Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Artık kel kalıyorum :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ayymme

oğluma kardeş geliyor
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
200
0
96
40
Çanakkale
Benim de saçlarım çok fazla dökülüyor hem de öyle çok ki. Saç diplerimde minik yaralar vardı hem de dökülme sebebiyle doktora gittim. Kan tahlilinde bir sorun bulamadı doktor. İlaç bile vermedi. Strese bağlı olduğunu söyledi.
yara çıktığı için dökülebileceğini söyledi. Stres yapmamalıymışm. Saçlarım çok uzundu, kestir kendini toparlar dökülme azalır dedi. kısacık kestirdim. modelini de hiç sevmedim. moralim daha da bozuldu. sadece 5 gün
dökülmedi saçlarım sonrasında yine avuç avuç dökülüyor. O kadar korkunç ki, saçlarım kısa ama yine de toplamak zorunda hissediyorum. tokalar takıyorum. alnım iyice açıldı, tepelerim de öyle. yataktan kalkınca yastık saç
içinde, eşimin bile üstü başı saç içinde kalıyor sabahları. hele banyo da ve tarayınca giden saçlarımı gördükçe kötü oluyorum. ne yapabilirim ? Zaten yüzüm uzun, saçlarım da azaldı çok kötü oldum. psikolojimi bozu
yor bu durum. Gel de stres yapma ! neler kullanmalıyım? bitkisel bir tedavi bilen var mı? yardım ediiiiiiiiin

canım aynı sorun bendede var çok dökülüyor ve saç diplerim gözükür benimde aynen yarlar eğzamalar var derim soyulur stresten ama dr bana ilaç şampuan verdi faydasını görmedim dökülme için bir çok bitkisel şeyler denedim olmadı en son mezoterapiye başladım 2ay haftada bir gittim şuan dökülmemde gitti yaralarımda ama kepeklenme devam ediyor hatta dışardan da fark ediliyor sanırım bir kaç kişiden saçımın düzeldiğini duydum.

Mezoterapi nasıl bir şey ? maliyeti ne kadar ? Çok kötü bir durum ya ben de ne yapacağımı bilmiyorum. eskiden o kadar çoktu ki saçım şimdi bir tutam kaldı resmen

mezoterapi nasıl bir şey ? Maliyeti ne kadar ? çok kötü bir durum ya ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Eskiden o kadar çoktu ki saçım şimdi bir tutam kaldı resmen

canım mezoterapi saç tedavisi biraz maliyetli ve ağrılı bir süreç iğne enjekte ediyorlar vitaminle saç köklerine sonra masaj yapıyorlar o masaj biraz acını hafifletiyor iğnelerden sonra 2,3saat baş ağrın oluyor ama sonra geçiyor maliyetine gelirse ben çok sorun olduğundan hafta 1 gidiyordum seansı 100 tl idi yani aylık 400 oluyordu canım

geçmiş olsun canım ,bu kadar çok dökülme yaşıyorsan mevsimsel yada genetik değilse mutlaka içerde ters giden bişeyler vardır diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim. mezoterapi zor görünüyor o zaman şimdilik ama çare kalmazsa ona da başvurabilirim tabiki.

evt içeride ters giden bir şeyler var ama ne ? çok moralimi bozuyor bu durum. dışarıya çıkarken saçımı düzeltmek, süslemek vs. istemiyorum. kafama yapıştı kaldı kalan saçlar da. kabartmak için fön falan çeksem daha da beter olur diye fön makinesi, maşa falan hiç kullanmıyorum. yani hiç şekil veremiyorum daha da dökülürse diye .. tokalarla tutturup duruyorum. sanki toka dökülmesini durduracakmış gibi. offf yaaa

zaten fön , maşa felan kullanma mazallah kalan saçınıda kaybedersin..
akşam saçını yıka ör öyle dursun sabaha kadar en azından hacimli kabarık olur..

Bende dökülmeyle uğraşıyorum benimde saçlarım ince telli az kaldı ama yapcak inan bişe yok döküleceği varsa dökülüyor maleseff

cnm priorin kapsül yada comlex 41 şampuan ve solusyon kullan.her ikisindende çok memnun kalırsın hemen geçiriyor dökülmeyi.kafana fazla takma ,bunun içinde takmamak için sarı kantoron çayı iç .geçmilş olsun cnm

kantoran çayı ne için tam olarak..hazır paket olarak satılıyormu bu çay...

sarı kantoron çayı stres ,kafaya takma ,tedirginlik ,karamsarlık vs için paket degil aktarcıya gidersen o sana verir cnm.kırmızı kantoron degil sarı olan

canım böyle sorunlarının bir nedeni yumurtalıklar ... hiç lh hormonuna baktırdın mı? bende onun için dökülüyordu

aynı sorun bendede vardı strese bağlı ezgama var baş derinde şahtere otunu kaynat hergün sabah aç karnına ve akşam yatmadan evvel soğuk olarak ç içine kekik at azda olsa ciğerden gelen egzamayı kesecektir 2ay kadar içmelisin benim yaram kapandı nane içeren kepek şampuanı kullanmalısın ayrıca medobiocomplex k diye bir besin takviyesi alıyorum 1ayda fışkırdı dökülenlerin hepsi şükür. şahtere otu besin takviyesi 2ayda temizler saçını egzama vitaminsizliktende oluoy besin takviyesiyle ve bitkisel tedaviyle saç derin yeniden düzelir üzülme egzamadan dökülen saçlar tekrar çıkıyor vitaminle kökleri kurumuyor.

saç mezoterapisi yaptırdım memnunum yazdığınız gibi bir ağrı çekmedim ama saç derinize bir çok kez iğne girip çıkıyor ve ben iğneden çok korktuğum için ilk seansta bayılacak gibi olmuştum ama sonraki seanslar gayet rahattı herhangi bir rahatsızlık hissetmedim sadece ertesi güne kadar saçınız yağlı gibi oluyor bu kadar 10 seans için 1000 tl anlaştım pzts günü 6.seansıma gideceğim minik saçlarım çıkıyor saç dökülmem de durdu tavsiye ederim çünkü insan saçları dökülünce gerçekten çok üzülüyor özelliklede bayanlar insan bir yerde bayan olmanın özelliği gibi düşünüyor psikoloji bozulmasından dolayı dökülüyorsa bence fiyatına değer 10 seansın sonunda ayda 1 kez yine bu tedaviyi hayatımın sonuna kadar sürdürmemi önerdi dr

ayrıca evde yapabileceğiniz birkaç şey önereyim bu konuda çok sıkıntı çekmiş ve araştırmış denemiş biri olarak yazıyorum
benim saç tipim ince telli ve yağlı saçıma uyguladığım yağların fayda edip etmediğini anlamıyorum sanki saçımın yağ dengesini bozuyor ve daha çok döküyor gibi geldi ama kız kardeşime fayda ediyor neyse tavsiyem ısırgan otunu bulabiliyorsanız tazesini alıp suyunu çıkarıp sulandırıp saçınızı yıkadığınızda saçınıza ısırgan suyunu sürmeniz taze ısırganı nerden bulacağım derseniz sanırım yaz aylarında pazarlarda bulunuyor ama naylon poşete konulunca bozuluyor bizim bahçemizde varken kullanıyordum (eldivenle toplamanızı tavsiye ederim) eğer tazesini bulamıyorsanız aktardan kurusunu alıp çokça ısırgan otunu mesela 2-3 yemek kaşığına yarım bardak su ile yarım saat yada 15dk bekletip saçınızı duruladıktan sonra en son ısırgan suyunu sürmeniz birde ben kahvaltıda turpla elmayı rendeleyip yiyorum turpta saç için çok faydalı sanırım çinko içeriyordu hergün yemeye çalışıyorum tadı acı olduğu için elmayla karıştırıyorum umarım yardımcı olabilmişimdir

merhaba egzama daha önce saçımda değil ama yüzümde 2 kez çıkmıştı kükürtlü sabunun köpüğünü krem kıvamında oluncaya kadar köpürtüp egzama olan yere sürüp orada beklettim silmedim bu iyi gelmişti geçirmişti egzamayı

Ben mezoterapiyi de denemiş birisiyim ve çok ağır bir yan etki oldu bende. Akşam yaptırdım ertesi güne kadar şiddetli baş ağrısı çektim sabaha karşı tansiyonum 0 oldu yere düştüm başımı da çarpmışım. Öldüğümü düşündüler ve doktor bu olaya senkop dedi.
Şimdi bu karışımın içinde minoksidil denilen ilaç var bu tansiyon düşürücü bir ilaç, doğrudan başın derisine küçük iğnelerle veriliyor.Karışımda bu ilaç olmasa etkisi o kadar olmuyor saç için. Kan dolaşımı yoluyla bu ilaç tansiyonumu düşürmüş, zaten düşük tansiyonluyum, bende çok kötü oldu.
Mezoterapiyi çok dikkatli denemelisiniz araştırın mutlaka...Ben devam edemedim ama, minoksili solüsyon olarak eczaneden aldım, onu da fazla dozda sürmüyorum kullandığım zaman çok dikkat ediyorum 5 fısfıs bile bazen fazla olabiliyor 4 fısfıs yapıyorum lütfen çok dikkat edelim.

kızlar dökülen saça ne kadar tedavi yada bi uyarılma yapılmazsa ölüyor bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…