artık ne yapacagımı bılemıyorum....bır yol gosterın lütfen.

önceki konunu okumuş ve seni haklı bulmuştum arkadaşım ... sonuna kadar haklısın ama bunun için boşanılmaz ...boşanma yani seviyormuşsunuzda birbirinizi , yazık değil mi yuvana yavruna ... hem boşansanda görüşeceksin eşinle ailesiyle evladın var çünkü ...dahada sinir olacağın şeyler yaşarsın emin ol ... eşini nasıl yola getirsin bilmem ama sıkı bi ders verebilirsin boşanmadan ... ailenin yanına git bi süre yada aileni dahil et olaya konuşsunlar eşinle

cok haklısınız...
5 yıldır evlıyım ılk gunden berı hep aynı sorunlar...
bundan once bır kac kere kayınlarım para ıstedıgınde esım arayıp bana sordu. bende hıc ıstemesem bıle ızın verdım sırf benden onay aldı dıye...
tabı 500 lıra gıbı meblalar...
adam bana danısmadan 20 bın vermıs...
ben daha salak gıbı guven arıyorum...

daha once aılemı devreye soktum degısen bır sey yok...
daha babmlara gıttıgımde oldu ama esımn aılesı hıc rahatlarını bozmadılar tenezzul edıp gelıp aılemle konusmadılar bıle...
hep onlar krız yarattı bız ayrılma noktasına geldık ve bırleeşmemız için kıllarını bıle kıpırdatmadılar...
hal boyle olunca benım aılemı devreye sokmam yetersız oluyo.ustune zaten bırde barıstıkdan sonra aılemın gozunde çizdigi profılde rahatsız edıcı oluyo...
baska turlu nasıl ders verebılırım...

Ailem zor durumda kaldığında eşim para verme diye bi tarafını yırtsa da umursamam. Karşılığını alıp almamak önemli değil. Aile arasındaki durumlarda karşılık beklenmez zaten. Bu konuda eşinizi haklı buldum. Size söylememe konusunda haksız sadece. Ama şu durumda da sorun çıkartacağınızı bildiği için gizlemiş olabilir diye düşünüyorum.

bız borc batagında kırk kat yabancıdan destek aldıgımızda cıkarıp allahın 1000 lırasını vermeyen ınsanlardan bahsedıyorum.param yok deyıp evladını yuz ustu bıraktıkları donemde arabalarına kac bınlık muzık sıstemı kurduran insanlaradan...
cok bısey ıstemedımkı en azından adam yerıne koyup danısmalıydı...
kaldıkı bızımde paramız yoktu o arabayı borclarımız ıcın sattık...
cok sıkısmıssalar kendı araclarını satsaydılar o zaman...herhalde tepkı gösterırım...
benmı abartıyorum arkadaslar,kendı mal varlıklarına kıyamayan ınsanların nesıne yardım edecegım....
ustelık aynı hatayı ıkıncı defa yapmıs bu ınsan...

Tamam söylemeden vermesi hoş degil. Verdigi para yüzünden sizin hayat standartınız düşüyormu???

Sizin ihtiyacınız olsa onlar size verirmi???

Sırf para verdi diye neden bukadar öfkelisin... Sırf para verdi diye boşanmaya kalkılmaz.... Boşanmak kolay gibi gözüküyor ama boşanınca hayat asla eskisi gibi olmuyor... Evet boşandım... Eski ben değilim artık..mutlu degilim... Mutlu oldugum etrafa neşee saçtım günlerimi özlüyorum. Böyle saçma bir sebepten boşanılmaz. Büyük ihtimal siz fazla tepki gösterdiğiniz için sizden bunu saklama ihtiyacı hissediyor...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin ihtiyacınız olsa onlar size verirmi???
işte verdıgım tepkının sebebı bu sordugunuz soru...
bu gune kadar hastalıkda,para konusunda hıc bır mevzuda desteklerını gormedık bu ınsanların...
cogu kere babasının evınden para mevzusu yuzunden gozu yaslı cıkmıstır....
ama sımdı aılesının ne oldugunu bılen bu adam bır anda aılecı oldu....
ben sınırlenıp bır soylıyorsam o bın soylerdeı ama sımdı ne olduysa onlar ıcın verdıgı sozlerden donuyo daha onemlısı benı cıgnıyo...
parayı vermesınden cok bana danısmadan vermesı...
kım bılır bu gune kadar kac defa verdı ve benım hıc ruhum duymadı...
ne kadar aptalım....

Kimse kendi ailesine toz kondurmuyor...kötü olduklarını bilselerde başkası söyleyince hemen korumaya geçiyorlar...

Siz istemediğiniz için anladığım kadarıyla saklama ihtiyacı içine girmiş. Burda yapmanız gereken eşinizle konuşup sizden saklamamasını söylemek...siz istemenizde istemesenizde verecek...

Eğer bunu bahane edip boşanacaksanız herşeyin eğrisini doğrusunu düşünmelisiniz. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Sırf buyuzden boşanıp sonradan pişman olmakta var...bu konu hariç eşinizle yaşamaktan mutlumusunuz....artıdan fazla eksisi varsa boşanın. Her evlilikte sorunlar olabiliyor....

Surekli bosanma lafini agzina aldigin icin sana saygisini tamamen kaybetmis, bosamayacaksan o lafi bi birak bir. Ikincisi de bence esin kendini garantiye alan adam, yani altinlari almis vs bi guvencesi var, bu kadar da zorlama adami istersen. Tamam yasananlar cirkin ama bana tepkilerin abarti geldi.

valla canım aynı benim eşimin aileside seninkiler gibi dükkan acarken bize 5 bin harcadı 7 bin olarak geri aldı hala paraya sıkıştığında hemen bizi arar altınızdaki arabayı satın ödeyin diye benim bir kulaktan girer öbüründen çıkar çünkü eşime o lüksü tanımıyorum canımın istediğini yeyip istediğini giyiyorum her hafta sonu bir yerdeyim. biz acıyoruz adam olsun bir iki mal mülk sahibi olsun ailesi fırsat vermiyorki o yüzden adamda para verecek hal bırakmayacan benim düşüncem o acınmıyor erkek kısmına bu yüzden kızlar bu konuda annemin bir lafı var erkeğin kaşığı 2 ise birisni kıracaksın der gercekten 9 aydır edindiğim tecrübelere göre bu böyle benden size demesi

tek sorunum aılesı ve aılesı yuzunden yaptıgı hatalar....
o kadar fazla ki...

Ben boşandım çünkü hayatımı zindana çevirdi....6 yılımı mahvettim onunla...sadece kendi dediklerini yaptırmaya çalışıyordu. Neden böyle yaptığını sorduğumda ben inadım inatlaşma benimle diyordu. Yada ağlıyorum diye yapıyordu dediklerimi.bir gün bile sesini yükseltmedi bana ama ben ne dersem diyim kendi dediğine getirmek için ugraştı...

eee altınında parasını vermıs bu durumda...
arabayı satmaya hııııc nıyetlerı yok...
benım esımde boyle bır durumda kalkıpda babasının kredı kartına araba cekıp borc takacak ınsan degıl...
o para uctu gıttı artık....

ahhh boemcimmmm

tam düzeldi derken yeniden gerilmiş ortamlar bence önce biraz sakin ol.

evet çok sinirlisin evet çok kırgınsın ama adam artık kale almamaya başlamış sankii

o da evet senin tutarsız tepkilerinden kayanklı sankii, boşanma konusunu bence dile getirme evet eşinin yaptığı davranışlar yanlış ama

eşin seni de kızınızı da çok seviyor bence

sadece ailesi , kardeşleri ile sizin aranıza bir çizgi çekemiyor, hala ailesine karşı bir sorumluluk hissediyor.

Evet ailesine yapmalı ama seni karşısına alarak değil, öğrenmesi gereken şey bu aslında

ama triple gözdağıyla nereye kadarr gider bilemiyorum canımm.

Bi evlilik danışmanına falan mı gitseniz

Güven tazelemek gerek gibi geldi bana

boemcim myhearta kesinlikle katılıyorum evet evliliğinizde sorun var ama bu boşanman için büyük bi sebep olmamalı eşini ve kızını karşılıklı severken

eşin hatalı biliyorum ama öfkeni dindir ilk önce yoksa ailene zarar verirsin 3.şahıslar yüzünden canımcımmm

sakinleş iletişim kur eşinle ilk önce

valla aklıma kendi maaşını vermemek ve elinde kalan son paraları almak geldi boem... ha birde yeniden borca sok araba al tekrar zaten borcu varmış cebinde para kalmayasıya borca sok yeniden ... sana verdiği altınları da verme geri ... baktın hala veriyo otur konuş bak çocuğumuzun rızkını harcıyosun onlara veriyosun de... yada gez toz sürekli kenarda para bıraksan bile eşine haber verme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…