ice tea ve çerez sana yasak canımice tea çok istiyorsan evde kendin yapıp koy dolaba,çerez olayını ise unut çünkü önünü alamazsın.günde 1 avuç fındık,badem ya da ceviz yiyebilirsin sadece
Sende bendensin,abur cubursuz yaşayamıyorum sanki
Bi kaç gün yemesem bi şekilde acısını çıkarıyorum
Bende yarından itibaren aburcuburu,beyaz ekmeği,şekeri azaltmayı düşünüyorum
Kolay gelsin
valla ben hem yemek hem de abur cubur seviyorum yaa benim işim daha zorson 1-2 haftadır abur cuburu azalttim iyi geldi biraz gibi.bu hafta da tam gaz yürüyüşe başlıcam . yarın ben de kuru kayısı alıcam
içecek olarak bitki çaylarından faydalan canım.soğuk olarak istiyosan ya ev yapımı ice tea,ya da soda limon,ayran
senin kilo kaç canım yaş kaç.evde form çaylar vardı,onları içeceğim.
herkeze günaydın arkadaşlar bu sabah itibariyle kilom tam tamına 94.00
şimdi kalktım ve kahvaltı hazırlıcam.
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
ve biraz peynir le bitki çayı içeceğim.ekmek düşünmüyorum.belki bir dilim dayanamazsam yerim yazarım sonra.
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içmeyi unutmadım:)
bende senin gibi tam bir abur cuburcuydum ama artık önüme koysalar yemiyorum çünkü 1 ay adar eve sokmadım abur cubur ne çikolata ne çekirdek ne dondurma evdede kek poğaça yapmıyorum çünkü olunca yiyorsun misafirin gelince yap yada yaparsan çoğunu komşularına ver ben hep böle yaptım kendinle inatlaş 40 gün yeme çekirdek çikolata acıkınca 5 fındık 5 badem 2 ceviz ye başka bir ara öğününde bir kase yoğurt ya da bir su bardağı yarım yağlı süt iç oda açlığı bastırıyor
sabahları 2dlim ekmeğini ye öğlen 1 dilim ye akşam ekmek yeme ekmekler çavdar veya kepekli olsun ama
öğlen çorba iç yanına salata yap yada bir kase yoğurt
ilk başlarda çok zor gelecetir ama alıştıkça inan bunu yaşam biçimine getirirsin
bol bol su iç kendine ait bir sürahin olsun
ayrıca canın tatlı istediğinde kayısı ye canım hemen kesiyor üstüne bir su bardağı su iç ohh ne güzel
ayrıca şekeride kes çayına şeker atma oda baya etkili çünkü
hadi sana kolay gelsin bir kez kilo verip başarmışsın birdaha yapabilirsin buna emin olll
canım yarışmak isterdim ama benim 2 kilom kaldı 58 olsam yeter bana şuan 60 kiloyum ben yazdıklarımın hepsini uyguladım uygulamayada çalışıyorum bana en çok yardımcı olanlar su ve yeşil çay oldu 10 gündürde yarım saa egzersiz yapıyorum oğlumuda hava güzel olunca sokağa çıkartıyorum onun peşine yürüyorum buda egzersiz oluyor tabii
su içmek konusunda şöyle bir yöntemle alıştım bende su içmeye yemeklerden yarım saat önce ve yemeklerden yarım saat sonra ara öğünlerden yarım saat önce ve sonra canım abur cubur falan çektiğinde de su içtim günde 2 fincan yeşil çay içtim
ama benimde problemim çok yavaş kilo veriyorum ya da bana öyle geliyor herkes baya zayıfladığımı söylüyor ama ben sanki hala 68 kiloymuşum gibi kendimi göryorum sanırım psikolojimi baya etkilemiş
hadi bende bugünkü yediklerimi yazyım
sabah 9 gibi kaltım önce 1 su bardağı su
sonra oğluma kahvaltı yaptırdım yarım saat geçti
kahvaltıda 1 dilim ekmek yarım domates göz kararı peynir bir çay kaşığı kadar saralle sürdüm ekmeğimin ucuna yeşil çayiçtim
aralarda su içtim
ara öğünümde 2 ceviz 4 badem 4 fındık yedim bir kayısı ve üstüne bir su bardağı su
öğle yemeğini yemeden yarım saat önce 1 su bardağı su içtim ve saat2 gibi bir kase çorba bir dilim ekmek yoğurt kalmamıştı yiyemedim
4 buçuk gibi 2 yemek kaşığı kadar dondurma yedim suyumu içtim
oğlumla 1 saat dışarda oynadık o bisiklet sürdü ben peşine yürüdüm
yine yemekten yarım saat önce 1 su bardağı su içtim akşam 6 buçuk gibi bir kase çorba 4 yemek kaşığı kadar etli sebzeli güveç ve salata yedim
bundan sonra birşey yemiyeceğim akşam 21 gibi yeşil çayımı içerim ve yine arada suyumu içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?