• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık artık kendimi dinlememeliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A Annelerin en yorgunu ins cnm Rabbim evlatlarina hayırlı ömür versin ins sürekli mi boyleydi yapin sınırlı yoksa çocuklarla mi alakalı
cok yaramazlar. en kucugu allahtan sakin emse emiyor. yatsa yatiyor ama. diger ikisi cok simartilmis dede ve babaaanesi tatafindan. bas edemiyorm en buyuk kizimin aglama krizler beni yoryo. istemeden. bagiriyorm onlara esim kiziyor bana delirdin mi diye. tuaff. sonra pisman oluyorm ne fayda

cok yaramazlar. en kucugu allahtan sakin emse emiyor. yatsa yatiyor ama. diger ikisi cok simartilmis dede ve babaaanesi tatafindan. bas edemiyorm en buyuk kizimin aglama krizler beni yoryo. istemeden. bagiriyorm onlara esim kiziyor bana delirdin mi diye. tuaff. sonra pisman oluyorm ne fayda
Canım senin yaşın kaç ve çocuklarin yaş araliklari ne ..
Benim bekarken annem çok sinirli anne olacağımi söylerdi çok sabırsız ve sinirliydim ama su an ınan öyle bi sabrım var ki kizima karşı tek çocuk evet ama görüyorum tek cocuga bike tahammul edemeyen var

Yok dinlemiyorum sonra üzülmemek için ama uyuyamıyorum kasık, bel ve sırt ağrılarımdan bi o yana bi bu yana dönüyorum yatak içinde :/
snin belirtilerin gebelik gobi arkadsimiza katiliyorm cok dinleme kendini idrar cikma. en buyik belirrti 3 taneden tecrubeliyim

Canım senin yaşın kaç ve çocuklarin yaş araliklari ne ..
Benim bekarken annem çok sinirli anne olacağımi söylerdi çok sabırsız ve sinirliydim ama su an ınan öyle bi sabrım var ki kizima karşı tek çocuk evet ama görüyorum tek cocuga bike tahammul edemeyen var
aralarinda 2 yas var benm yasim 29. inan ki .bende dabir etmek istiyorm artk kidkancliktan midir. buyuk kizimla oglum hic anlasmiyorlar .ikisini uyutmak olum. en buyugu 4 bitirdi 5 den gun aldi oglum 2 yasinda kizim 4 aylik olacak

Çiş olayı olsa sadece, bel, kasık sırt ağrısı hepsi var hepsi dökülüyorum yaprak dökümü gibi :) sabaha karşı bi uyuyorum sabah 5 dk 10 dk diye diye 12yi bulduruyorum kalmak istemiyorum ki uyku güzel geliyo :) :D

aralarinda 2 yas var benm yasim 29. inan ki .bende dabir etmek istiyorm artk kidkancliktan midir. buyuk kizimla oglum hic anlasmiyorlar .ikisini uyutmak olum. en buyugu 4 bitirdi 5 den gun aldi oglum 2 yasinda kizim 4 aylik olacak
Yaş aralıkları çok yakın olduğu için biraz da sanırım kıskançlık olabilir canim arka arkaya olan çocukların da en büyük sorunu bu oluyor Maalesef anne çok yıpranıyor biraz daha sabretmen gerek sanırım düzelir elbet Allah kolaylık versin canım ;)bi de hepsi isteyerek mi oldu hiç ara vermemissin ben kizim 3 yasindayken bile acabalar vardı su an senin en buyugunle yasit kizim 4 bitti kardeşe çok ta hazır gibi olmayan kardeşine neler neler aliyor :D

A Annelerin en yorgunu ins cnm Rabbim evlatlarina hayırlı ömür versin ins sürekli mi boyleydi yapin sınırlı yoksa çocuklarla mi alakalı
amin rabbim senin cocugunada guzel hayili omurler versin yapimda olede ev isleri yemek au bu derken onlarida yeistrmeye calisiyorm. strese giriyorm .o arada. cocuklar huysuzlasinca. off off. bazen kizinca cok uzuluyormm

Yaş aralıkları çok yakın olduğu için biraz da sanırım kıskançlık olabilir canim arka arkaya olan çocukların da en büyük sorunu bu oluyor Maalesef anne çok yıpranıyor biraz daha sabretmen gerek sanırım düzelir elbet Allah kolaylık versin canım :KK66:bi de hepsi isteyerek mi oldu hiç ara vermemissin ben kizim 3 yasindayken bile acabalar vardı su an senin en buyugunle yasit kizim 4 bitti kardeşe çok ta hazır gibi olmayan kardeşine neler neler aliyor :KK70:
ne guzell bizimkiler hic biseylerini paylasmaz

amin rabbim senin cocugunada guzel hayili omurler versin yapimda olede ev isleri yemek au bu derken onlarida yeistrmeye calisiyorm. strese giriyorm .o arada. cocuklar huysuzlasinca. off off. bazen kizinca cok uzuluyormm
Oyy üzülme oluyor arada bnmde bazen sabrım taşıyor kendimle konuşuyorum Vala napiyorum ben die kızıyorum ve kendime geliyorum en önemlisi yapmıyorsundur belki ama bağırma çocuklarına bence sen hırçın oldukça onlar da hırçınlasir

Yaş aralıkları az kıskançlık ama büyüdüklerinde çok iyi anlaşacaklar ve birbirlerine kol kanat gerecekler :)

Ah annesi o senden hevesli desene :)

Back