yol gosterın lütfen.

adam hatalı ve tek bır caba bıle sarf etmıyor...

aslında varya bı hata yaptımı affetmıceksın sonradan ıyıce yüzsüzleşiyorlar

ve düsün aynı hatayı ıkı hafta önce yaptı ve fena halde süründürdüm...
yıne aynısını yapmıs...
ve bana dürüst olmasam gizlerdim diyo...
verecegini vermişsin zaten hangi dürüstlük...

Isin zor vala canm herkes boyle bi konuda tartisir yani esiyle buyutulmicek bir konu degil bir verirsn iki verirsn de nereye kdar umarim duzelir eşin

aslında varya bı hata yaptımı affetmıceksın sonradan ıyıce yüzsüzleşiyorlar

Ben sanırım diğerlerinden biraz daha katı düşünüyorum. Öncellikle daha önce boşanmak ile ilgili blöflerin eşini rahatlatmış bunu yapmayacağını biliyor.Eşin ile ilgili rahatsızlık veren şey ise tutumu yani seni ya da hissetiklerini önemsemiyor.Ailesine yardımcı olmak istemesi ayrı ama burada böyle bir şey sözkonusu değil. Onun ailesi öncelikle sen ve çocuğunuz olmalı.Bence eşinin sizi sahiplenmek ile ilgili sorunları var.Ben senin yerinde olsam affetmezdim.en azından kulağına kar suyu kaçır.İşte boşanmak istiyorum bi uzmana görünüp bu durumu kızımıza nasıl açıklayacağımızı konuşalım falan gibi..Ya da internette özellikle kiralık arama sitelerini açık bırak sanki seni duyduğunu bilmiyormuşsun gibi bi emlakçıyla konuşuyo gibi yap.Borçlar ile ilgili bütçe planla ne bileyim biraz gizem kat işte korksun..

söylediklerin o kadar yerındekı,harfıyen katılıyorum arkadasım...
adam önemsemıyor....
kendınce gonlumu alacak seyler yapıyo...
dun kalkmıs evı temızlemıs benım bundan hoslanacagımı bıldıgı ıcın...
yaptıgı hatanın buyuklugunu ıdrak edebılse zaten bu sekılde affedılmeyı beklemez....
hatta dun oyle bırsey yapdı kı ona öfkem daha da arttı...
ben uzanıyorum geldı yanıma uzandı sarılmak ıstedı.ben de bır daha bunu sakın yapma dedım hemen kalk yanımdan dedım ve kalktı...
kızımla uyudum gece 24:00 gıbı uyandıgımda banyo yapıyodu...
hatasını anlayıp kendını affettırmek ıcın degılde ıhtıyacı ıcın gelmıs demekkı yanıma....
içimde o kadar buyuk bır nefret varkı anlatamam...

Affediceksin yine yapıcak emın ol,huylu huyundan vazgecmez arkadaşım.Yol yakınken aytıl,en azından bır muddet ayrı yaşa da aklı başına gelsın,baktın ayrıyken mutlusun ,ozaman zaten doğru olan karar odur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…