• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık kesin kararlıyım,bu sefer olacak...

kahvaltıyı geç yapınca bende de aynı sorun oluyor..bu yüzden erkenden yapıyorum:)

haklısın canım.ben bu yıl evdeyim çalışmıyorum.çok erken kalkarsam vakit geçmiyo ama düzene girmem gerekiyor:18:hem uyku düzeni hem erken kahvaltı çok önemli.ahhh eşşek gibi biliyorum hatalarımı ahhhhhh kendime gelmem lazım:18:

sağol canım.evet kahvaltımı geç yapıyorum belki de onun etkisiyle böyle oluyordur.kuru kayısı denicem bir de bakalım ne olacak.

valla canım kuru kayısı ve sütü denedim tecrübeyle sabit:)tuvalete yakın yerlerde bulunmanı tavsiye ederim:)

evet bugün yediklerimi kısaca toparlıcak olursak kızlar

sabah: 3-4 kayısı,1 bardak yeşil çay,3 dal maydanoz,kepek ekmeği tost,

öğlen:1-2 çatal yaşpasta ve süt

akşam:fazla yiyemedim küçük bir tabak makarna ve ayran

saat 9 gibi 1 peribiyotik yoğurt biraz fındık hepsi bukadar:)

Son düzenleme:
bugün ne yazıkki yine dengeli beslenemedim:(

sabah 1 kase çorba ,1 dilim ekmek

öğlen :1 kase nesfit

akşam birazdan yiyeceğim: sulu patates yemeği ama suyundan az yicem:)3-4 kaşık pilav ve ayran.

geceye doğru acıkırsam 1 peribiyotik yoğurt.

bugünkü menüm

sabah: yarım simit birbardak ayran

öğlen:1 kase nesfit

akşam:kahvaltı yaptım 1 yumurta,2 zeytin ,2 dilim tam buğday ekmek birazcık sucuk:)1 domates,biraz peynir... hepsi bu.

ya arkadaşlar sizce nasıl gidiyorum?pazar tartı günüm 2 gündür tartılmıyorum bakalım sonuç ne çıkacak:)

merhaba sementa33 geçmişini az çok okudum şimdi durumun nasıl merak ettim herşey yoluna girdimi kilo durumun nasıl tsh değerini düşürebildinmi benim 36 da 0,56 lara düştü onu düşürmek kolay oluyor umarım hereşy yolundadır

Back