ahhh boemcimmmm
tam düzeldi derken yeniden gerilmiş ortamlar bence önce biraz sakin ol.
evet çok sinirlisin evet çok kırgınsın ama adam artık kale almamaya başlamış sankii
o da evet senin tutarsız tepkilerinden kayanklı sankii, boşanma konusunu bence dile getirme evet eşinin yaptığı davranışlar yanlış ama
eşin seni de kızınızı da çok seviyor bence
sadece ailesi , kardeşleri ile sizin aranıza bir çizgi çekemiyor, hala ailesine karşı bir sorumluluk hissediyor.
Evet ailesine yapmalı ama seni karşısına alarak değil, öğrenmesi gereken şey bu aslında
ama triple gözdağıyla nereye kadarr gider bilemiyorum canımm.
Bi evlilik danışmanına falan mı gitseniz
Güven tazelemek gerek gibi geldi bana
boemcim myhearta kesinlikle katılıyorum evet evliliğinizde sorun var ama bu boşanman için büyük bi sebep olmamalı eşini ve kızını karşılıklı severken
eşin hatalı biliyorum ama öfkeni dindir ilk önce yoksa ailene zarar verirsin 3.şahıslar yüzünden canımcımmm
sakinleş iletişim kur eşinle ilk önce
O zaman al maaş artını değiştir şifresini verme kartından bi kuruş bile...
Öfkeyle kalkan zararla oturur tatlım
önce bir sakin ol
bu adam anlatığın kadarıtyla değişmedi ailesine karşı
sen tam değişti derken hoppp bir vukat patlıyorr
inan söleyecek birşey bulamıyorum
aklıma gelen tek şey
maaşını sende bir müddet verme
birde böyle dene
parasal sorumluluklarını üzerine yık beş kuruş para da verme bakalım bir de böyle dene
bende aynen oyle yaptım....
sıkıyosa benden para ıstesın...
haaa bırde tlf um kayboldu annemlerın kullanmadıkları bır tlf vardı onu aldım kullanıyordum. uzun suredır tlf alıcakdım ama durumumuz sıkısık dıyerek ertelıyordum,kendısıde durumun bılıncındeydı...
konuyu ogrenınce delırdım ama renk vermedım ılk tepkım hadı kalk avm ye gıdıyoruz,tlf alıyoruz dedım...
avmye gıttık tabı eskısı gıbı taksıtle alamaıyoruz,taksıtlı satılar kaltıgı ıcın.pesın almam ıcınde ayın 15 nı beklemelıyım.yarın alırım dedım.ıstedıgım tlf ates pahası...e tabıı ofkemın farkında o tlfnu alırım dıye eteklerı tutusuyo...bana ben sana ıstedgın tlfnu getırtıcem burası cok pahalı dedı,engec carsambaya elınde olur eger gelmezse ıstedıgını al dedı...ben aptal yıne merhamete gelıp almayıp bekledım.
sonra cok unlu bır kozmetık fırmasının onunden gecıyoruz,fondoten fıyetını sordum,159 lıra dedı...
ben guzelmıs ıyıymıs dıye bakıyorum.bakıyorum ama hala ofkeden delı gıbıyım burnumun ucunu goremıyorum ve susuyorum.cunku bır baslarsam artık kendımı tutamam.bız balkonlardan bırını camla kapatmayı dusunuyoruz.ben bu konuda acayıp ısteklıyım ama elımız sıkısık oldugu ıcın beklıyoruz.velhasıl ben tam o fondotene bakarken,eger onu alırsan balkonu camla kapatma hayalın suya duser demesın mı.ben delırdım fıyatlarına dahı bakmadan begendıgım her ne varsa aldım...sadece pudranın fıyatı 169 lıraydı...
canım cok yanıyo canını yakmak ıstıyorum ama nasıl..................
valla aklıma kendi maaşını vermemek ve elinde kalan son paraları almak geldi boem... ha birde yeniden borca sok araba al tekrar zaten borcu varmış cebinde para kalmayasıya borca sok yeniden ... sana verdiği altınları da verme geri ... baktın hala veriyo otur konuş bak çocuğumuzun rızkını harcıyosun onlara veriyosun de... yada gez toz sürekli kenarda para bıraksan bile eşine haber verme ...
Cok sinirlisiniz anliyorum ama bunlar cozum degil.
Benzer bir durum benim arkadasimda vardi o da sizin gibi luks harcamalar yapti ama esini degistiremedi.
En azindan kendi maasinizi vermeyip biriktirmeye bakiniz bence.
benı bu evı satmakla tehdıt edıyo...
benım maasımı unut dıyorum sende bu evı unut o zaman dıyo................
Evi satmak istese ikinizin imzasi gerekmiyormu ?
yasemın bu adam nasıl anlamıyor boyle bır aılenın bıze zarar verdıgını delırıcem ben nerede hata yapıyorum...
yuzumun halını bır gorsen arı sokması gıbı kocaman kocaman 8 tane sıvılceyle dolasıyorum.27 yasındayım yuzumu hıc bu halde gormedım...
gıtsın ıstıyorum hayatımdan defolup aılesının yanına...
suan benım aılemın bulundugu ılde yasıyoruz.esımın aılesının bulundugu ılcede bır daıermız vardı onu sattık buradan aldık....aılesı ofkeden delıye dondu.suan bu evın odemelerı ve sattıgı arabanın odemelerını bırlıkte yapıyoruz.ıkısı zaten maaslarımızın toplamı.kredı kartlarıyla gecınıyoruz...
benı bu evı satmakla tehdıt edıyo...
benım maasımı unut dıyorum sende bu evı unut o zaman dıyo................
bız ne hale geldık boyle,guven bıtınce hersey bıtıyo....
gelirsin cnm
şu an o kadar zor günler geçiyorumm
yanımda kocam olacak tarafından bir allahın kulu ne arıyor ne soruyorrrrrrr
o yüzden artıları eksileri iyi düşün
cnm ne yaparsan kendine yaparsınn
stresin yaşı yoktur sinirlilik belirsizlik o kadar zordurkiiiiii
anlamıyorum neden sizin bir aile olduğunuzu kabul etmiyor bu kv
bende 25 yaşından sonra hep sivilceli gezdimmmm anlıyorum seniiiii
boşversene sen
ısıracak k...dişini göstermezzzz
benim huzur olmadığı takdirde evim arabam olmuş neye yarar güzelimmmmmm satarsa satsınnn
verme maaşından bir lira vermee
yapsın ailesi yardımmmmmmmmmm
gunaydın yasemın.....
destegın ıcın sol canım arkadasım...
merak ettım, senın neyın var?...
bu arada bırak aramasınlar vıcdan yoksunları...
gölge etmesınler baska ıhsan ıstemez....
cok haklısın huzur olmadıkca mezara gırıyo gıbı gırıyorum eve....
evımı alırken ne kadar ısteklı ve sevınclıydım oyle degılmı...
hasetlıklerınden agız tadıyla otur hayırlı olsun bıle demedıler....
en sonda da yıne yapacaklarını yaptılar....
adamların evlatlarına bıle merhametı yok...
benım saf kocamda aksam onca sorun yasatmıs bu ınsanlar bıze benım onumde bu ınsanlarla tlf kakara kıkırı...
bana da daha kendı tavır yapıyo...zaten o hallerını gorunce ıyıce bogmak ıstıyorum...
ne dıyım mubarek gunler allah hakkımı koymasın...
offf myheart aynen dedıgın gıbı canım resmen onların sorumlıluklarını almak ıstıyo.sozunu ettıgımız adam abısı...
dıyorumkı eger bır araba satılacaksa baban satsaydı madem,sen nıye kendını ortalara atıyosun.o evın babası sen degılsın.
neymıs efendım eger babası satsaymıs degerınden 1500 lıra eksık verıyorlarmıs....
bana ne....
sız bılıyorsunuz ne kadar zor hazmettıgımı adam aynı hatayı tekrar yapmıs saka gıbı...
bırde ben hakkım olmayan tepkıler verıyomusum gıbı kendısıde bana taır yapıyo....
gormeye tahammul edemıyorum o kadar yanı...
boşver cnm senden uzak allaha yakın olsun
özetle
eşim olacak ş...... şubat ayı gittii
o gün bugündür görüşmüyoruzz
sade haftasonları oğlunu görüyorrr
sebep sorumsuzluk
kendimi toparlar toparlamza görüşüp anlaşmalı boşanmaya ikna edip kurtulmak ondannn
olan giden 13 yılama oldu
böyle bişey için ayrılmak biraz abartı değil mi? burda neler yaşayanlar var Allah korusun.bız ne hale geldık boyle,guven bıtınce hersey bıtıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?