Artık kendime ilgi göstermek istiyorum.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.157
Hanımlar merhabalaaaar,
Artık kendime ilgi göstermek, kendimi sevmek ve kendimi geliştirmek istiyorum. Başkalarını yeterince düşünüp kendimi yıprattım. Burda neler yaptığımı paylaşacağım ama sizlerden de fikirler istiyorum. Aktiviteler kitaplar filmler belgeseller eğitimler aklınıza ne gelirse size iyi gelen sizi geliştiren buraya yazın lütfen ve benimle birlikte kendini geliştirmek isteyen tüm hanımları bu başlığa bekliyorum. Artık toksik biri olmaktan kurtulmak için hep birlikte kendimize yatırım yapalım.

SOSYAL MEDYA DETOKSU:
✔️SADECE ACİL MESAJ VE ÇAĞRILARI CEVAPLAMA
✔️UZUN MESAJLAŞMALAR YERİNE KISA TELEFON KONUŞMALARI
✔️İNSTAGRAM, TWİTTER MÜMKÜNSE KULLANILMIYOR. KULLANILACAKSA 30 DK MAX. SÜRE.
✅ZAMANI BAKIM YAPARAK, KİTAP OKUYARAK, FİLM BELGESEL VEYA DİZİ İZLEYEREK, SPOR YAPARAK, DENENMEMİŞ ŞEYLERİ DENEYEREK GEÇİREBİLİRİZ. 😍
Okuduğum Kitaplar

18.08.2021The Book Of M
20.09.2021Yeşilin Kızı Anne
10.10.2021Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
20.10.2021Stephen King-Sis
30.10.2021Livaneli- Bir kedi Bir adam Bir ölüm
01.11.2021Jules Verne- Aya Yolculuk
03.11.2021Pinokyo
07.11.2021Siyah Lale
08.11.2021Ruh Koleksiyoncusu

İzlediğim Diziler/Filmler/Belgeseller
18.08.2021Mantarların gizemli dünyası
...Aşk101, Lucifer, You, Kimya
06.11.2021Kulüp

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya yazmayalı uzun zaman oldu aslında.Kendime bişeyler kattım evet kattım öncelikle epeyce kilo verdim.Kitap okuyamıyorum vakit bulamıyorum ama pek çok eğitim aldım online hatta aklımda bir tane daha var.Bunun yanında bazı etkinliklere katıldım online.Kendimi geliştirmeye o kadar hevesliyim ki.Topiğime aktif olarak dönücem artık.

Bugün araştırmam gereken bazı konular ve hazırlamam gereken bir sunum var bitirip okuma ve dizi izlemek istiyorum. Artık onun yazmasını beni aramasını beklemiyorum.Her şey kendini sevmekten geçiyor.Buna tüm kalbimle inanıyorum ben kendimi seveyim ki hayat da bana gülsün.

13.11.2020
Bugün keyifff dolu bir gün oldu.
50 sayfa kitabın ardından bir belgesel izlicem.
Kitaba kendimi kaptırıp bitiriverdim. Yeni bir kitaba başladım. Yeni bir diziye de başladım. Bugün kendimi çok huzurlu hissediyorum. Sahip olduğum her şey için Rabbime bin kez şükürler olsun. Sıcak bir yuvam sağlıklı bir bedenim var.

14.11.2020
Bugün güne şahane bir kahvaltı ve ardından 3 mile leslie ile başladım.
İşlerimi halledip 50 sayfa kitap okuyacağım.
1 sezonluk diziyi bir gecede bitirdim.Dizi türk yapımı bir başkadır adlı diziydi.Konusu ne kadar mantıklı tartışılır ama oyunculuklar ve sürükleyicilik açısından çok iyiydi.Bugün neler izleyeceğim konusunda bir fikrim yok.

Artık yazmıyor musunuz??
yazıyorum aslında sınav haftasına girdim vakit bulamıyorum haftaya pazartesinden itibaren düzenli yazmaya devam edicem.Bu süreçte kendime yeni kitaplar aldım ve online bir kişisel gelişim atölyesinde evde giyimin kendine saygıdan dolayı olduğu sözü beni çok etkilemişti ben evde salaş salaş gezerdim evde kendine özen göstermenin beni huzurlu hissettirdiğini gördüm.Özen göstermekten kastım pijama ile gezmeme güzel bi kazak ve tayt giyme saçlarıma dikkat etme aynaya her baktığımda memnundum kendimden düzenli spora devam ediyorum sizde bana katılıp yazabilirsiniz buraya

yazıyorum aslında sınav haftasına girdim vakit bulamıyorum haftaya pazartesinden itibaren düzenli yazmaya devam edicem.Bu süreçte kendime yeni kitaplar aldım ve online bir kişisel gelişim atölyesinde evde giyimin kendine saygıdan dolayı olduğu sözü beni çok etkilemişti ben evde salaş salaş gezerdim evde kendine özen göstermenin beni huzurlu hissettirdiğini gördüm.Özen göstermekten kastım pijama ile gezmeme güzel bi kazak ve tayt giyme saçlarıma dikkat etme aynaya her baktığımda memnundum kendimden düzenli spora devam ediyorum sizde bana katılıp yazabilirsiniz buraya
Tamam ben de yazayım buraya 🤗

Merhaba, online eğitimleri nerden alıyorsunuz? Aldığınız eğitimler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Merhaba, online eğitimleri nerden alıyorsunuz? Aldığınız eğitimler hakkında bilgi verebilir misiniz?
Farklı farklı sitelerden alıyorum bazılarında hazır videolar var onları izliyorum bazısı saatlik oturumlar şeklinde. Mesleki alanda aldığım eğitimlerde hazır videolar ve sonda bi sertifika sınavı oluyor. Bi kaç site linki özelden bırakabilirim size hangi konuda eğitim almak istediğinizi söylerseniz

Ben şu an işsizim ve evdeyim. Bu sürede diyet yapıyorum. Aynı zamanda ders çalışıyorum boş durmaktan iyidir diye... 😇
çok doğru söylüyorsunuz boş durmak insanı hep geriye götürür özzellikle beynimizi... Diyeti burda takımlarda mı yapıyorsunuz ??

Farklı farklı sitelerden alıyorum bazılarında hazır videolar var onları izliyorum bazısı saatlik oturumlar şeklinde. Mesleki alanda aldığım eğitimlerde hazır videolar ve sonda bi sertifika sınavı oluyor. Bi kaç site linki özelden bırakabilirim size hangi konuda eğitim almak istediğinizi söylerseniz

Sözünü etttiğiniz site, Sanırım benim de ara ara eğitimlerini takip ettiğim site. Eğer oysa bana aşırı karmaşık geldi. Sitede bir düzenleme yapmaları gerek. Canlı ders tarihi yazıyor ileri tarihte, akşam bir bakıyorum ders başlamış:) eğer tabi aynı site ise:) İlgi alanım, kişisel gelişim. Site adını yazabilirseniz sevinirim. :KK68:

X