artık kaldıramıyorum, dayanacak gücüm kalmadı

abbbooooowww yorum yok

Bu ne yaaa arada eşitlik yok ... Eşiniz sorumsuz orası belli de siz de bile bile neden evlendiniz ki

Bi de aile ortak isinden hic mutlu olani görmedim, en kucuk esnafindan koca aile holdinglerine kadar, mutlaka buyuk capta sorunlar cikiyo

Arkadasimin esi de babasi ile ortak is yapiyo, yeni evli bebekleri de vardi, kendiler 2+1 kucucuk bi evde otururken adamin anne- babasiba 450bin liralik ev alindi ortak hesaptan . Arkdsmin durumunu dusunun artik.

asalaklik cok cirkin.. insanı nasil alaşağı ediyor.. cocuk dusunme bu ne olacagi belirsiz evlilikte.. baska sorunlariniz var mi esinle?

yarın ailemle kesin olarak konuşacağım. destek için çok teşekkürler. en yakın arkadaşımdan bu desteği görmemiştim. allah hepinizden razı olsun.

Lütfen yaşananlardan bizi de haberdar edin.

Bu şekilde konular açıldığında, çok üzülüyoruz. Sonra konu sahipleri gelişmeleri anlatmadığında inanılmaz derecede zor oluyor, merak ediyoruz iyi mi değil mi diye.

Ben sizin çok güçlü bir kadın olduğunuzu düşünüyorum. Keşke dememek için sabretmişsiniz ama akıllıca da davranıp bebek yapmamışsınız. Bence elinizden geleni yapmışsınız. Hiç arkanıza bakmayın, bitirin. Bu ilişki kangren olmuş, kesip atın hayatınızdan.

eşimle konuştum. karar senin ben boşanmak istemiyorum dedi. senin açından mantıklısı gitmek seni anlıyorum vs dedi.

elbette haberdar ederim. bu kadar büyük destek göreceğimi düşünmemiştim.çok teşekkürler.

Bu evlilk kotu gunde yaninda olmaya degil insani enayi yerine koymaya donmus. Ne demek mecbursun cekeceksin. Borclarin odenemediginden senin neden haberin yok. Neden ortak karar alinirken senin fikrin sorulmuyor esin kefil oluyorken. Hayir gelmez bu aileden sana, bir laf vardir esek olursan semer vuran cok olur diye. Kurtul onlardan arkadasim.

aynen öyle eşek yerine koydular şu anda ağzıma neler geliyor onlara söylemek için ama söylemiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…