- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 128
- 39
- Konu Sahibi bodrum mandalinasi
-
abbbooooowww yorum yokmerhaba, şu an o kadar kötüyüm ki sadece bunları yazmak istedim. 1,5 senedir evliyim, eşimin durumu evlendiğimizden beri çok kötü, ailesiyle birlikte çalışıyor ve kazanılan kimseye yetmiyor, eşimin ailesi ve abisi, ablası ciddi fakirlik çekiyorlar, ben çalıştığımdan bizim evi ben geçindiriyorum. çok şükür yetirebiliyorum maaşımı. evlendiğimden beri evin hem maddi hem manevi yükü benim sırtımda, her işe ben koşturuyorum, evin her eksiğini ben gideriyorum. bu kadar yükün üzerine bir de eşim eski arabamı sattırıp üstüme taşıt kredisi çektirdi, arabayı yeniledi. arabanın da her masrafı bende. sizin kocalarınız her ay sonu nasıl hesap yapıyorlarsa ben de evlendiğimden beri böyleyim. kendimi erkek gibi hissetmeye başladım artık. bunları bir nebze kabullenmiştim ama geçen hafta evime icra memurları geldi, kayınpeder kredisini ödememiş kefili de eşimmiş. ben şimdi ne olacak dedim eşim krediyi ödeyemeyiz eve icra gelecek mecbur diyor. kayınpederim ve kayınvalidemden hiç ses yok, görümcem katlanacaksın mecbur, yapabileceğin hiçbir şey yok, istediğin kadar bağır çağır diyor. umurlarında bile değil sanki. eşimin halasının evini ipotek vermişler başka bir kredi için, o eve de kağıt gelmiş evi boşaltın diye ve kadının eşi 3 sene önce öldü, kadını evinden ettiler. o kadar yoruldum ki bu kadar kısa sürede, 1,5 seneyi sanki 15 yıl gibi yaşadım. artık dayanamıyorum, ben ömrüm boyunca kimseye borç takmadan namusumla yaşadım, bunlar krediyi ödemiyorlar benim eşyalar haciz edilecek. eşimin umurunda değil. ona olan aşkım sevgim her şeyim bitti, beni o kadar istismar etti ki. ailesinden nefret etmeye başladım. ailemle konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum.
asalaklik cok cirkin.. insanı nasil alaşağı ediyor.. cocuk dusunme bu ne olacagi belirsiz evlilikte.. baska sorunlariniz var mi esinle?merhaba, şu an o kadar kötüyüm ki sadece bunları yazmak istedim. 1,5 senedir evliyim, eşimin durumu evlendiğimizden beri çok kötü, ailesiyle birlikte çalışıyor ve kazanılan kimseye yetmiyor, eşimin ailesi ve abisi, ablası ciddi fakirlik çekiyorlar, ben çalıştığımdan bizim evi ben geçindiriyorum. çok şükür yetirebiliyorum maaşımı. evlendiğimden beri evin hem maddi hem manevi yükü benim sırtımda, her işe ben koşturuyorum, evin her eksiğini ben gideriyorum. bu kadar yükün üzerine bir de eşim eski arabamı sattırıp üstüme taşıt kredisi çektirdi, arabayı yeniledi. arabanın da her masrafı bende. sizin kocalarınız her ay sonu nasıl hesap yapıyorlarsa ben de evlendiğimden beri böyleyim. kendimi erkek gibi hissetmeye başladım artık. bunları bir nebze kabullenmiştim ama geçen hafta evime icra memurları geldi, kayınpeder kredisini ödememiş kefili de eşimmiş. ben şimdi ne olacak dedim eşim krediyi ödeyemeyiz eve icra gelecek mecbur diyor. kayınpederim ve kayınvalidemden hiç ses yok, görümcem katlanacaksın mecbur, yapabileceğin hiçbir şey yok, istediğin kadar bağır çağır diyor. umurlarında bile değil sanki. eşimin halasının evini ipotek vermişler başka bir kredi için, o eve de kağıt gelmiş evi boşaltın diye ve kadının eşi 3 sene önce öldü, kadını evinden ettiler. o kadar yoruldum ki bu kadar kısa sürede, 1,5 seneyi sanki 15 yıl gibi yaşadım. artık dayanamıyorum, ben ömrüm boyunca kimseye borç takmadan namusumla yaşadım, bunlar krediyi ödemiyorlar benim eşyalar haciz edilecek. eşimin umurunda değil. ona olan aşkım sevgim her şeyim bitti, beni o kadar istismar etti ki. ailesinden nefret etmeye başladım. ailemle konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum.
yarın ailemle kesin olarak konuşacağım. destek için çok teşekkürler. en yakın arkadaşımdan bu desteği görmemiştim. allah hepinizden razı olsun.
eşimle konuştum. karar senin ben boşanmak istemiyorum dedi. senin açından mantıklısı gitmek seni anlıyorum vs dedi.Gercekten cok uzuldum bir kadin olarak .. iliskinim icine para girmesi nekadar kotu bir. Durum sizin kadar olmasa da bilirim., bence cocugunuzda yoksa eger ezdirmeyin kendinizi kendi ailenizle iletisiminz nasil ? Onlar nasil bakar. Bu duruma bu da cok onemli ve en onemli sey siz nasil hissediyorsunuz ? Hepimiz kaldiramayacagimiz seyleri yasayabiliyoruz bende ucaylik evliyim ve binlerce kez pismanim , amA olmasi gerekni yapamiyorum suan icin tabiki ,i gucu bulamiyorum kendimde umut etmek biryere kadar eger sonrasında esiniz olmadan mutlu olabileceginze inaniyorsaniz ki bence olabilir herkez ama cok zor sancili olacagini dusunuyorumiyi dusunun esiniz le konusuyormusunuz ciddi anlamda bu sekilde devam edemeyecegini ?
elbette haberdar ederim. bu kadar büyük destek göreceğimi düşünmemiştim.çok teşekkürler.Lütfen yaşananlardan bizi de haberdar edin.
Bu şekilde konular açıldığında, çok üzülüyoruz. Sonra konu sahipleri gelişmeleri anlatmadığında inanılmaz derecede zor oluyor, merak ediyoruz iyi mi değil mi diye.
Ben sizin çok güçlü bir kadın olduğunuzu düşünüyorum. Keşke dememek için sabretmişsiniz ama akıllıca da davranıp bebek yapmamışsınız. Bence elinizden geleni yapmışsınız. Hiç arkanıza bakmayın, bitirin. Bu ilişki kangren olmuş, kesip atın hayatınızdan.
Peki siz ne dediniz ?eşimle konuştum. karar senin ben boşanmak istemiyorum dedi. senin açından mantıklısı gitmek seni anlıyorum vs dedi.
Kadinlari bu durumlara düsürürler sonra da
"adam fakirlesince, borca batinca kotü gününde kadin terketti gitti " olur
başka bir problemimiz yoktu ama bu konu hayatımızı öyle kapladı ki belki de başka bir probleme yer yoktu.asalaklik cok cirkin.. insanı nasil alaşağı ediyor.. cocuk dusunme bu ne olacagi belirsiz evlilikte.. baska sorunlariniz var mi esinle?
cevap vermedim. yarın o işe gittiğinde ailemin yanına gidicem.Peki siz ne dediniz ?
aynen öyle eşek yerine koydular şu anda ağzıma neler geliyor onlara söylemek için ama söylemiyorum işteBu evlilk kotu gunde yaninda olmaya degil insani enayi yerine koymaya donmus. Ne demek mecbursun cekeceksin. Borclarin odenemediginden senin neden haberin yok. Neden ortak karar alinirken senin fikrin sorulmuyor esin kefil oluyorken. Hayir gelmez bu aileden sana, bir laf vardir esek olursan semer vuran cok olur diye. Kurtul onlardan arkadasim.
bosanmayi gercekten istemedigin surece lafini ortaya atma..başka bir problemimiz yoktu ama bu konu hayatımızı öyle kapladı ki belki de başka bir probleme yer yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?