- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
- Konu Sahibi bodrum mandalinasi
-
Allah yardımcın olsun canım..Eleştiremem asla hepimiz sevgimiz aşkımız için yapıyoruz bazı hataları , yapmamamız lazım ama yapıyoruz işte..Ama artık kendini toplamalısın mutlaka bu adamdan boşan çünkü bu aile asla düzelmez Allah korusun bunlar borca soka soka hapislere bile düşürürler seni..Hemen kendini kurtar bunlardan..Ne kadar saygısızlık ya hele o görümcenin söylediklerine şok oldum yani hiç mi utanma,acıma duygusu yok bu insanlarda ya yazıklar olsun...aşkın gözü kör hakikaten. ancak o aşk bitince ayılıyor insan
ben boşanmak istemiyorum deyip duruyor. sen haklısın ama ayrılmayalım diyor. eskiden olsa kalbime dokunurdu söyledikleri ama artık dokunmuyor. umurumda değil hisleri. ben evli bir kadın olma fikrini çok sevdim ama onu sevmiyorum artık.
Neden boyle dusunuyosun?
Bi de su tarafindan bak, kiymet bilen bi kocayla evli olmak varken neden bu hayati cekesin ki? Yok mu sanki ikinci evliliginde mutlulugu yakalayanlar... Sen bu aileden bi kurtul kafandaki sisler bi dagilsin ondan sonra umudun da geri gelecek emin ol.
Hersey bitmiş gibi hissetmeyin.yasadigimiz sürece hayatımız biz istemesekte değişir kimse tek yaşamak istemez mutlu bir aile ister.olur inanin olur kusura bakmayın ama bu insanlar sizi mahvedicek belli önünüze bakın hayatınızı karartmayin. Birgün inşallah hayallerinize kavusursunuz.
borcu ödesem zaten görevindi derlerHayatım neden boşansın ki sorumluluklarını sana yıkmış biliyor ki ödeyeceksin. Borç bitince senden soğudum demesin de! Bırak arkadaşım bu kambur sana yakışmamış. Hanım hanımlıktan çıkmış, erkek erkeklikten. hayat o kadar kısa ki onun borçları bitmez sen bitersin yol yakınken dön. Ailesinin pişkinliği de cabası borcu ödesen de seni el üstünde tutmayacakları belli! Allah yardımcın olsun.
ne kadar kanıksamışsa insanlara borç takmayı, düşünün artık, hayat biçimi olmuş, bir de bu insanlar namustan söz eder.Allah yardımcın olsun canım..Eleştiremem asla hepimiz sevgimiz aşkımız için yapıyoruz bazı hataları , yapmamamız lazım ama yapıyoruz işte..Ama artık kendini toplamalısın mutlaka bu adamdan boşan çünkü bu aile asla düzelmez Allah korusun bunlar borca soka soka hapislere bile düşürürler seni..Hemen kendini kurtar bunlardan..Ne kadar saygısızlık ya hele o görümcenin söylediklerine şok oldum yani hiç mi utanma,acıma duygusu yok bu insanlarda ya yazıklar olsun...
Düşüyor canım.
yok boşanacağım ama hayatım da mahvoldu. kimseye güvenebileceğimi sanmıyorum bundan sonra. evlilik mutlu yuva umudu bitti benim için
Tabi bulmuş senin gibi yağlı kapıyı bırakır mı hiç..Sen çalış onlar batırsın ailecek...Ay sinirlerim zıpladı ya gercekten Allah kolaylık versin sana canımben boşanmak istemiyorum deyip duruyor. sen haklısın ama ayrılmayalım diyor. eskiden olsa kalbime dokunurdu söyledikleri ama artık dokunmuyor. umurumda değil hisleri. ben evli bir kadın olma fikrini çok sevdim ama onu sevmiyorum artık.
evet ne acı ki öyleBöyle söyleme öyle biri çıkarırken mevlam karşına şaşırsın bunları neden çekmiştim diye kendine kızarsın.hayat kime ne getireceği belli olmaz. Lütfen kurtul şu adamdan sevgi mi? Eşin seni sevse seni bu duruma düşürmez di!
Pess valla..ne kadar kanıksamışsa insanlara borç takmayı, düşünün artık, hayat biçimi olmuş, bir de bu insanlar namustan söz eder.
ya eşime kalsa ben böyle yaşamaya devam edebilirim ne var ki yani. cidden ben bunlarda kötü bir intiba bırakmışım onu anladım salak filan sanıyorlar beni sanırımYiyim onların namuslarını ya..Insanda birazcık gurur olur, şeref haysiyet olur..Bu ne terbiyesizliktir ya..Kocana zaten dicek laf bile bulamıyorum kusura bakmada sümsük herif yani..
Sen sesini çıkartmadıysan işte baktılar ne güzel çalışıyor,eve bakıyor borçlarımızıda öder ohh miss valla ne güzel bulmuşlar yollarını..Ne biçim insanlar bunlar hayret birşey yahu..ya eşime kalsa ben böyle yaşamaya devam edebilirim ne var ki yani. cidden ben bunlarda kötü bir intiba bırakmışım onu anladım salak filan sanıyorlar beni sanırım
ben icra memurları geldiği gün görümcemi aradım böyle böyle dedim hıı tamam dedi. bekledim ki daha sonra biri beni arasın kusura bakma filan desin bari. yok yok umurlarında değil. eşim başka işe girse o maaşı da yerler borçlarıyla. aman allah bildiği gibi yapsın bunları yaaSen sesini çıkartmadıysan işte baktılar ne güzel çalışıyor,eve bakıyor borçlarımızıda öder ohh miss valla ne güzel bulmuşlar yollarını..Ne biçim insanlar bunlar hayret birşey yahu..
Eşin neden izin veriyor peki böyle olmasına?ben icra memurları geldiği gün görümcemi aradım böyle böyle dedim hıı tamam dedi. bekledim ki daha sonra biri beni arasın kusura bakma filan desin bari. yok yok umurlarında değil. eşim başka işe girse o maaşı da yerler borçlarıyla. aman allah bildiği gibi yapsın bunları yaa
merhaba, şu an o kadar kötüyüm ki sadece bunları yazmak istedim. 1,5 senedir evliyim, eşimin durumu evlendiğimizden beri çok kötü, ailesiyle birlikte çalışıyor ve kazanılan kimseye yetmiyor, eşimin ailesi ve abisi, ablası ciddi fakirlik çekiyorlar, ben çalıştığımdan bizim evi ben geçindiriyorum. çok şükür yetirebiliyorum maaşımı. evlendiğimden beri evin hem maddi hem manevi yükü benim sırtımda, her işe ben koşturuyorum, evin her eksiğini ben gideriyorum. bu kadar yükün üzerine bir de eşim eski arabamı sattırıp üstüme taşıt kredisi çektirdi, arabayı yeniledi. arabanın da her masrafı bende. sizin kocalarınız her ay sonu nasıl hesap yapıyorlarsa ben de evlendiğimden beri böyleyim. kendimi erkek gibi hissetmeye başladım artık. bunları bir nebze kabullenmiştim ama geçen hafta evime icra memurları geldi, kayınpeder kredisini ödememiş kefili de eşimmiş. ben şimdi ne olacak dedim eşim krediyi ödeyemeyiz eve icra gelecek mecbur diyor. kayınpederim ve kayınvalidemden hiç ses yok, görümcem katlanacaksın mecbur, yapabileceğin hiçbir şey yok, istediğin kadar bağır çağır diyor. umurlarında bile değil sanki. eşimin halasının evini ipotek vermişler başka bir kredi için, o eve de kağıt gelmiş evi boşaltın diye ve kadının eşi 3 sene önce öldü, kadını evinden ettiler. o kadar yoruldum ki bu kadar kısa sürede, 1,5 seneyi sanki 15 yıl gibi yaşadım. artık dayanamıyorum, ben ömrüm boyunca kimseye borç takmadan namusumla yaşadım, bunlar krediyi ödemiyorlar benim eşyalar haciz edilecek. eşimin umurunda değil. ona olan aşkım sevgim her şeyim bitti, beni o kadar istismar etti ki. ailesinden nefret etmeye başladım. ailemle konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?