• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık ne yapacagımı bılemıyorum....bır yol gosterın lütfen.

bazen evlilik öyle bir yere gidiyor kii

sadece arkasından böyle anlamsız bakıyoruzz

Ben çok üzülüyorum sizin bu durumunuza çok manasız çok saçma

Senin o eve paran giriyor evden ne kadar para çıksa senin de bilmen lazım

Sen yapsan aynı durumu hoşuna gider mi bu sıkışıklıkta hayır

Sadece eşinin değil senin de ailen var çevren var

Ayyy bu adamların mantığı beni bi gün öldürecekk zaten

Sen dirayetini koru mutlaka kesinlikle fevri kararlar verme

Biraz sakinleşmeye çalış lütfenn

Bizde bende biraz eli sıkıyım eşim sigara içer taksi olmadan bi yere gitmez aylık benzin masrafımız geçen ay neredeyse 1000 tl buldu mesela

ama ben saf hala 2 otobüs parası vermim diye 2. otobüse binmeyip yürüyorumm

Baktın onda bi değişiklik yok bende kendimi çok kısmamaya başladım çünkü kıstıkça yaptıkları gözüme batıyoo

Şimdi hiç düşünmüyorum ay sonu ekstrelerle kendimize geliriz mutlaka

o da, ben de :)

Eşin anlayacaktır durumunuzu ama umarım geç olmaz

Ama sen sakin ol lütfenn, kendi kendini doldurma, kızına da yansıtmamaya çalışşş

ayyy myheart kızım o kadar akıllı kı,sabah bızım dugun fotolarımızı almıs bakıyo anne sız burda cok mutluymussunuz sen babamı cok sevıyosun bak,sımdı neden sevmıyosun dıyo....
bak burda babama bakıp guluyosun sımdı hıc babamın yuzune bakmıyosun dıyo.ınanılır gıbı degıl 4 yasında cocuk...
ama cok karalıyım myheart,bır lıra dahı vermıycem nereye gıderse gıtsın ısın ucu...
ben essek basımıyım yaaa....delı gıbı calısıyorum odemelerımız bellı deyıp goturup elıne verıyorum...
adam bunca borcun ıcınde hala para verebılıyo...20.000 ya dıle kolay...
gerı gelıp gelmıyecegı bıle belırsız...babasının kredı kartına araba ceker alırmıs...

böyle bişey için ayrılmak biraz abartı değil mi? burda neler yaşayanlar var Allah korusun.
bi de gönlünü almaya çalışmış en azından.
bence bi süre bu mevzuyu açma. unutmuş gibi yap. dikkatini başka yerlere çek, mesela sürpriz falan yap, daha yumuşak davran. bakalım tavrı ne olacak...

:53::53::53: asla.....
netıcede o ıkımızın emegı arkadasım...
bana savunma olarak deseydı kı benı cok sıkıstırdılar bunaldım,sana soyleyınce de tepkı gostermenden cekındım dese amenna...
ayını bır hafta arayla ıkıncı defa yapması sencede cırkın degılmı...
ve yahut bu parayı,belkıde basta 15 000 degılde 20 000 verdı ve bana yalan soyledı...hangı acıdan bakarsak bakalım guven yıkıcı ...
ustune bırde o para zaten babamın dıyo benım emegım bu hesap sormaya bıle hakkım yok dusunsene...

ayyy myheart kızım o kadar akıllı kı,sabah bızım dugun fotolarımızı almıs bakıyo anne sız burda cok mutluymussunuz sen babamı cok sevıyosun bak,sımdı neden sevmıyosun dıyo....
bak burda babama bakıp guluyosun sımdı hıc babamın yuzune bakmıyosun dıyo.ınanılır gıbı degıl 4 yasında cocuk...
ama cok karalıyım myheart,bır lıra dahı vermıycem nereye gıderse gıtsın ısın ucu...
ben essek basımıyım yaaa....delı gıbı calısıyorum odemelerımız bellı deyıp goturup elıne verıyorum...
adam bunca borcun ıcınde hala para verebılıyo...20.000 ya dıle kolay...
gerı gelıp gelmıyecegı bıle belırsız...babasının kredı kartına araba ceker alırmıs...

Oyy kuzum benim ya kıyamam

Eşin ne diyor kızın böyle diyince çok merak ediyorum

Allah kimsenin huzurunu bozmasın evdeki huzur hiç birşeye benzemez

İnş eşin hatasını anlar ve gönlünü alır artık böyle sürüp gitmez durum

Çok anlamsız çookkk

:53::53::53: asla.....
netıcede o ıkımızın emegı arkadasım...
bana savunma olarak deseydı kı benı cok sıkıstırdılar bunaldım,sana soyleyınce de tepkı gostermenden cekındım dese amenna...
ayını bır hafta arayla ıkıncı defa yapması sencede cırkın degılmı...
ve yahut bu parayı,belkıde basta 15 000 degılde 20 000 verdı ve bana yalan soyledı...hangı acıdan bakarsak bakalım guven yıkıcı ...
ustune bırde o para zaten babamın dıyo benım emegım bu hesap sormaya bıle hakkım yok dusunsene...
evet bu şekilde konuşması çirkin :19:
ama yine de bi kere de farklı davranıp görmen taraftarıyım. belki mahcup olup kendini değiştirmeye bakcak

Oyy kuzum benim ya kıyamam

Eşin ne diyor kızın böyle diyince çok merak ediyorum

Allah kimsenin huzurunu bozmasın evdeki huzur hiç birşeye benzemez

İnş eşin hatasını anlar ve gönlünü alır artık böyle sürüp gitmez durum

Çok anlamsız çookkk

duyuyo ama hııc oralı bıle degıl...
çok ılerı gıttı myheart cok...
sebebı ne olursa olsun bır ınsanın ustune bu kadar gıdılmez...
onlara kıyamıyoken bana kıyıyo...
yalancı bır kocam var benım bu düsünce bile beni delirtmeye yetıyo ınan...

evet bu şekilde konuşması çirkin :19:
ama yine de bi kere de farklı davranıp görmen taraftarıyım. belki mahcup olup kendini değiştirmeye bakcak

adam da en ufak bır yuz kızarması bıle yok görsen şaka gıbı...
bu durumda ben gerı adım asla atamam nasıl atayım kı...
bır de kendı eılesının hallıne bakmadan benım aıleme dıl uzatıyo...
babam bır arsasını satıp abıme ev alma planları yapıyo...
vay efendım benım ıcın neden satmamısmıs...

Evet olaylara şu an böyle bakınca gerçekten yaşananlar hoş değill

Ama boşanma sebebi de değil bence

Çok yıprandınız borca girdiniz ailesel problemler üst üste geldii

Biraz bekle eşin normalde seni seven sana önem veren biri biliyorsun bunu

Zaman zaman böyle durumlar olabiliyor malesef

Eşin haklı demiyorum kesinlikle ama zamana ihtiyacınız var biraz

Canını sıkan durumlardan uzak dur eşinin telefon görüşmelerine takılma

Al kızını çık dışarı

Kendine vakit ayır ve iyice düşünn

Umarım kısa sürede eşin hatasını telafi eder ve bu konuda kapanıı

Ben daha senin yeni evde gelinlikli fotonu bekliyorumm unutmaaa :)

adam da en ufak bır yuz kızarması bıle yok görsen şaka gıbı...
bu durumda ben gerı adım asla atamam nasıl atayım kı...
bır de kendı eılesının hallıne bakmadan benım aıleme dıl uzatıyo...
babam bır arsasını satıp abıme ev alma planları yapıyo...
vay efendım benım ıcın neden satmamısmıs...

:) sizinkiler sattı da sıra babamı geldi deseydinnn

babama mı kaldın deseydinnn :)

mrb arkadaslar...
esıme karsı kalan son damla guvenımde bıttı...
sızden rıcam enson actıgım konuyu okurmusunuz.zıra su ankı sıkıntım o konuyla baglantılı...
okunuda da belırttıgım uzere esım aılesıne bana danısmadan sattıgımız 25 bınlık arbanın 15 000 vermıstı.kaynım bırısı tarafından karlı bır ıse gırecez dıye kandırılmıs ve dolandırılmıstı.ne hıkmetse kar yapacagına ınandıgı bır ıse gırerken kardesıne duyurmuyor ama dolandırılınca solugu bızım yanımızda alıyor.. esım parayı vermıs ve parayı verdıkden sonra bana soyluyor...aramız cıdı duzeyde bozudu guvenım yıkıldı...
bundan 2 hafta once esım 5 gunlugune sehır dısına egıtıme gıttı.eyrı kalmak bıze iyi geldi.gelırken de tektes yuzuk almıs,kendını affettırmek ıcın...
benden ozur dıledı,cok kotu aldım dersımı bır dahamı asla dedı...
bu hafta sonu evde kızım babası ve ben bırlıkte yaptıgımız keyıflı bır kahvaltıdan sonra ona bır zarf attım,tekrar para ıstedılermı verdınmı dedım...
cevabı epeyce bır gecıstırdı ama sonunda 4 bın daha verdım dedı ve yıne bana danısmadan...
verdıgı 15 bının karsılıgında babasının 15 bınlık arabasını almıstı,o arabada satlıkda satılınca bızde paramızı alacaktık guya bızı garantıye almak ıcınde,dıger kardesınden 10 bınlık bılezık almıstı.ben esıme guvenmedıgım ıcın oyleyse o altınlar bende duracak demıstım.
sımdı savunma olarak ıse altınları ıstedeıler bende altınlar sende dıye para verdım...zaten o arabayı babamın kredı kartına cekmıstık,babamın parasını babama verırken sanamı danısacam,ben sana cok yuz vermısımdıyo...gecen sene kurban bayramından berı bız araba taksdı oduyoruz,nerden babanın parası oluyo sen cocukmu kandırıyorsun dedım...
o ınsanların evlendık evlenelı tek bır hayrını gormedım bırak maddı destegı,kocamla aramı bozmak ıcın ellerınden ne geldıse yaptılar...ve dusunun bız yenı ev aldık bogazımıza kadar borcun ıcındeyız. o arabayıda taksıtlerı yetıstıremedıgımız ıcın sattık ...

esıme cok ofkelıyım...daha kendısı trıp atıyo tavır yapıyo allahım delırıcem...boşanmayı dusunuyorum.yakın cevrem bu sebepden dolayı bosanmaya gerek yok dıyolar ama ben onun nefes aldıgı evden bıle nefretedıyorum...
ne yapmalıyım...

Offff, sinir oluyorum böyle şeyleri okuyuncai hadi hastalık olur, ciddi anlamda zor durumda olunur bu tarz nedenlerle anlarım da bu ne demek yaa :47: Ben çalışayım didineyim gitsin el yesin, üstüne bir de hatalı çıkayım, pehh :41:
Ayrılıyorum de ve topla eşyanı çık bence :19: Üstüne yüklü tazminatını da al, gitsin onlar paylaşsın tazminatın ödemesini de

Evet olaylara şu an böyle bakınca gerçekten yaşananlar hoş değill

Ama boşanma sebebi de değil bence

Çok yıprandınız borca girdiniz ailesel problemler üst üste geldii

Biraz bekle eşin normalde seni seven sana önem veren biri biliyorsun bunu

Zaman zaman böyle durumlar olabiliyor malesef

Eşin haklı demiyorum kesinlikle ama zamana ihtiyacınız var biraz

Canını sıkan durumlardan uzak dur eşinin telefon görüşmelerine takılma

Al kızını çık dışarı

Kendine vakit ayır ve iyice düşünn

Umarım kısa sürede eşin hatasını telafi eder ve bu konuda kapanıı

Ben daha senin yeni evde gelinlikli fotonu bekliyorumm unutmaaa :)

ha haaaaa cok ıyı....:9:
eve tasındıktan sonra evı yerlestırdık ıs bıttı ta sefamı surucem dedım,kaygısızlar gıbı valızını kapan geldı bırını gonderıyorum oburu bıtıverıyo karsımda...
allahım bu kadar zarar vermek ıcın ugrasılmaz ya...
bunların allah korkusu yok yemın ederım...
hatta gülceyede anaokuldan mezun olacagı ıcın mezunıyet partısınde ogretmenı gelınlık ıstemıstı ...
guya bu mısafırlıklerının bır sonu gelsınde esıme bırgun guzel bır masa hazırlayayım kızımla ıkımızde gelınlıklerımızı gıyelım surprız yapalım ıstemıstım....
ben sal..k sal..k bunları dusunurken adam arkamdan ne ısler cevırmıs myheart....

boemcimm
senin yalancı bi kocan yok ,gercekleri saklayan bir eşin var.
yalancı olsa sana o verdigi 4 bin lirayı hiç söylemezdi .

kv .kp aklı başında birileri olsa yada kaynın git onlarla konuş dicem amaa o da olmaz .

Offff, sinir oluyorum böyle şeyleri okuyuncai hadi hastalık olur, ciddi anlamda zor durumda olunur bu tarz nedenlerle anlarım da bu ne demek yaa :47: Ben çalışayım didineyim gitsin el yesin, üstüne bir de hatalı çıkayım, pehh :41:
Ayrılıyorum de ve topla eşyanı çık bence :19: Üstüne yüklü tazminatını da al, gitsin onlar paylaşsın tazminatın ödemesini de

evlılıgımızın ılk yıllarında bır tartısmamız olmustu,onda bana bır tokat atmıstı ama ne tokat,suratımda bes parmagının ızı kabarıp kalmıstı...
darp raporu almadıgım halde aldım demıstım...
tartıstıgımız sırada bana bosayacaksın neyı beklıyosun hadı gıt falan dıyo...
bende dedımkı merak etme atacagım kıcına tekmeyı...
ustelık gıderkende sadece senın degıl babanın bıle donuna kadar alacam,o zaman o cok kıymetlı tarlalarınıda arabalarınıda alacam elınden dedım...
ama gıtmıycegımı cok ıyı bılıyo...
aynen dedıgın gıbı aynı hatayı arda ardına ıkı kere yap yuzun bıle kızarmasın ustune bırde benı suclu ılan et...
bu kadar rezıl olunmaz...
bırbırımıze o kadar kotu sozler saydıkkı bıl hassa ben,gerı donusu nasıl olur...
yuzune bakmayı bıle mıdem almıyo ınan...

ha haaaaa cok ıyı....:9:
eve tasındıktan sonra evı yerlestırdık ıs bıttı ta sefamı surucem dedım,kaygısızlar gıbı valızını kapan geldı bırını gonderıyorum oburu bıtıverıyo karsımda...
allahım bu kadar zarar vermek ıcın ugrasılmaz ya...
bunların allah korkusu yok yemın ederım...
hatta gülceyede anaokuldan mezun olacagı ıcın mezunıyet partısınde ogretmenı gelınlık ıstemıstı ...
guya bu mısafırlıklerının bır sonu gelsınde esıme bırgun guzel bır masa hazırlayayım kızımla ıkımızde gelınlıklerımızı gıyelım surprız yapalım ıstemıstım....
ben sal..k sal..k bunları dusunurken adam arkamdan ne ısler cevırmıs myheart....

Vaysss ana kız gelinlikli süper fikirrrr

Olur olur o günlerde gelir inşşşş

allahım nerde bır numune var bızı bulmus....
Hep oglunla ılgısız olmasından dert yanıyodun canım.
Yıne de hıc umut yokmu yasemın ne bıleyım...13 yıl....
Ben 5. Yılımda boyleysem 13. Yılımı degıl tahmın hayal bıle edemıyorum....

benim son demleri idi

ümitsiz vakkaaaaaaaaa

şimdi daha huzurluyum daha rahatımmmmmmm

artık geri dğil bugünüme bakaıcammmmm

Bak burda babama bakıp guluyosun sımdı hıc babamın yuzune bakmıyosun dıyo.ınanılır gıbı degıl 4 yasında cocuk...
Ama cok karalıyım myheart,bır lıra dahı vermıycem nereye gıderse gıtsın ısın ucu...
Ben essek basımıyım yaaa....delı gıbı calısıyorum odemelerımız bellı deyıp goturup elıne verıyorum...
Adam bunca borcun ıcınde hala para verebılıyo...20.000 ya dıle kolay...
Gerı gelıp gelmıyecegı bıle belırsız...babasının kredı kartına araba ceker alırmıs...

oy oy kuzular herşeyın farkın da cnmmm

kesinlikle verme maaşını

evlılıgımızın ılk yıllarında bır tartısmamız olmustu,onda bana bır tokat atmıstı ama ne tokat,suratımda bes parmagının ızı kabarıp kalmıstı...
darp raporu almadıgım halde aldım demıstım...
tartıstıgımız sırada bana bosayacaksın neyı beklıyosun hadı gıt falan dıyo...
bende dedımkı merak etme atacagım kıcına tekmeyı...
ustelık gıderkende sadece senın degıl babanın bıle donuna kadar alacam,o zaman o cok kıymetlı tarlalarınıda arabalarınıda alacam elınden dedım...
ama gıtmıycegımı cok ıyı bılıyo...
aynen dedıgın gıbı aynı hatayı arda ardına ıkı kere yap yuzun bıle kızarmasın ustune bırde benı suclu ılan et...
bu kadar rezıl olunmaz...
bırbırımıze o kadar kotu sozler saydıkkı bıl hassa ben,gerı donusu nasıl olur...
yuzune bakmayı bıle mıdem almıyo ınan...

oyyy oyyy oyyyy

neler duyuyorum boem :(

boemcimm
senin yalancı bi kocan yok ,gercekleri saklayan bir eşin var.
Yalancı olsa sana o verdigi 4 bin lirayı hiç söylemezdi .

Kv .kp aklı başında birileri olsa yada kaynın git onlarla konuş dicem amaa o da olmaz .

ah pompişko

anlayışlı eşi yok kenn

onlarmı anlayışlı olacak

kv kp işlerinne geliyorr

gelin çalışsınn

biz tepelerine binelim diye uğraşıyor

bir aile reisi ne olursa olsun

eşi ve çocuğu olma onların rıskını düşünmeli

sonra ana baba

eğer bun dengeyi kuramıyorsa

gerçekten herşey zorlaşıyorr

boemm e..... çalışsın yemesin içmesinn mileet sefa sürsünnnnn

Vaysss ana kız gelinlikli süper fikirrrr

Olur olur o günlerde gelir inşşşş

ne kadar safım myheart ya....
suan o gelınlıgı gıydıgım gunden nefret edıyorum...
abım epılepsı hastası yurt dısından mısafır olarak geldı bır kac gunlune...
yengem falan gelemedı o tek gelmıs...
dun gece nobetı tutmus,sabah kızımı bırakmak ıcın gıttıgımde annem nasıl agladı gorsen,olecek sanıyorum o anda cok korkuyorum dedı...
babam da yanında onunda gozlerı yaslı...
bırde ben bosanma karaımı bu gun gıdıp acıklıyayım dıyordum...
ne yapacagımı sasırdım...
bogulacak gıbıyım...

dun gece nobetı tutmus,sabah kızımı bırakmak ıcın gıttıgımde annem nasıl agladı gorsen,olecek sanıyorum o anda cok korkuyorum dedı...
bogulacak gıbıyım...

boşanmak için gerçekten kararlı mısın ???

Darp raporu almadıgım halde aldım demıstım...
Tartıstıgımız sırada bana bosayacaksın neyı beklıyosun hadı gıt falan dıyo...
Bende dedımkı merak etme atacagım kıcına tekmeyı...
Ustelık gıderkende sadece senın degıl babanın bıle donuna kadar alacam,o zaman o cok kıymetlı tarlalarınıda arabalarınıda alacam elınden dedım...
Ama gıtmıycegımı cok ıyı bılıyo...
Aynen dedıgın gıbı aynı hatayı arda ardına ıkı kere yap yuzun bıle kızarmasın ustune bırde benı suclu ılan et...
Bu kadar rezıl olunmaz...
Bırbırımıze o kadar kotu sozler saydıkkı bıl hassa ben,gerı donusu nasıl olur...
Yuzune bakmayı bıle mıdem almıyo ınan...

bir erkeğe bir kere yaptığı harekete göz yumarsak

sonu devam eder

bogulacak gıbıyım...

bence boşanma konusunu ailene hiç açma derim .
cünkü basit bir karar degil .
iyice düsünüp öyle karar vermen lazım senin .
bu sefer aileninde sana karsı ciddiyeti azalır diye düsünyorum .

Back