artık kimsenin derdini dinlemeyeceğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Baslik bencilce gibi gorunebililir ama anlatayim...Bazi insanlar var ki gelip ailevi problemlerini falan anlatiyorlar durduk yere, hani sen de dusunuyorsun ki demek ki beni yakin gordu anlatti, dinliyorsun, kafa yorup belki bikac yorumda bulunuyorsun eger isterse, hicbisey yapmasan bile bekar biri olarak evliligin negatif tarafini dinlemis oluyorsun hep. Neyse sonra bakiyorsun o kadar derdini anlattigin kisinin senle alakasi yok, selam verirken bile tam bir yabanci, selam versem mi vermesem mi modunda.

Caninin sıkkın oldugu bir anda tum negatif enerjisini aktarip sonra da takamamazlik. Boylelerinden nefret ediyorum artik. Ben normalde dert paylasan, dinleyen biriyimdir, sadece iyi gun dostu degilimdir ama bu tavirlarla karsilasinca artik kimsenin derdini falan dinlememeye karar verdim.

Gecen gun isyerinden bi arkadas arabayla gelmis, evlerimiz yakin, normalde cok konustugum biri degil ama gel istiyosan birakayim dedi is cikisi, yaninda bi arkadas daha vardi, onun da evi yakin, ben de olur dedim. Yolda dige arkadas indikten sonra, bu arkadas evliliginden dem vurmaya basladi, canim sıkkın felan dedi, e ben de hayirdir dedim, yeni evli bunlar daha ve esi annesinin evine gitmis, gidilir miymis hemen daha yeni gitmismis, evlilik hayal ettigi gibi degilmis, yemek yapmiyomus vs vs bisuru sikayet etti. Ben de sadece zamanla oturur daha yeni evlisiniz, herkes yasiyor bunlari falan dedim.

Zaten sonra da indim tesekkur edip. Ya cok samimi arkadas olsak anlarim dertlesmesini de bilmiyorum sanirim insanlara ozellikle de erkeklere hic guvenim kalmamis. Sonra da baktim selam versem mi vermesem mi modunda ozellikle etrafta baskalari varsa...

Ya cidden nefret ediyorum canı sıkkın oldugu anda kanka moduna girip sonra tanimamazliga gelenlerden. Sadece bunu ornek verdim yani pek cok karsilastim bayan,erkek bu tur insanlarla. Bir de senin derdini dinlemezler, hayirlisi olsun deyip kapativerirler.

Baslik bencilce gibi gorunebililir ama anlatayim...Bazi insanlar var ki gelip ailevi problemlerini falan anlatiyorlar durduk yere, hani sen de dusunuyorsun ki demek ki beni yakin gordu anlatti, dinliyorsun, kafa yorup belki bikac yorumda bulunuyorsun eger isterse, hicbisey yapmasan bile bekar biri olarak evliligin negatif tarafini dinlemis oluyorsun hep. Neyse sonra bakiyorsun o kadar derdini anlattigin kisinin senle alakasi yok, selam verirken bile tam bir yabanci, selam versem mi vermesem mi modunda.

Caninin sıkkın oldugu bir anda tum negatif enerjisini aktarip sonra da takamamazlik. Boylelerinden nefret ediyorum artik. Ben normalde dert paylasan, dinleyen biriyimdir, sadece iyi gun dostu degilimdir ama bu tavirlarla karsilasinca artik kimsenin derdini falan dinlememeye karar verdim.

Gecen gun isyerinden bi arkadas arabayla gelmis, evlerimiz yakin, normalde cok konustugum biri degil ama gel istiyosan birakayim dedi is cikisi, yaninda bi arkadas daha vardi, onun da evi yakin, ben de olur dedim. Yolda dige arkadas indikten sonra, bu arkadas evliliginden dem vurmaya basladi, canim sıkkın felan dedi, e ben de hayirdir dedim, yeni evli bunlar daha ve esi annesinin evine gitmis, gidilir miymis hemen daha yeni gitmismis, evlilik hayal ettigi gibi degilmis, yemek yapmiyomus vs vs bisuru sikayet etti. Ben de sadece zamanla oturur daha yeni evlisiniz, herkes yasiyor bunlari falan dedim.

Zaten sonra da indim tesekkur edip. Ya cok samimi arkadas olsak anlarim dertlesmesini de bilmiyorum sanirim insanlara ozellikle de erkeklere hic guvenim kalmamis. Sonra da baktim selam versem mi vermesem mi modunda ozellikle etrafta baskalari varsa...

Ya cidden nefret ediyorum canı sıkkın oldugu anda kanka moduna girip sonra tanimamazliga gelenlerden. Sadece bunu ornek verdim yani pek cok karsilastim bayan,erkek bu tur insanlarla. Bir de senin derdini dinlemezler, hayirlisi olsun deyip kapativerirler.

İstemiyorsanız tabii dinlemeyin..
Ama bence de erkeklere güveniniz kalmamış...
Yeni evli ya adam bunları dert edinmiş kendine,anlatmış sadece..
Yanlış bişiy göremedim ben..:ecrin_bebek:

ıstemiyorsanız tabii dinlemeyin..
Ama bence de erkeklere güveniniz kalmamış...
Yeni evli ya adam bunları dert edinmiş kendine,anlatmış sadece..
Yanlış bişiy göremedim ben..:ecrin_bebek:

evet ama negatif seyler duymaktan gına geldi, hic mi guzel giden evlilik yenilerden
zaten etrafimda bosanana da cok fazla
negatif seylere kulak tıkamam lazim artik
ayrica dikkate ettiysen sadece onu yazmadim baska bisuru sey de yazdim

Allah Allah, yeterince samimi olmadığım, ertesi gün görüp yüzüne bakmayacağım brine neden gidip evlilik sorunlarımı, ailevi sıkıntılarımı anlatayım ki...
enteresan bir durum...ben anlatmam şahsen, bana da smimi olmadığım kimse bişey anlatmaz...
ha kendini benimle samimi zannedip anlatanlar vardır, onları da dinlerim sadece...ne olacak ki, derdini dert edineceğim yakınlıkta değil nasılsa...

Adam yazılmış sana...Durduk yere niye karısını "yemek yapmıyor" diye suçlasın ki...

Adam yazılmış sana...Durduk yere niye karısını "yemek yapmıyor" diye suçlasın ki...

zannetmiyorum sadece dertlesti
ama dedim ya artik evlilik hakkinda olumsuz tek kelime duymak istemiyorum
bi de negatif enerjilerini aktaranlardan uzak durmak

evet ama negatif seyler duymaktan gına geldi, hic mi guzel giden evlilik yenilerden

Yok ben örneğe göre değerlendirme yapayım dedim..
Pardon!:sinifsinif:
Sizi yok yere üzen insanlarla tabii ki görüşmeyin..
Milletin derdi siz mi gerdi canım?şutarafagitti

Yok ben örneğe göre değerlendirme yapayım dedim..
Pardon!:sinifsinif:
Sizi yok yere üzen insanlarla tabii ki görüşmeyin..
Milletin derdi siz mi gerdi canım?şutarafagitti

evet haklısınız

verdiğiniz örneği görmemişim...adam eve gidene kadar laf ola beri gele konuşmuş sizinle, kanka olmayı da nerden çıkardınız ki hemen...
adamın sizinle konuşlması değil evliliğinden şikayet etmesi batmış anladığım kadarıyla...kimi memnundur, kimi değil hayatından...birinin mutsuz olduğu yaşam diğeri için cennettir, bu hayattan ne beklediğinle, yaşam standardınla alakalalıdır...o yüzden kamu oyu yoklamasıyla evliliğe ısınılmaz ya da evlilikten soğunmaz...bu kadar basit...bir de evlilik, bir kadının hayatının amacı olmamalıdır...hele bu kadın, eğitimli, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınsa!!!

Evlilikten veya erkeklerden soguma sebebin bu tür seyleri duymaksa, en iyisimi dedigin gibi tikla kulaklarini ve dinleme....

Ama söyle birseyde var ...insanlar yapilari geregi güzellikler yerine olumsuzluklari paylasmayi seviyorlar....mutlu iken buna gerek duymuyorlar..:delphin:

Konu sahibibnin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back