Gebeliğe Hazırlık artık kendimi dinlememeliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yiyorum ama yok yani alamıyorum olmuyor :) o yüzden kimseyi özenmiyorum aksine yanlış anlamayın ama şunu diyorum millet benim gibi olabilmek için servet harcıyor :)
Maalesef öyle günümüzde obezite çok yaygın bi hastalık haline geldi... Sağlığın yerindeyse sorun yok herseyin basi saglik

Çok şükür ki yerinde :) sizde üzülmeyin herşey Allah'tan ki bir kadının isteyipte başarayamayacağı şey yoktur hedefiniz de belli siz yaparsınız :)

herseyin bassi saglik. sadece kalpten dile .hic olmadik yerde o mujdeli haberi alirsinnnnn insallah tabi denin adina diyecegim sey dogru yoldasin cok takma kafana evliliginin tadini cikarrr

herseyin bassi saglik. sadece kalpten dile .hic olmadik yerde o mujdeli haberi alirsinnnnn insallah tabi denin adina diyecegim sey dogru yoldasin cok takma kafana evliliginin tadini cikarrr
Öyle tabi Rabbim sağlıgimizi elimizden almasın.. Çok tsk ederim ins bende öyle düşünüyorum hayatta geçirebilirim tabii ins

Bbenim bat salı günü akşam test yaptım negatif .. fakat belve sırt ağrım fenaa .. sık sık ifrara çıkıyorum normalde bu kadr çıkmam. Kasıklarıma bıçak saplıyorlar sanki öyle ağrım oluyor .. lekelenme de olmadı ama olmaması daha iyiymiş sizce testte şimdiden gözükmemesi normal midir ..

Sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum belağrısından var gibi de hissediyorum çünkü hiç bu kadar ağrım olmamıştı denediğimizde ama testte negatif görünce de garip oldum ..

Sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum belağrısından var gibi de hissediyorum çünkü hiç bu kadar ağrım olmamıştı denediğimizde ama testte negatif görünce de garip oldum ..
Vala canım ınan bazen başka sebepleri biz hamileliğe yoruyoruz sanırım ramazan ayında dediğin bel agrisini bende yaşadım baya yoğun yatamiyrdum ağrıdan hatta gecikmemde oldu ama negatif metabolizma hizim degstgi için gelmemiş adetim hüsran bence en belirgin belirti gecikme o bile yaniltiyor bazen düşünme bence yorgunluktan vs de kendine ki sonu hüsran olmasın

Bişey yaptığım yok ki ev hanımıyım hep evde .. hayatım boyunca böyle ağrı yaşamadım ben rahmime bıçak saplıyolar resmen özellikle ara ara sol tarafıma .. kasıklarımda ara ara böyle hareketlenme de oluyo lık lık diye ses geliyo komik ama

Hayr olsun ins cnm dinleme dinleme kendini terzi kendi söküğünü dikemez hesabı ben yapamadım sen yap varsa surpriz olsun :)

Bi de kedim var evde normalde asla gelip karnıma yatmaz uzandığım gibi karnıma yatıp mırlıyor şaşırıyorum :) o da beni etkiledi biraz :)

Kendini dinleme . İnşaAllah bebeğin seninledir de dinleme en güzeli .

Yok dinlemiyorum sonra üzülmemek için ama uyuyamıyorum kasık, bel ve sırt ağrılarımdan bi o yana bi bu yana dönüyorum yatak içinde :/

Bi de kedim var evde normalde asla gelip karnıma yatmaz uzandığım gibi karnıma yatıp mırlıyor şaşırıyorum :) o da beni etkiledi biraz :)
Amanin o mevzu daha derin benim kizimda bu ay hep durduk yere gelip karnımi sevip burda kardeşim büyüyor diodu bende çok etkilendim ki kızımızın yanında konuşmayız öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…