merhaba arkadaşlar.daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılıp baya bir kilo vermiştim.81 kiloya kadar inmiştim.ama ne yazıkki tekrar 95 kiloya çıktım.şuan kendime çok kızıyorum çünkü benım zayıflamam gerekiyor.çünkü anne olmak istiyorum.doktorlar mutlaka kilo vermelisin dedi.benim bünyem kiloyu kaldırmıyormuş.çünkü bende hiçbir sorun bulamadılar ve buna bağladılar artık sorunu.ama benim iştahım çok açık.ev yemeklerinden ziyade abur cubur çok yiyorum.özellikle çikolata,tatlı ve çekirdek. istemiyorum yemek ama dayanamıyorum.kendimi takip etmek ve allah izin verirde zayıflarsam insanlara ilham verebilmek için buraya gün boyunca yediklerimi ve haftalık kilolarımı yazacağım arkadaşlar.sizde arada bir bakarsanız ve yanlışımı görürseniz uyarırsanız arada sevinirim.ne yersem hangi sporu yaptıysam kaç kilodaysam yalansız yazacağım.bu sabah itibariyle kilom 94.500 ilk hedefim 90 kilo.sanırım ilk başta ilk 2 haftada bu dört kiloyu verebilirim diye tahmin ediyorum.şimdiden herkeze teşekkürler arkadaşlar.gazamız mübarek olsun:)
çok saol canım günlükleri okuyorum zaten oralarada yazarım:)Günlüğün hayırlı olsun canımBaşarılar dilerim inşallah güzel güzel kilolarımızı veririz. Günlüğüme beklerim öpücükleeer
günlüğün hayırlı olsun cnm
inşalllah istediğin kiloya ve
arzuladığın bebişine kavuşursun
ben de 1 mayıs salı günü başlıyorum.benim de vermem gereken epey kilo var ve ben de bebek istiyorumseni takip edicem canım
süper gidiyorsun canım durmak yok yola devammm....inşallah başaracaksın bende de var eliptik bisikletten kollar bacaklar aynı anda çalışıyor ama ben yapamıyorum oğlum gelip bende yapayım önüne oturayım diyor kollarından tutuyor bende eli kolu sıkışır yüzüne darbe gelir die yapamıyorum ama babası evde olduğu zaman bende yapcam bakalım iyice sıkılaşmak lazım
bende sabah tartıldım 59.800 gördüm hayal gibiyaa 58 olmaya 1 kilo 800 gr kalmış onuda iki haftada versem süper olur
ben bir değişiklik olsun dedim pazar günü başladım:)inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize:)
güzel gidiyorsun bravoama diyet yapanlar alkolden uzak durmalı çünkü onlarda kilo yapıyor belki bugüne yansımamıştır ama bir iki gün sonra tartıda fazla çıkarsan bu aklına gelsin gerçi yürüyüş yapmışsın ya oda etkili olmuştur bir yerde okumuştur yemekten önce egzersiz yapıp yemek yenirse vücut hala kalori yakmaya devam eder die ama bunu alışkanlık yapmamak lazım yoksa ne kilo alınır ne verilir belki sonradan acıkmalar ortaya çıkar ve daha çok yeme isteği duyulabilir ama bu tür bişey okumuştum galiba neyse sana kolay gelsin
kızlar bişey sorucam normalde sabahları büyük abdeste çıkmak gerekiyormuş ya ben farklı saatlerde çıkıyorum.bir günüm diğerini tutmuyo.ne yapmam lazım sizce??sanırım bağırsak tembelliğim var benim mesela bugün hiç çıkmadım.bol da su içiyorum ama neden bilmiyorum.kilo vermede bağırsak çalışması çok önemli biliyosunuz ne yapcam ben:18:
kahvaltını erken yapıp kahvaltıdan sonra bir fincan kahve içebilirsin.. gerçekten iyi geliyor:)))
bir de kahvaltıdan önce elma yiyebilirsin.. bu da iyi geliyor. kahvaltını yaptığın gibi istikamet wc:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?