• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık kesin kararlıyım,bu sefer olacak...

Günlüğün hayırlı olsun canım:16:Başarılar dilerim inşallah güzel güzel kilolarımızı veririz. Günlüğüme beklerim öpücükleeer:16:

merhaba arkadaşlar.daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılıp baya bir kilo vermiştim.81 kiloya kadar inmiştim.ama ne yazıkki tekrar 95 kiloya çıktım.şuan kendime çok kızıyorum çünkü benım zayıflamam gerekiyor.çünkü anne olmak istiyorum.:(:49::50:doktorlar mutlaka kilo vermelisin dedi.benim bünyem kiloyu kaldırmıyormuş.çünkü bende hiçbir sorun bulamadılar ve buna bağladılar artık sorunu.ama benim iştahım çok açık.ev yemeklerinden ziyade abur cubur çok yiyorum.özellikle çikolata,tatlı ve çekirdek.:(:52:istemiyorum yemek ama dayanamıyorum.kendimi takip etmek ve allah izin verirde zayıflarsam insanlara ilham verebilmek için buraya gün boyunca yediklerimi ve haftalık kilolarımı yazacağım arkadaşlar.sizde arada bir bakarsanız ve yanlışımı görürseniz uyarırsanız arada sevinirim.ne yersem hangi sporu yaptıysam kaç kilodaysam yalansız yazacağım.bu sabah itibariyle kilom 94.500 ilk hedefim 90 kilo.sanırım ilk başta ilk 2 haftada bu dört kiloyu verebilirim diye tahmin ediyorum.şimdiden herkeze teşekkürler arkadaşlar.gazamız mübarek olsun:):54:

günlüğün hayırlı olsun cnm
inşalllah istediğin kiloya ve
arzuladığın bebişine kavuşursun:16::16::16:

Günlüğün hayırlı olsun canım:16:Başarılar dilerim inşallah güzel güzel kilolarımızı veririz. Günlüğüme beklerim öpücükleeer:16:
çok saol canım günlükleri okuyorum zaten oralarada yazarım:)
günlüğün hayırlı olsun cnm
inşalllah istediğin kiloya ve
arzuladığın bebişine kavuşursun:16::16::16:

aminn canım aminnn çok saol:)

ben de 1 mayıs salı günü başlıyorum.benim de vermem gereken epey kilo var ve ben de bebek istiyorum:emir_bebek:seni takip edicem canım:16:

Günaydın arkadaşlar bu sabah itibariyle kilom 93.700:122:

sabah kahvaltım:
2 yumurta
1 salatalık
1 domates
1 dilim ekmek ve yeşil çay.

süper gidiyorsun canım durmak yok yola devammm...:10:.inşallah başaracaksın bende de var eliptik bisikletten kollar bacaklar aynı anda çalışıyor ama ben yapamıyorum oğlum gelip bende yapayım önüne oturayım diyor kollarından tutuyor bende eli kolu sıkışır yüzüne darbe gelir die yapamıyorum ama babası evde olduğu zaman bende yapcam bakalım iyice sıkılaşmak lazım :8:
bende sabah tartıldım 59.800 gördüm hayal gibi:52: yaa 58 olmaya 1 kilo 800 gr kalmış onuda iki haftada versem süper olur :52:

Son düzenleme:
süper gidiyorsun canım durmak yok yola devammm...:10:.inşallah başaracaksın bende de var eliptik bisikletten kollar bacaklar aynı anda çalışıyor ama ben yapamıyorum oğlum gelip bende yapayım önüne oturayım diyor kollarından tutuyor bende eli kolu sıkışır yüzüne darbe gelir die yapamıyorum ama babası evde olduğu zaman bende yapcam bakalım iyice sıkılaşmak lazım :8:
bende sabah tartıldım 59.800 gördüm hayal gibi:52: yaa 58 olmaya 1 kilo 800 gr kalmış onuda iki haftada versem süper olur :52:

maşallah canım maşallah.az kalmış senin ya oooooo benim daha 30 kilom var vermem gereken.çok zorlu bir süreç tabiiki ama birşeyi başlamazsan hiç bitiremezsin tabi.başladık bakalım.bugünüm iyi geçti.darısı diğer günlere:)

bugün kahvaltıdan sonra yediklerim

öğlen 1 kase nesfit okulda yedim.

akşam az önce okuldan gelince 1 tabak taze fasulye,2 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt.

1 saat sonra falanda kuru kayısı aldım onu yiyeceğim.sonra geceye doğru acıkır gibi olursam peribiyotik yoğurtlardan aldım ondan yiyeceğim.inşallah böyle devam edebilirim.çünkü kilo ilk başta çabuk gidiyor,mutlu oluyorum ama sonra kilo verme durunca moralim bozuluyor ve tekrar başlıyordum.umarım bu sefer öyle yapmam yine:)

ne yazıkki saat 7den sonra biraz azıttım çok korktum dayanamayacağım diye ama 5 kuru kayısı,1 peribiyotik yoğurt ve küçük kepek ekmeğine sandviç yedim
:17: offf yaaa akşam yemeği yemiştim halbuki haaa bide unutmadan küçük bir kasede nesfit yedim:17:

kızlar dedim ya size özellikle akşamları ağzım bir dakka boş durmaz diye sürekli abur cubur yiyorum diye onun yerine bunları yiyorum işte abur cuburdan iyidir sanırım....

ben bir değişiklik olsun dedim pazar günü başladım:)inşallah bir an önce kavuşuruz bebişlerimize:)

selam canım ben de bugün başladım bakalım.89.6 ile ilk hedefim 6 kilo.umarım yapabilirim.evlendiğimde 68 kiloydum tiroit tedavisi gördüm 2,5 yıl onun sonucu ve kendi ihmalkarlığımın sonucu bu işte:20:daha önce de doğru düzgün diyet yapmadım bu ilkim olacak bakalım ben neler yapıcam

merhaba arkadaşlarrr yaaa bugün 1 mayıs olduğu için diyetime uyamadım ne yazıkki:20: biliyorum bu bir bahane değil ama bugün taksimdeydim arkadaşlar vee aksaraydan taksime kadar yürüdüm:)canım çıktı valla öldüm kahvaltıda yapamamıştım öyle bir iki bişe atıştırmıştım.saat 9 da başladık yüremeye saat 12 gibi taksimdeydik.eşimde al işte spor yapmış oldun dedi:) sonra saat 2 gibi dağıldık ve ben bitmiş vaziyette ne yazıkki bir hamburger menü yedim ama kola yerine ayran içtim:)sonra akşam saat 9 gibi 2 bardak bira ve 2 tekila içtim.sanırım bukadar yaptığım yürüyüş bunların kalorisini almıştır:)işte bugün ne yazıkki böyle geçti ama yarın fuul devam:)

evet arkadaşlar bugün sabah itibariyle kilom 93.500 olmuş dünkü çok aktiviteli günümden sonra o yediklerimin içtiklerim pek bir kilo yapmadığını görmek beni sevindirdi.:)bir ohh diyorum:32: pazar-pazartesi-salı-ve bugün çarşamba 500 gram gitmiş:) :24: bugün tam gaz diyete devam sabah kahvaltım kepek ekmeğine tost ,1 bardak yeşil çay ve 3 dal maydanoz hıı bu arada sabah ilk önce aç karnına su ve 3 kayısı:)

güzel gidiyorsun bravo:46: ama diyet yapanlar alkolden uzak durmalı :20: çünkü onlarda kilo yapıyor belki bugüne yansımamıştır ama bir iki gün sonra tartıda fazla çıkarsan bu aklına gelsin gerçi yürüyüş yapmışsın ya oda etkili olmuştur bir yerde okumuştur yemekten önce egzersiz yapıp yemek yenirse vücut hala kalori yakmaya devam eder die ama bunu alışkanlık yapmamak lazım :19: yoksa ne kilo alınır ne verilir belki sonradan acıkmalar ortaya çıkar ve daha çok yeme isteği duyulabilir ama bu tür bişey okumuştum galiba neyse sana kolay gelsin

güzel gidiyorsun bravo:46: ama diyet yapanlar alkolden uzak durmalı :20: çünkü onlarda kilo yapıyor belki bugüne yansımamıştır ama bir iki gün sonra tartıda fazla çıkarsan bu aklına gelsin gerçi yürüyüş yapmışsın ya oda etkili olmuştur bir yerde okumuştur yemekten önce egzersiz yapıp yemek yenirse vücut hala kalori yakmaya devam eder die ama bunu alışkanlık yapmamak lazım :19: yoksa ne kilo alınır ne verilir belki sonradan acıkmalar ortaya çıkar ve daha çok yeme isteği duyulabilir ama bu tür bişey okumuştum galiba neyse sana kolay gelsin

canım çok saol ya valla o bir günlük birşeydi.çok yorulmuştum ve dışarıdaydım.tabii bahane olmaması lazım aslında.sende olmazsan valla burda benimle kimsenin ilgilendiği yok:(gerçi kimse ilgilensin diye yazmıyorum aslında ben zayıflayayım okuyan bir kaç kişiye bile faydam olursa ne mutlu tabi önce kendimin zayıflaması lazım.

bugün başıma gelen komik bişeyide anlatayımda gülelim:)sabah aç karnına 5 kuru kayısı yedim mi ben,sonra koca bardak su.kahvaltıda da 5 dal maydanoz ve 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz peynir tırtıkladım.saat 12 de okulda bir arkadaşın doğum günü vardı orda da bir kaç çatal pastadan aldım ayıp olmasın diye.sonra birde bu süt kampanyasından okula süt geldi,çocuklara örnek olalım diye bir tanede ben içtim:)yarım saat sonra tuvalete zor attım kendimi:9: :9: :9: dersten çıktım zor yetiştim ölecektim az kalsın.berbat bişeydi:)

ayy canım benim yaaa:52: sabah o kadar yeme kayısı bağırsak çalıştırır birde süt içmişsin tam olmuş kayısı tatlı ihtiyacın olunca 2 en fazla 3 tane ye birde saat 16 gibi meyve ye o tatlı sıkıntısını bastırır
neyse bir yönden iyi olmuş bağırsakların temizlenmiş :46:
ayrıca kimsenin takip etmesi önemli değil :33: bu senin günlüğün sen kendin için ve dediğin gibi birilerine bir yönde yardımcı olsan yeter bende o nedenle yazıyorum çünkü kilo büyük bir problem insanın psikolojisi bozuluyor şimdi istediğimi giyip çıkıyorum ve istediğimi azda olsa yiyebiliyorum gerçi 3 ayım sıkıntılı geçti ama alıştım artık
memlekete gidince annem başlar culuğa dönmüşsün die:52: yedirmeye çalışır :56:
inşallah böyle devam edersinde hem vermek istediğin kilolara hemde istediğin bebeğe hayırlısıyla kavuşursun

saol canım benim ya çok iyi geliyor valla yazıların:)hayırlısı olsun bakalım tatlım inşallah devam ettiririm...

kızlar bişey sorucam normalde sabahları büyük abdeste çıkmak gerekiyormuş ya ben farklı saatlerde çıkıyorum.bir günüm diğerini tutmuyo.ne yapmam lazım sizce??sanırım bağırsak tembelliğim var benim mesela bugün hiç çıkmadım.bol da su içiyorum ama neden bilmiyorum.kilo vermede bağırsak çalışması çok önemli biliyosunuz ne yapcam ben:18:

kızlar bişey sorucam normalde sabahları büyük abdeste çıkmak gerekiyormuş ya ben farklı saatlerde çıkıyorum.bir günüm diğerini tutmuyo.ne yapmam lazım sizce??sanırım bağırsak tembelliğim var benim mesela bugün hiç çıkmadım.bol da su içiyorum ama neden bilmiyorum.kilo vermede bağırsak çalışması çok önemli biliyosunuz ne yapcam ben:18:

kahvaltını erken yapıp kahvaltıdan sonra bir fincan kahve içebilirsin.. gerçekten iyi geliyor:)))

bir de kahvaltıdan önce elma yiyebilirsin.. bu da iyi geliyor. kahvaltını yaptığın gibi istikamet wc:))))

kahvaltını erken yapıp kahvaltıdan sonra bir fincan kahve içebilirsin.. gerçekten iyi geliyor:)))

bir de kahvaltıdan önce elma yiyebilirsin.. bu da iyi geliyor. kahvaltını yaptığın gibi istikamet wc:))))

sağol canım.evet kahvaltımı geç yapıyorum belki de onun etkisiyle böyle oluyordur.kuru kayısı denicem bir de bakalım ne olacak.

Back