- 20 Mayıs 2013
- 77
- 42
- 23
- Konu Sahibi bodrum mandalinasi
-
Durumunuza üzüldüm Rabbim yardım etsin,evinizde eşyalar nasıl mesela çift televizyon,çift bilgisayar yada çift oturma grubu var ise bunlardan birisi alınır aksi halde eşyalarınız alınmaz( tek ise) araba sizin üstünüze galiba kredi çektiğinize göre o arabayı satın taşıt kredisini bitirin.merhaba, şu an o kadar kötüyüm ki sadece bunları yazmak istedim. 1,5 senedir evliyim, eşimin durumu evlendiğimizden beri çok kötü, ailesiyle birlikte çalışıyor ve kazanılan kimseye yetmiyor, eşimin ailesi ve abisi, ablası ciddi fakirlik çekiyorlar, ben çalıştığımdan bizim evi ben geçindiriyorum. çok şükür yetirebiliyorum maaşımı. evlendiğimden beri evin hem maddi hem manevi yükü benim sırtımda, her işe ben koşturuyorum, evin her eksiğini ben gideriyorum. bu kadar yükün üzerine bir de eşim eski arabamı sattırıp üstüme taşıt kredisi çektirdi, arabayı yeniledi. arabanın da her masrafı bende. sizin kocalarınız her ay sonu nasıl hesap yapıyorlarsa ben de evlendiğimden beri böyleyim. kendimi erkek gibi hissetmeye başladım artık. bunları bir nebze kabullenmiştim ama geçen hafta evime icra memurları geldi, kayınpeder kredisini ödememiş kefili de eşimmiş. ben şimdi ne olacak dedim eşim krediyi ödeyemeyiz eve icra gelecek mecbur diyor. kayınpederim ve kayınvalidemden hiç ses yok, görümcem katlanacaksın mecbur, yapabileceğin hiçbir şey yok, istediğin kadar bağır çağır diyor. umurlarında bile değil sanki. eşimin halasının evini ipotek vermişler başka bir kredi için, o eve de kağıt gelmiş evi boşaltın diye ve kadının eşi 3 sene önce öldü, kadını evinden ettiler. o kadar yoruldum ki bu kadar kısa sürede, 1,5 seneyi sanki 15 yıl gibi yaşadım. artık dayanamıyorum, ben ömrüm boyunca kimseye borç takmadan namusumla yaşadım, bunlar krediyi ödemiyorlar benim eşyalar haciz edilecek. eşimin umurunda değil. ona olan aşkım sevgim her şeyim bitti, beni o kadar istismar etti ki. ailesinden nefret etmeye başladım. ailemle konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum.
araba bana çok lazım, satmam mümkün değil. televizyon tek ama yine de yazdılar, neymiş lcd olduğu için lüks tüketimmiş.Durumunuza üzüldüm Rabbim yardım etsin,evinizde eşyalar nasıl mesela çift televizyon,çift bilgisayar yada çift oturma grubu var ise bunlardan birisi alınır aksi halde eşyalarınız alınmaz( tek ise) araba sizin üstünüze galiba kredi çektiğinize göre o arabayı satın taşıt kredisini bitirin.
Yazamazlar canım,yazmaları için eşyaların çift olması gerekiyor internettede böyle okudum.araba bana çok lazım, satmam mümkün değil. televizyon tek ama yine de yazdılar, neymiş lcd olduğu için lüks tüketimmiş.
Eş rızası kalktı artık canım kefillik olayında.Esinizin birine kefil olmasi icin sizin de imza ile izin vermeniz gerekmiyor muydu.
Insan sevdigi icin mutluluk icin evlenir , biz de borc oduyoruz kendimize aylardir kiyafet almiyoruz ama sorumsuz harcamalar yuzunden degil o yuzden ikimiz de gikimizi cikarmiyor katlaniyoruz 50 bin liralik arabamiz vqr diyoruz avunuyoruz siz ne yapiyorsunuz esinizin sorumsuzlugu yuzunden evinizdeki esyalardan oluyorsunuz vallahi cok zor bir durjm Allah yardim etsin.
Siz de gozunuzu acin lutfen ortada cocuk ta yokken,
Esinizin is degistirme imkani yok mu peki en azindan kazandigi para belli olur
Allah yardımcın olsun, farklı bir şehre taşınıp eşinle yeni bir hayat kuramaz mısınız ?
hiç mahcup değiller, bir alt sokağımda oturuyorlar, telefon edip bir kusura bakma bile demediler.Düşünüyorum olumlu ne yazılabilir diye ama... Eşinize olan sevginizin de bittiğini söylüyorsunuz, eğer o sizi çok seviyorsa, bu dönem onun için çok yıpratıcı olur ama onun da yanlışları olduğunu düşünüyorsanız o zaman bence de ayrılın. Bu durumun değişeceği yok gibi, üstelik önünüzde evsiz kalan bir kadın örneği de var. Mahçup da değiller anladığım kadarıyla...
eşim ailesinden asla ayrılmaz. beni aile olarak görmüyor onları aile olarak görüyor. ben kölesiyim.Allah yardımcın olsun, farklı bir şehre taşınıp eşinle yeni bir hayat kuramaz mısınız ?
merhaba, şu an o kadar kötüyüm ki sadece bunları yazmak istedim. 1,5 senedir evliyim, eşimin durumu evlendiğimizden beri çok kötü, ailesiyle birlikte çalışıyor ve kazanılan kimseye yetmiyor, eşimin ailesi ve abisi, ablası ciddi fakirlik çekiyorlar, ben çalıştığımdan bizim evi ben geçindiriyorum. çok şükür yetirebiliyorum maaşımı. evlendiğimden beri evin hem maddi hem manevi yükü benim sırtımda, her işe ben koşturuyorum, evin her eksiğini ben gideriyorum. bu kadar yükün üzerine bir de eşim eski arabamı sattırıp üstüme taşıt kredisi çektirdi, arabayı yeniledi. arabanın da her masrafı bende. sizin kocalarınız her ay sonu nasıl hesap yapıyorlarsa ben de evlendiğimden beri böyleyim. kendimi erkek gibi hissetmeye başladım artık. bunları bir nebze kabullenmiştim ama geçen hafta evime icra memurları geldi, kayınpeder kredisini ödememiş kefili de eşimmiş. ben şimdi ne olacak dedim eşim krediyi ödeyemeyiz eve icra gelecek mecbur diyor. kayınpederim ve kayınvalidemden hiç ses yok, görümcem katlanacaksın mecbur, yapabileceğin hiçbir şey yok, istediğin kadar bağır çağır diyor. umurlarında bile değil sanki. eşimin halasının evini ipotek vermişler başka bir kredi için, o eve de kağıt gelmiş evi boşaltın diye ve kadının eşi 3 sene önce öldü, kadını evinden ettiler. o kadar yoruldum ki bu kadar kısa sürede, 1,5 seneyi sanki 15 yıl gibi yaşadım. artık dayanamıyorum, ben ömrüm boyunca kimseye borç takmadan namusumla yaşadım, bunlar krediyi ödemiyorlar benim eşyalar haciz edilecek. eşimin umurunda değil. ona olan aşkım sevgim her şeyim bitti, beni o kadar istismar etti ki. ailesinden nefret etmeye başladım. ailemle konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum.
evet, yeni bir işe girdiler, girerken de o evi ipotek ettiler. haberim vardı kredilerden, ben ödenmediğini bilmiyordum.Nasıl bu kadar borcun altına girmişler canim yani o kredilerle ne yapiyorlar? Evi ipotek ettirecek kadar ne parası bu bilgin var mi? Evlenmeden önce haberdar miydin bu durumlardan az da olsa?
ah be canım geleceği görmek diye bir şey yok ki adam evlenmeden sinyalleri vermiş sana. Başından neden evlendin madem?merhaba, şu an o kadar kötüyüm ki sadece bunları yazmak istedim. 1,5 senedir evliyim, eşimin durumu evlendiğimizden beri çok kötü, ailesiyle birlikte çalışıyor ve kazanılan kimseye yetmiyor, eşimin ailesi ve abisi, ablası ciddi fakirlik çekiyorlar, ben çalıştığımdan bizim evi ben geçindiriyorum. çok şükür yetirebiliyorum maaşımı. evlendiğimden beri evin hem maddi hem manevi yükü benim sırtımda, her işe ben koşturuyorum, evin her eksiğini ben gideriyorum. bu kadar yükün üzerine bir de eşim eski arabamı sattırıp üstüme taşıt kredisi çektirdi, arabayı yeniledi. arabanın da her masrafı bende. sizin kocalarınız her ay sonu nasıl hesap yapıyorlarsa ben de evlendiğimden beri böyleyim. kendimi erkek gibi hissetmeye başladım artık. bunları bir nebze kabullenmiştim ama geçen hafta evime icra memurları geldi, kayınpeder kredisini ödememiş kefili de eşimmiş. ben şimdi ne olacak dedim eşim krediyi ödeyemeyiz eve icra gelecek mecbur diyor. kayınpederim ve kayınvalidemden hiç ses yok, görümcem katlanacaksın mecbur, yapabileceğin hiçbir şey yok, istediğin kadar bağır çağır diyor. umurlarında bile değil sanki. eşimin halasının evini ipotek vermişler başka bir kredi için, o eve de kağıt gelmiş evi boşaltın diye ve kadının eşi 3 sene önce öldü, kadını evinden ettiler. o kadar yoruldum ki bu kadar kısa sürede, 1,5 seneyi sanki 15 yıl gibi yaşadım. artık dayanamıyorum, ben ömrüm boyunca kimseye borç takmadan namusumla yaşadım, bunlar krediyi ödemiyorlar benim eşyalar haciz edilecek. eşimin umurunda değil. ona olan aşkım sevgim her şeyim bitti, beni o kadar istismar etti ki. ailesinden nefret etmeye başladım. ailemle konuşup boşanma davası açmayı düşünüyorum.
Of ya adam gibi bir kanun var diye seviniyordumEş rızası kalktı artık canım kefillik olayında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?