• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık mutlu olmak istiyorum ama olmuyor.

ikisi de yanlış seçim....
bence önce sen kendini topla
biraz kendine zaman vermelisin...
mutlu olamıyorsan ters giden birşeyler vardır
aslında bunun sen de farkındasın

19 yaşındasın ve birilerine karşı bir çekim hissettiğinde; özel bir ilişki bekliyorsun sonsuza dek sürmesini, çok sevmeyi, çok sevilmeyi... Ancak bazen karşımıza çıkan erkekler öyle olmayabiliyor. Unut demiyorum. Bilakis hatırla ancak iyi yönden. "Unut" deyince bile insan hatırlıyor. :) Bir de ilişkinin sürdüğünü düşün. Olacaklar: seni çok seviyorum, dışarı çıkma, neredesin, o çıktığında onu düşünme, ulaşamadığında merak etme... Bir yönden iyi olmuş. İyi açıdan bak. Sevgiler. :)

Evet oyle olsun istiyorum ama benim karsima hep yanlis insanlar cikiyor ya da ben yanlis secimler yapiyorum. Insanlara olan guvenimi kaybettim sanki hep karsima yanlis insanlar cikacakmis gibi geliyor bu yuzden artik kimseyi istemiyorum hayatimda. Kendime bile guvenemiyorum. Haklisiniz bitmesi cok daha iyi oldu. Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin.

cnm boslukta oldugun ıcın 2sinede kafayı taknmssın.. hobi edın kıtaplar oku spor yap.. bak bakalım onların adlarının bas harflerini hatırlayacakmısın :))

Bazen cok iyi oluyorum cok mutlu oluyorum artik ikisi de umrumda degil diyorum ama bazen dusunmeden edemiyorum kafama takiyorum uzuluyorum. Arada boyle oluyor iste.

Kendine gel toparlan. Yazdıklarını kendin oku ..Gerekirse defalarca.. kendine bunu yakiştiriyor musun bi bak ..

Ne deseniz haklisiniz ben nerden buldum bu gerizekalilari bilmiyorum . Annem de duysa cildirir bunu ben ve bir arkadasimdan baska kimse bilmiyor. Artik kimseyi hayatima almiycam zaten. Okulum bitene kadar asla biri olmiycak cunku beni cok etkiliyor boyle seyler. Dediklerinizi yapiyorum ama kafamin bi yerinde hep duruyor bunlar ders calisirken bile aklima geliyor atamiyorum kafamdan bu dusunceleri. 4 ay oldu ama zaman gectikce hicbisey degismiyor . Ikisiyle de konusmadam da gorusmesem de hep kafami mesgul ediyorlar.
Canim bak coook gencsin. Ordan burdan bu adamlari takip etip, dusunmek, hayaller kurmak, ders calismaktan katkat eglenceli geliyor sadece, yoksa gercekten boyle tiplere takilip kaldigindan degil. Neyse, yapma bunu kendine. Bos insanlarla vakit kaybedecegine kisiligine zenginlik kat. Zaten 25 e gelince dusunlerin netlesecek, cok daha dogru kararlar alacaksin. Bu verimli yaslarini bos islerle heba edersen, geri donup baktiginda birsuru pismanligin olur sadece.

Merhaba kizlar. Daha once bu bahsedeceklerim hakkinda konu acmistim uzun suredir de iyiydim ama bu aralar yine kafayi yedim derdimi paylasabilecegim kimse de yok etrafimda sizle paylasmak istedim.
Benim 2 senelik bi iliskim vardi. Bu kisi daha once evlilik yapmis ve bir cocugu olan biri ama bunu bana 6. ayimizda soyledi. Cok zor gunler gecirdim ayrildik baristik bu gercegi ogrendikten sonra tartismalarimiz hic eksik olmadi zaten ayri ulkelerdeyiz onun da benim de hayatim cehenneme döndü resmen. Eski esiyle gorusuyordu surekli hatta cocuk var ortada bu yuzden hep bir aradaydilar sanki hic bosanmamislar gibi bende uzaktan izliyordum sadece. Annesinin babasinin benden haberleri oldugu halde baristirmaya bile kalktilar. Eski sevgilim beni surekli kacmaya zorluyordu okulu birakmami istiyordu en sonunda bu baskiya dayanamadim ayrildim ustumden buyuk bir yuk kalkti.

Ayrildigim donem Turkiye'deydim Temmuz ayiydi. Ayrilmamda baska birinin de etkisi var ben eski sevgilimle uzak oldugumuz sure boyunca butun bu olanlar yuzunden ondan sogumusum ki yaz tatilinde biriyle tanistim ondan cok hoslandim . Neticede birinden ayrilip hemen baska biriyle iliskiye basladim. Biliyorum yaptigim cok yanlisti bunun farkindayim. Ama eger bunu yapmasaydim digerinden asla kopamazdim galiba. Bu yeni kisiyle de yaz tatilinde hersey iyi guzeldi gidecegim gun benden ayrildi . Birde sozler verdiriyordu gitsende bitmiycek hic ayrilmiycaz diye ben olumsuz konusunca agliyordu falan. O halde buraya geldim cok uzuldum agladim falan ama artik kabullendim yaptigini cunku ayni yastaydik o da bende 19 yasinda bu olanlari da yasina bagliyorum benim kadar olgun biri degildi zaten.

Aradan 4 ay gecti kizlar ve ben hala kendime gelemiyorum. Ikisini de surekli whatsapptan faceden takip ediyorum . Birgun birini baska bir gun digerini ruyamda goruyorum hep. Onlar hayatlarina devam ediyor yeni insanlar taniyorlar ben burda salak gibi onlari dusunuyorum. Benle ayni yasta olanin sevgilisi var. Bazen iyi oluyorum bazen uzulup agliyorum. Burda kendimi cok yalniz hissediyorum. Hep kafamda dusunceler seneye gidince yine gorucem ikisini de acaba neler olur biseyler hisseder miyim yoksa coktan unutmus mu olurum. Ben ikisini de istemiyorum hayatimda cunku ikisi de yanlis insanlar . Birinin gecmisi ortada digeri daha cocuk daldan dala atliyor. Ben ne zaman kendime gelicem kizlar nasil toparlanicam artik mutlu olmak istiyorum 4 ay oldu daha ne kadar zaman gecmesi gerekiyor? 6 ay sonra Turkiye'ye gidicem oraya gidince yine basa sarar miyim? Ben ikisi de umrumda olmasin istiyorum artik.
Kusura bakmayin cok uzun oldu okudugunuz icin tesekkur ederim hepinize. Bu arada yaslarimiz bosanmis cocuklu olan 25, daldan dala atlayan 19 bende 19 yasindayim.
İkisi de b.ktan tipler. Hiç düşünmemen gerekiyor bence. Yaşın daha çok küçük. Çevrenden birileriyle takıl. Arkadaşlarınla gez, dolaş... Böyle şeyler düşünmemeye çalış. Elbette kafana göre, seni çok seven birileri çıkacaktır karşına. Hele o boşanmış adamı hiç düşünmemelisin. Herşey çok güzel olacak, göreceksin

Canim bak coook gencsin. Ordan burdan bu adamlari takip etip, dusunmek, hayaller kurmak, ders calismaktan katkat eglenceli geliyor sadece, yoksa gercekten boyle tiplere takilip kaldigindan degil. Neyse, yapma bunu kendine. Bos insanlarla vakit kaybedecegine kisiligine zenginlik kat. Zaten 25 e gelince dusunlerin netlesecek, cok daha dogru kararlar alacaksin. Bu verimli yaslarini bos islerle heba edersen, geri donup baktiginda birsuru pismanligin olur sadece.

Bosanmis olandan tamamen sogudum bana cok kotu laflar etti zaten o umrumda degil sadece merak ettigim icin takip ediyorum ama digerini hala seviyorum sanirim. Bugun bi fotograf paylasmis gorunce kotu oldum sanki gercekten karsimda gordum gibi oldum. O cok farkli biseydi hani insan bazen ilk goruste asik oldum der ya. Bende hayatimda ilk defa ilk goruste asik oldum birine. Ikisinden de coook uzakta olmam iyi bisey burda oldugum surece sadece derslerime , baska seylere odaklanabiliyorum ikisi de bana mesaj atti mesela bi kac kere konusmaya calistilar bu 4 ay icinde cevap bile vermedim umursamadim ama Turkiye'ye gidince ne olacak bilmiyorum. Bosanmis olan ayni sehirdeyiz ama uzakta oturuyor 19 yasinda olanla ayni apartmanda olucaz 3 ay kalicam orda. 3 ay boyunca hergun gorucem. Ya yine duygularima engel olamayip ayni hatayi yaparsam ? Eminim beni yine uzer. Gitmeme daha cok var 6 ay var ama 4 ayda bende bisey degismediyse 6 ayda da degismez ki. Gercekten dediginiz gibi sanki dunyada baska erkek kalmamis gibi bu iki gerizekaliya takildim kaldim o_O

İkisi de b.ktan tipler. Hiç düşünmemen gerekiyor bence. Yaşın daha çok küçük. Çevrenden birileriyle takıl. Arkadaşlarınla gez, dolaş... Böyle şeyler düşünmemeye çalış. Elbette kafana göre, seni çok seven birileri çıkacaktır karşına. Hele o boşanmış adamı hiç düşünmemelisin. Herşey çok güzel olacak, göreceksin

Bosanmis olan beni kendinden o kadar soguttu ki inanin hic umrumda degil takip ediyorum evet ama bu sadece meraktan. Ama digerini hala seviyorum galiba. Yeni fotograflar atmis bugun icim bi tuhaf oldu. Beni cok sevebilecek duzgun insanlar var etrafimda ama ben bisey hissedemiyorum. Dunyada baska erkek kalmamis gibi bu salaklara takildim kaldim. 4 ay oldu hala yerimde sayiyorum hala kafama takiyorum artik umudum kalmadi ama umarim zamanla duzelirim o_O

Bosanmis olan beni kendinden o kadar soguttu ki inanin hic umrumda degil takip ediyorum evet ama bu sadece meraktan. Ama digerini hala seviyorum galiba. Yeni fotograflar atmis bugun icim bi tuhaf oldu. Beni cok sevebilecek duzgun insanlar var etrafimda ama ben bisey hissedemiyorum. Dunyada baska erkek kalmamis gibi bu salaklara takildim kaldim. 4 ay oldu hala yerimde sayiyorum hala kafama takiyorum artik umudum kalmadi ama umarim zamanla duzelirim o_O
Düzelirsin düzelirsin. Öyle olmasa Türkiye'deki kadınların çoğu berbat vaziyette olur, hepsi evde otururdu :D merak etme sen. Geçecek... Ayrıca uzun bir müddet face kullanmamanı öneririm. Hatta fotolarını al. Hesabını sil. Bu çok işine yarar...

Bosanmis olandan tamamen sogudum bana cok kotu laflar etti zaten o umrumda degil sadece merak ettigim icin takip ediyorum ama digerini hala seviyorum sanirim. Bugun bi fotograf paylasmis gorunce kotu oldum sanki gercekten karsimda gordum gibi oldum. O cok farkli biseydi hani insan bazen ilk goruste asik oldum der ya. Bende hayatimda ilk defa ilk goruste asik oldum birine. Ikisinden de coook uzakta olmam iyi bisey burda oldugum surece sadece derslerime , baska seylere odaklanabiliyorum ikisi de bana mesaj atti mesela bi kac kere konusmaya calistilar bu 4 ay icinde cevap bile vermedim umursamadim ama Turkiye'ye gidince ne olacak bilmiyorum. Bosanmis olan ayni sehirdeyiz ama uzakta oturuyor 19 yasinda olanla ayni apartmanda olucaz 3 ay kalicam orda. 3 ay boyunca hergun gorucem. Ya yine duygularima engel olamayip ayni hatayi yaparsam ? Eminim beni yine uzer. Gitmeme daha cok var 6 ay var ama 4 ayda bende bisey degismediyse 6 ayda da degismez ki. Gercekten dediginiz gibi sanki dunyada baska erkek kalmamis gibi bu iki gerizekaliya takildim kaldim o_O
Sen böyle düşünürsen takılıp kalmaya devam edersin. Bu apartman maceraları berbat bişey. Hemen hemen benzer bir durum benim de başıma geldi. Ama ben görüşmek istemedim. Baktım çok alavere dalavere yapıyor. Bastım kıçına tekmeyi. Bi dünya küfür ettim. Her gördüğümde cinlerim tepeme çıkıyor. Tüylerim diken diken oluyor. Allah belasını versin dediğim tek insan. Sevdim mi hayır. Tamamen komşuların gazına geldim. Allah korumuş onunla evlenme gibi bir durumum olmadı. Uyanık olmanın faydasını çok gördüm. Ha bi de kusursuz gurur...
Ama şimdi eşimle el ele önünden geçmenin keyfi bambaşka :D Ona en büyük hakaret. Kendini bi halt sanan böyle tiplere iyi oluyor. Hiç umursama. Geçecek bak. Göreceksin...

Sen böyle düşünürsen takılıp kalmaya devam edersin. Bu apartman maceraları berbat bişey. Hemen hemen benzer bir durum benim de başıma geldi. Ama ben grüşmek istemedim. Baktım çok alavere dalavere yapıyor. Bastım kıçına tekmeyi. Bi dünya küfür ettim. Her gördüğümde cinlerim tepeme çıkıyor. Tüylerim diken diken oluyor. Allah belasını versin dediğim tek insan. Sevdim mi hayır. Tamamen komşuların gazına geldim. Allah korumuş onunla evlenme gibi bir durumum olmadı. Uyanık olmanın faydasını çok gördüm. Ha bi de kusursuz gurur...
Ama şimdi eşimle el ele önünden geçmenin keyfi bambaşka :D Ona en büyük hakaret. Kendini bi halt sanan böyle tiplere iyi oluyor. Hiç umursama. Geçecek bak. Göreceksin...

Ne guzel inaallah birgun bende yasarim ayni keyfi. Beni o kadar cok yaraladilar ki birgun birini cok sevmeyi, cok sevilmeyi, mutlu olmayi cok istiyorum. Suan sanki hep bu iki salaga takili kalicam gibi geliyor ama umarim birgun bende bulurum mutlulugu.

Back
X