- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
Hanımlar merhabalaaaar,
Artık kendime ilgi göstermek, kendimi sevmek ve kendimi geliştirmek istiyorum. Başkalarını yeterince düşünüp kendimi yıprattım. Burda neler yaptığımı paylaşacağım ama sizlerden de fikirler istiyorum. Aktiviteler kitaplar filmler belgeseller eğitimler aklınıza ne gelirse size iyi gelen sizi geliştiren buraya yazın lütfen ve benimle birlikte kendini geliştirmek isteyen tüm hanımları bu başlığa bekliyorum. Artık toksik biri olmaktan kurtulmak için hep birlikte kendimize yatırım yapalım.
SOSYAL MEDYA DETOKSU:
SADECE ACİL MESAJ VE ÇAĞRILARI CEVAPLAMA
UZUN MESAJLAŞMALAR YERİNE KISA TELEFON KONUŞMALARI
İNSTAGRAM, TWİTTER MÜMKÜNSE KULLANILMIYOR. KULLANILACAKSA 30 DK MAX. SÜRE.
ZAMANI BAKIM YAPARAK, KİTAP OKUYARAK, FİLM BELGESEL VEYA DİZİ İZLEYEREK, SPOR YAPARAK, DENENMEMİŞ ŞEYLERİ DENEYEREK GEÇİREBİLİRİZ.
Okuduğum Kitaplar
İzlediğim Diziler/Filmler/Belgeseller
Artık kendime ilgi göstermek, kendimi sevmek ve kendimi geliştirmek istiyorum. Başkalarını yeterince düşünüp kendimi yıprattım. Burda neler yaptığımı paylaşacağım ama sizlerden de fikirler istiyorum. Aktiviteler kitaplar filmler belgeseller eğitimler aklınıza ne gelirse size iyi gelen sizi geliştiren buraya yazın lütfen ve benimle birlikte kendini geliştirmek isteyen tüm hanımları bu başlığa bekliyorum. Artık toksik biri olmaktan kurtulmak için hep birlikte kendimize yatırım yapalım.
SOSYAL MEDYA DETOKSU:
SADECE ACİL MESAJ VE ÇAĞRILARI CEVAPLAMA
UZUN MESAJLAŞMALAR YERİNE KISA TELEFON KONUŞMALARI
İNSTAGRAM, TWİTTER MÜMKÜNSE KULLANILMIYOR. KULLANILACAKSA 30 DK MAX. SÜRE.
ZAMANI BAKIM YAPARAK, KİTAP OKUYARAK, FİLM BELGESEL VEYA DİZİ İZLEYEREK, SPOR YAPARAK, DENENMEMİŞ ŞEYLERİ DENEYEREK GEÇİREBİLİRİZ.
Okuduğum Kitaplar
18.08.2021 | The Book Of M |
20.09.2021 | Yeşilin Kızı Anne |
10.10.2021 | Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir |
20.10.2021 | Stephen King-Sis |
30.10.2021 | Livaneli- Bir kedi Bir adam Bir ölüm |
01.11.2021 | Jules Verne- Aya Yolculuk |
03.11.2021 | Pinokyo |
07.11.2021 | Siyah Lale |
08.11.2021 | Ruh Koleksiyoncusu |
İzlediğim Diziler/Filmler/Belgeseller
18.08.2021 | Mantarların gizemli dünyası |