- 22 Şubat 2025
- 144
- 71
- 13
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
kızlar merhaba. benim liseden beri dostluk kurdugum bir arkadaşım var. beraber cok eglenirdik nerdeyse her gün beraberdik. bu kankalığımız boyunca benim şuan ki eşimle de ilişkim vardı onlar da tanışıyordu. nişanımda, düğünümde hep yanımdaydı. sonrasında aynı dönem atandık farklı illere taşındık. ama yine de irtibatı kesmedik hep konuşurduk ve tatillerde de buluşurduk. o bekardı bulundugu şehirde yalnızdı bense ilk aylar yalnızdım sonrasında evlendim ama yine de evlendim diye önemsememezlik yapmadım bağımız devam etti. taa ki kankam tekrar kpss çalışıp memlekete atanana kadar. atanınca yeni iş yerinden arkadaşlıkları oldu e bir de ailesi vs derken beni boşladı. çok önemsemedim zaten yalnızlık cekiyodu iyi oldu falan diye geciştirdim ben yazıyordum ona. neyse sonrasında erkek arkadaşı oldu. ilişkisi başlayınca beni tamamen unuttu ne aradı ne sordu. yine de bağımı koparmak istemediğimden arayıp sordum kendi hayatımdaki gelişmelerden haberdar ettim. hamileydim ilk ona söyledim vs. ama hamileliğim boyunca beni bir kere aramadı sormadı sadece komik videoları atardı bana arada. sonrasında nişanlanacağını beni de yanında görmek istediğini söyledi bende o sırada 9 aylık hamileydim ve artık dogurmak üzerydim cok istediğimi ama gelemeyecegimi söylemedim. büyük ihtimalle onun benim tüm özel günlerimde yanımda olması sebebiyle baya bozuldu fakat ben gercekten o agırlıgımla gidemezdim. gel zaman git zaman dogurdum annemlerdeyim yani aynı şehirdeyiz bebeği de beni de görmeye gelmedi. bende bu duruma baya alındım. söylesem konuşsam bana öyle bişeyin olmadıgını söyler çünkü bi konuşmamızda evlilik hazırlıgında oldugu için bir de evlerinde huzrsuzluklar oldugu için arayıp soramadıgını gelemediğini söylemişti. ama başkalarına vakit ayırdıgını sosyal medyadan görebiliyorum.şimdi ben bu arkadaşımla ilişkimi kesmeli miyim yoksa hicbişey olmamış gibü devam mı etmeliyim ?