• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık artık kendimi dinlememeliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yiyorum ama yok yani alamıyorum olmuyor :) o yüzden kimseyi özenmiyorum aksine yanlış anlamayın ama şunu diyorum millet benim gibi olabilmek için servet harcıyor :)
Maalesef öyle günümüzde obezite çok yaygın bi hastalık haline geldi... Sağlığın yerindeyse sorun yok herseyin basi saglik

Çok şükür ki yerinde :) sizde üzülmeyin herşey Allah'tan ki bir kadının isteyipte başarayamayacağı şey yoktur hedefiniz de belli siz yaparsınız :)

İyi geceler kızlar ekim ayından çok umitliydim gebelik adına yine hüsran oldu tabi...
Artık ciddi anlamda kendimi dinlememem gerekiyor yıkımı daha zor oluyor sonra..
Bi haftadır yapamadigim yürüyüşlerime başlamalıyım önce kilo verme serüvenime de kaldığım yerden devam tabi..
Rabbim nasibimizde varsa er ya da geç vericek elbet buna inanıyorum... Belki de biraz daha kilo vermeliyim çevremdeki herkese de bi süre korunacağımı söylicem her ay tuh yine mi olmadı olsuuun olur daha gençsin nasip sıkma canını virt zirt demesini istemiyorum çünki... Bu beni psikolojik olarak daha da yoruyor cidden..Kimse beklenti halinde olmazsa bende sartlanmam biraz akışına bırakırım sanırım..
Evet belli bi liste uygulamiycam ama artık porsiyonlarimi küçültup ölçülü yeme olayını standarta bindirmem gerek..
Folik asit kullanıp kullanmamakta kararsızım..
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce koca bi bardak ılık limonlu suyla güne başlayıp gün içinde 3 litre suyu tamamlamk hedefim.. Ve gün içinde max. 3 fincan biberiye, yeşil çay vs bitki çayları öğünler her gün evde ne varsa ölçülü olmak şartıyla önüme bi ay koyuyorum..
Bu topikde mümkünse belirti konuşmayalım kilo problemi olanlar birbirimizi motive edelim ve ideal kilomuzu yakalamaya çalışalım böylesi daha sağlıklı olacak inanıyorum..
Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste
@AlessiaLeon
@Bhr_89
@Hatticeee32
@MinnakPortakal
@Genc_evli
Bana destek olun kızlar yoksa ben diyettende bebekten de vazgecicem sanırım kendimi çok yorgun hissediyorum herşeyden vazgeçesim var :KK43:
herseyin bassi saglik. sadece kalpten dile .hic olmadik yerde o mujdeli haberi alirsinnnnn insallah tabi denin adina diyecegim sey dogru yoldasin cok takma kafana evliliginin tadini cikarrr

herseyin bassi saglik. sadece kalpten dile .hic olmadik yerde o mujdeli haberi alirsinnnnn insallah tabi denin adina diyecegim sey dogru yoldasin cok takma kafana evliliginin tadini cikarrr
Öyle tabi Rabbim sağlıgimizi elimizden almasın.. Çok tsk ederim ins bende öyle düşünüyorum hayatta geçirebilirim tabii ins

Bbenim bat salı günü akşam test yaptım negatif .. fakat belve sırt ağrım fenaa .. sık sık ifrara çıkıyorum normalde bu kadr çıkmam. Kasıklarıma bıçak saplıyorlar sanki öyle ağrım oluyor .. lekelenme de olmadı ama olmaması daha iyiymiş sizce testte şimdiden gözükmemesi normal midir ..

Sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum belağrısından :( var gibi de hissediyorum çünkü hiç bu kadar ağrım olmamıştı denediğimizde ama testte negatif görünce de garip oldum ..

Öyle tabi Rabbim sağlıgimizi elimizden almasın.. Çok tsk ederim ins bende öyle düşünüyorum hayatta geçirebilirim tabii ins[/Q onemli olan canin sagligi .bak bende 3 tane var ama kafa olrak hic saglikli bir anne degilim cabuk sinirlenen biriyim sen temelini saglam at . ha birdr rabbim. gec ve zorlastriyorsa inan cok guzel iyi bir sekilde gelecek minigiinn:KK200:

Sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum belağrısından :KK43: var gibi de hissediyorum çünkü hiç bu kadar ağrım olmamıştı denediğimizde ama testte negatif görünce de garip oldum ..
Vala canım ınan bazen başka sebepleri biz hamileliğe yoruyoruz sanırım ramazan ayında dediğin bel agrisini bende yaşadım baya yoğun yatamiyrdum ağrıdan hatta gecikmemde oldu ama negatif metabolizma hizim degstgi için gelmemiş adetim hüsran bence en belirgin belirti gecikme o bile yaniltiyor bazen düşünme bence yorgunluktan vs de kendine ki sonu hüsran olmasın ;)

Bişey yaptığım yok ki ev hanımıyım hep evde .. hayatım boyunca böyle ağrı yaşamadım ben rahmime bıçak saplıyolar resmen :( özellikle ara ara sol tarafıma .. kasıklarımda ara ara böyle hareketlenme de oluyo lık lık diye ses geliyo komik ama :D

Bişey yaptığım yok ki ev hanımıyım hep evde .. hayatım boyunca böyle ağrı yaşamadım ben rahmime bıçak saplıyolar resmen :KK43: özellikle ara ara sol tarafıma .. kasıklarımda ara ara böyle hareketlenme de oluyo lık lık diye ses geliyo komik ama :KK70:
Hayr olsun ins cnm dinleme dinleme kendini :D terzi kendi söküğünü dikemez hesabı ben yapamadım sen yap varsa surpriz olsun :)

Bi de kedim var evde normalde asla gelip karnıma yatmaz uzandığım gibi karnıma yatıp mırlıyor şaşırıyorum :) o da beni etkiledi biraz :)

Bişey yaptığım yok ki ev hanımıyım hep evde .. hayatım boyunca böyle ağrı yaşamadım ben rahmime bıçak saplıyolar resmen :KK43: özellikle ara ara sol tarafıma .. kasıklarımda ara ara böyle hareketlenme de oluyo lık lık diye ses geliyo komik ama :KK70:
Kendini dinleme . İnşaAllah bebeğin seninledir de dinleme en güzeli .

Yok dinlemiyorum sonra üzülmemek için ama uyuyamıyorum kasık, bel ve sırt ağrılarımdan bi o yana bi bu yana dönüyorum yatak içinde :/

Bi de kedim var evde normalde asla gelip karnıma yatmaz uzandığım gibi karnıma yatıp mırlıyor şaşırıyorum :) o da beni etkiledi biraz :)
Amanin o mevzu daha derin benim kizimda bu ay hep durduk yere gelip karnımi sevip burda kardeşim büyüyor diodu bende çok etkilendim ki kızımızın yanında konuşmayız öyle şeyler

Back