18.08.2021 | The Book Of M |
20.09.2021 | Yeşilin Kızı Anne |
10.10.2021 | Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir |
20.10.2021 | Stephen King-Sis |
30.10.2021 | Livaneli- Bir kedi Bir adam Bir ölüm |
01.11.2021 | Jules Verne- Aya Yolculuk |
03.11.2021 | Pinokyo |
07.11.2021 | Siyah Lale |
08.11.2021 | Ruh Koleksiyoncusu |
18.08.2021 | Mantarların gizemli dünyası |
... | Aşk101, Lucifer, You, Kimya |
06.11.2021 | Kulüp |
Kitaba kendimi kaptırıp bitiriverdim. Yeni bir kitaba başladım. Yeni bir diziye de başladım. Bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum. Sahip olduğum her şey için Rabbime bin kez şükürler olsun. Sıcak bir yuvam sağlıklı bir bedenim var.13.11.2020
Bugün keyifff dolu bir gün oldu.
50 sayfa kitabın ardından bir belgesel izlicem.
yazıyorum aslında sınav haftasına girdim vakit bulamıyorum haftaya pazartesinden itibaren düzenli yazmaya devam edicem.Bu süreçte kendime yeni kitaplar aldım ve online bir kişisel gelişim atölyesinde evde giyimin kendine saygıdan dolayı olduğu sözü beni çok etkilemişti ben evde salaş salaş gezerdim evde kendine özen göstermenin beni huzurlu hissettirdiğini gördüm.Özen göstermekten kastım pijama ile gezmeme güzel bi kazak ve tayt giyme saçlarıma dikkat etme aynaya her baktığımda memnundum kendimden düzenli spora devam ediyorum sizde bana katılıp yazabilirsiniz burayaArtık yazmıyor musunuz??
Tamam ben de yazayım burayayazıyorum aslında sınav haftasına girdim vakit bulamıyorum haftaya pazartesinden itibaren düzenli yazmaya devam edicem.Bu süreçte kendime yeni kitaplar aldım ve online bir kişisel gelişim atölyesinde evde giyimin kendine saygıdan dolayı olduğu sözü beni çok etkilemişti ben evde salaş salaş gezerdim evde kendine özen göstermenin beni huzurlu hissettirdiğini gördüm.Özen göstermekten kastım pijama ile gezmeme güzel bi kazak ve tayt giyme saçlarıma dikkat etme aynaya her baktığımda memnundum kendimden düzenli spora devam ediyorum sizde bana katılıp yazabilirsiniz buraya
yazıyorum aslında sınav haftasına girdim vakit bulamıyorum haftaya pazartesinden itibaren düzenli yazmaya devam edicem.Bu süreçte kendime yeni kitaplar aldım ve online bir kişisel gelişim atölyesinde evde giyimin kendine saygıdan dolayı olduğu sözü beni çok etkilemişti ben evde salaş salaş gezerdim evde kendine özen göstermenin beni huzurlu hissettirdiğini gördüm.Özen göstermekten kastım pijama ile gezmeme güzel bi kazak ve tayt giyme saçlarıma dikkat etme aynaya her baktığımda memnundum kendimden düzenli spora devam ediyorum sizde bana katılıp yazabilirsiniz buraya
Farklı farklı sitelerden alıyorum bazılarında hazır videolar var onları izliyorum bazısı saatlik oturumlar şeklinde. Mesleki alanda aldığım eğitimlerde hazır videolar ve sonda bi sertifika sınavı oluyor. Bi kaç site linki özelden bırakabilirim size hangi konuda eğitim almak istediğinizi söylersenizMerhaba, online eğitimleri nerden alıyorsunuz? Aldığınız eğitimler hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ben şu an işsizim ve evdeyim. Bu sürede diyet yapıyorum. Aynı zamanda ders çalışıyorum boş durmaktan iyidir diye...Çok sevinirim siz kendinizi neden geliştirmek istiyorsunuz
çok doğru söylüyorsunuz boş durmak insanı hep geriye götürür özzellikle beynimizi... Diyeti burda takımlarda mı yapıyorsunuz ??Ben şu an işsizim ve evdeyim. Bu sürede diyet yapıyorum. Aynı zamanda ders çalışıyorum boş durmaktan iyidir diye...
Farklı farklı sitelerden alıyorum bazılarında hazır videolar var onları izliyorum bazısı saatlik oturumlar şeklinde. Mesleki alanda aldığım eğitimlerde hazır videolar ve sonda bi sertifika sınavı oluyor. Bi kaç site linki özelden bırakabilirim size hangi konuda eğitim almak istediğinizi söylerseniz
Yok yalnız yapıyorumçok doğru söylüyorsunuz boş durmak insanı hep geriye götürür özzellikle beynimizi... Diyeti burda takımlarda mı yapıyorsunuz ??
Bireysel diyet listesi mi yapıyorsunuz? Bilmediğim için soruyorumReklam yapıyor gibi olucak ama cuma diyet gruplarında 4. Takımdayım gelmek ister misiniz