artık kaldıramıyorum, dayanacak gücüm kalmadı

aşkın gözü kör hakikaten. ancak o aşk bitince ayılıyor insan
Allah yardımcın olsun canım..Eleştiremem asla hepimiz sevgimiz aşkımız için yapıyoruz bazı hataları , yapmamamız lazım ama yapıyoruz işte..Ama artık kendini toplamalısın mutlaka bu adamdan boşan çünkü bu aile asla düzelmez Allah korusun bunlar borca soka soka hapislere bile düşürürler seni..Hemen kendini kurtar bunlardan..Ne kadar saygısızlık ya hele o görümcenin söylediklerine şok oldum yani hiç mi utanma,acıma duygusu yok bu insanlarda ya yazıklar olsun...

Hayatım neden boşansın ki sorumluluklarını sana yıkmış biliyor ki ödeyeceksin. Borç bitince senden soğudum demesin de! Bırak arkadaşım bu kambur sana yakışmamış. Hanım hanımlıktan çıkmış, erkek erkeklikten. hayat o kadar kısa ki onun borçları bitmez sen bitersin yol yakınken dön. Ailesinin pişkinliği de cabası borcu ödesen de seni el üstünde tutmayacakları belli! Allah yardımcın olsun.

inşallah dediğiniz gibi olur...

borcu ödesem zaten görevindi derler

ne kadar kanıksamışsa insanlara borç takmayı, düşünün artık, hayat biçimi olmuş, bir de bu insanlar namustan söz eder.

kizlar gozunuzu acin. asik olmak demek herseye koru korune katlanmak demek degildir. Her zaman mantiginiz sag cebinizde bulunsun. Hayat acimasiz ve hata kabul etmiyor goruyorsunuz. kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin. Baktiniz ailelerle problem cikiyor, basinizi alin uzak yere cikip gidin. Kendi yaginizla kavrulmayi ogrenin.

Her koyun kendi bacagindan asilir. Yok eger yardimlasma diyorsaniz 2 tarafli olmali tek tarafli oluyorsa orda bir sorun var demektir

yok boşanacağım ama hayatım da mahvoldu. kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum bundan sonra. evlilik mutlu yuva umudu bitti benim için

Böyle söyleme öyle biri çıkarırken mevlam karşına şaşırsın bunları neden çekmiştim diye kendine kızarsın.hayat kime ne getireceği belli olmaz. Lütfen kurtul şu adamdan sevgi mi? Eşin seni sevse seni bu duruma düşürmez di!

Tabi bulmuş senin gibi yağlı kapıyı bırakır mı hiç..Sen çalış onlar batırsın ailecek...Ay sinirlerim zıpladı ya gercekten Allah kolaylık versin sana canım

Hic düzelmezler benden söylemesi... Alismislar böyle yasamaya... Eger her biri ayri islere girip durumu bi nevi olsun düzeltmege ugrasmazlarsa, kendinizi kurtarin derim... Daha kimbilir kimlere borclari var, hepsi yavas yavas cikar... Her insan zora düsebilir ama o zordan cikmak icin caba göstermiyorsalar o zaman kacin... Mecbursun ne demek? Bu dünyada sadece ölmege mecburuz baska hicbirseye degil... Deger bilene deger gösterilir... Allah yardimciniz olsun...

Yiyim onların namuslarını ya..Insanda birazcık gurur olur, şeref haysiyet olur..Bu ne terbiyesizliktir ya..Kocana zaten dicek laf bile bulamıyorum kusura bakmada sümsük herif yani..
ya eşime kalsa ben böyle yaşamaya devam edebilirim ne var ki yani. cidden ben bunlarda kötü bir intiba bırakmışım onu anladım salak filan sanıyorlar beni sanırım

ya eşime kalsa ben böyle yaşamaya devam edebilirim ne var ki yani. cidden ben bunlarda kötü bir intiba bırakmışım onu anladım salak filan sanıyorlar beni sanırım
Sen sesini çıkartmadıysan işte baktılar ne güzel çalışıyor,eve bakıyor borçlarımızıda öder ohh miss valla ne güzel bulmuşlar yollarını..Ne biçim insanlar bunlar hayret birşey yahu..

Sen sesini çıkartmadıysan işte baktılar ne güzel çalışıyor,eve bakıyor borçlarımızıda öder ohh miss valla ne güzel bulmuşlar yollarını..Ne biçim insanlar bunlar hayret birşey yahu..
ben icra memurları geldiği gün görümcemi aradım böyle böyle dedim hıı tamam dedi. bekledim ki daha sonra biri beni arasın kusura bakma filan desin bari. yok yok umurlarında değil. eşim başka işe girse o maaşı da yerler borçlarıyla. aman allah bildiği gibi yapsın bunları yaa

Eşin neden izin veriyor peki böyle olmasına?

pis utanmaz görümce mecbursun da ne demek tabiki mecbur falan değilsin, onun ağzını burnunu dağıtmak geldi içimden
utanmazlık bu herkes seni para olarak görüyor senin kocan adam olsa seni bu duruma düşürmezdi

Ben yeni, üye oldum ve ilk yorumum sana. Biz türk kadınlarında kahır çekme gerçeği denen birşey var. Kadınlık gururunu incitme ve boşan derim ben. evlilikte herşey karşılıklıdır. eşin o karşılığı sana göstermemiş ve yetmıyormus gıbı ailesi nin yükü de sana binmiş bi nebze de olsa. kendini kurtar. sen tek başına yaşayabilecek kadar güçlüsündür bu kadar şeyin altından kalkabılıyorsan. eşini karşına al ve gözlerinin içine bakarak burada yazdıklarını söyle bayan gibi hissetmiyorum de böyle olmaz artık de boşan derim ben... Allah sabır versin ne diyim.

Gercekten cok uzuldum bir kadin olarak .. iliskinim icine para girmesi nekadar kotu bir. Durum sizin kadar olmasa da bilirim., bence cocugunuzda yoksa eger ezdirmeyin kendinizi kendi ailenizle iletisiminz nasil ? Onlar nasil bakar. Bu duruma bu da cok onemli ve en onemli sey siz nasil hissediyorsunuz ? Hepimiz kaldiramayacagimiz seyleri yasayabiliyoruz bende ucaylik evliyim ve binlerce kez pismanim , amA olmasi gerekni yapamiyorum suan icin tabiki ,i gucu bulamiyorum kendimde umut etmek biryere kadar eger sonrasında esiniz olmadan mutlu olabileceginze inaniyorsaniz ki bence olabilir herkez ama cok zor sancili olacagini dusunuyorum iyi dusunun esiniz le konusuyormusunuz ciddi anlamda bu sekilde devam edemeyecegini ?

Arkana bakmadan kaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…