artık kaldıramıyorum, dayanacak gücüm kalmadı

araba sizin adınıza ise onunda icrayla alınma durumu varmı?
eğer varsa ona göre bir tedbir alın.
gerçi boşanırkende yarısını istiycek eşiniz.
1,5 yıldır böyleyse değişmez bu insanlar.
kendinizi kurtarmaya bakın ömür böyle geçmez.

patron kahrı çekmemek mi, böyle adamlara kimsenin iş vermemesi mi.... artık gözüm açıldı

Arkadaşın tv tekmiş yinede yazmışlar normalde yazmamazlar yeni kanuna göre.

Aynen en basta gorumcene ve esinin ailesine ben de sinir oldum. Hatta oyle ki gorumcenin agzina kurekle vurasim gelmedi degil. Sen ode o halde diyeydin.. Bu arada bence de katlanmak zorunda falan degilsin. He bu arada fakirlik ayri bi olay piskinlik ayri bi olay. Biz de yeni evliyiz 7 aylik ve ben hamileyim 3,5 aylik, biz de ustumuze basimiza bisey almiyoruz arabamiz yok bize ait hicbisey yok herseyden kısıyoruz cunku suan borc oduyoruz yani biz de cok fakiriz evet ama cok sukur huzurumuz var. Bizde de var bu tarz bi muhabbet ama kimsenin borcunu ödemem de esime de ödettirmem vallahi.. Milletin enayisi biz miyiz.. Bosver bacim sen de en kisa surede kurtul bu aileden..Rabbim yardimcin olsun canim.

arabayı istemez o kadar da karaktersiz değil de, arabaya icra gelmesi söz konusu değil, zaten bankaya ipotekli

evet ben erkek gibi her şeye koşturmaktan yoruldum sürekli hastayım stresten, egzama oldum artık bitsin istiyorum, ölsem gözüm açık gitmem, sadece bitsin bu eziyet
hemen de ayriligi dusunme esin baska bir ise giremezmi yollarini ayiramaz mi diyecektim ama yazmissin yuzustu birakmak istemiyor diye. Hayatta hersey insan icin olur bunlar anlarimda keske basa gelenlerden biraz mahcubiyet duysalar. Kusura bakma kizim diyebilecek efendilikleri olsaymis insan bu tarafina daha cok uzulur heralde. Rabbim esine dogrulari gorme ailesine sahip cikma basireti feraseti nasib etsin insallah en kisa zamanda

Bu durumda boşanmak en mantıklısı. Görümcene de hepten sinir oldum mecbursun dediği için.. Kesinlikle değilsin yazık etme kendine.
herkesi kendi gibi sanıyor... ben mecburum sen de mecbursun dedi.... sanki benim bir ailem sahip çıkanım yok gibi. ailem bunların hiçbirini bilmiyor anlatmadım üzülmesinler diye.

Eğer kefil olunmuşsa ve borçu ödemezse o borcu kefil olan ödüyor ne yazik ki yıllar önce bizimde başımıza geldi ve babam mecburen ödedi hem de az bir para değil di.

Arkadaşın tv tekmiş yinede yazmışlar normalde yazmamazlar yeni kanuna göre.

yazmislar ama almaya geldiklerinde alabileceklerini sanmiyorum. buyakiniminda lcd tvsi vardi yazmadilar cunku.. icrayi durdurduklari icin alim olmamisti bu akrabamin almaya geldiklerinde nolurdu bilemiyorum tabi

ay inanmiyorum sana icra gelicek diyince neler demisler....yazik sana ya senin sagligin onemli kendini yipratmaaa kac kurtul

kendimi en çok bu durum aptal gibi hissettiriyor. nasıl bir küçümsüyorlarsa beni... hiçbir şey yapamazmışım gibi düşünüyorlar... halbuki benim ailem de işim de çok iyi, kendi başımın çaresine çok rahat bakarım.

Benim kayınbaba da böyle uçan kuşa borcu var bir kaç kredisine eşim kefil olmuş. Eşimin 2 tane kredi kartını kullanıyorlar.
Bir gün benim evime de icra memurları gelecek diye korkuyorum.
Allah'tan eşim sorumluluk sahibi bir insan yoksa katlanamazdım.

bu eşin ve eşinin aile seni kullanıyor..sen bu aileden kurtul..yoksa ilerde sana sattıracak başka birşey öneririler..borç kötüdür elin adamı acımaz..evlerden uzak aman aman..

ben artık bıktım bu komün hayatından. aşiret gibiler ya. her aile kendi bacağından asılmıyor bunlarda. herkes her şeye koşturmak zorunda bunlara göre.

kaç defa değiştirdiler, mobilya, yatak baza, ev tekstili, züccaciye, ne ararsan. dikiş tutmayınca olmuyor işte
bu kadar aile bri iş yapmaya çalışırse kimse de işten anlalmazsa böyle olur işte..kesin görümcen falan çalışmıyordur..yani maaşlı işte çalışan bir siz varsınızdır...belki de size güveniyorlar bu icra borçları için..

evet çalışmıyor, ondan gevrek gevrek konuşuyor. benim maaşıma güvenecek kadar da karaktersizler midir, valla hiç de olmayacak bir şey gibi gelmedi düşününce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…