mezoterapi nasıl bir şey ? Maliyeti ne kadar ? çok kötü bir durum yaben de ne yapacağımı bilmiyorum. Eskiden o kadar çoktu ki saçım şimdi bir tutam kaldı resmen
cnm priorin kapsül yada comlex 41 şampuan ve solusyon kullan.her ikisindende çok memnun kalırsın hemen geçiriyor dökülmeyi.kafana fazla takma ,bunun içinde takmamak için sarı kantoron çayı iç .geçmilş olsun cnm
sarı kantoron çayı stres ,kafaya takma ,tedirginlik ,karamsarlık vs için paket degil aktarcıya gidersen o sana verir cnm.kırmızı kantoron degil sarı olan
Benim de saçlarım çok fazla dökülüyor hem de öyle çok ki. Saç diplerimde minik yaralar vardı hem de dökülme sebebiyle doktora gittim. Kan tahlilinde bir sorun bulamadı doktor. İlaç bile vermedi. Strese bağlı olduğunu söyledi.
yara çıktığı için dökülebileceğini söyledi. Stres yapmamalıymışm. Saçlarım çok uzundu, kestir kendini toparlar dökülme azalır dedi. kısacık kestirdim. modelini de hiç sevmedim. moralim daha da bozuldu. sadece 5 gün
dökülmedi saçlarım sonrasında yine avuç avuç dökülüyor. O kadar korkunç ki, saçlarım kısa ama yine de toplamak zorunda hissediyorum. tokalar takıyorum. alnım iyice açıldı, tepelerim de öyle. yataktan kalkınca yastık saç
içinde, eşimin bile üstü başı saç içinde kalıyor sabahları. hele banyo da ve tarayınca giden saçlarımı gördükçe kötü oluyorum. ne yapabilirim ? Zaten yüzüm uzun, saçlarım da azaldı çok kötü oldum. psikolojimi bozu
yor bu durum. Gel de stres yapma ! neler kullanmalıyım? bitkisel bir tedavi bilen var mı? yardım ediiiiiiiiin
canım mezoterapi saç tedavisi biraz maliyetli ve ağrılı bir süreç iğne enjekte ediyorlar vitaminle saç köklerine sonra masaj yapıyorlar o masaj biraz acını hafifletiyor iğnelerden sonra 2,3saat baş ağrın oluyor ama sonra geçiyor maliyetine gelirse ben çok sorun olduğundan hafta 1 gidiyordum seansı 100 tl idi yani aylık 400 oluyordu canım
aynı sorun bendede vardı strese bağlı ezgama var baş derinde şahtere otunu kaynat hergün sabah aç karnına ve akşam yatmadan evvel soğuk olarak ç içine kekik at azda olsa ciğerden gelen egzamayı kesecektir 2ay kadar içmelisin benim yaram kapandı nane içeren kepek şampuanı kullanmalısın ayrıca medobiocomplex k diye bir besin takviyesi alıyorum 1ayda fışkırdı dökülenlerin hepsi şükür. şahtere otu besin takviyesi 2ayda temizler saçını egzama vitaminsizliktende oluoy besin takviyesiyle ve bitkisel tedaviyle saç derin yeniden düzelir üzülme egzamadan dökülen saçlar tekrar çıkıyor vitaminle kökleri kurumuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?