azaleia; ablacım
öncelikle Ramazan bayramın mübarek olsun..
Tayin mevzusunu ona ne kadar anlatsam da bazı şeyleri anlayabildiğini sanmıyorum, maalesef.. :1no2:
lütfen yanlış anlamayın, kötü niyetle ya da hor görerek söylemiyorum, ama ablacım bu insan köyde büyümüş biri ve bir çok şeyi bilmiyor, inan ona 22 yaşında hap içmeyi öğrettim başı ağrıdığı için, hap nedir bilmiyordu.. ve ikna edemiyordum su ile yutulacağına, ısrarla çiğnemeye kalkıyordu, mazallah beyin kanaması geçirecek eyvahedigeldismile bir doktor tanıdığım vardı onunla konuşturdum anca öyle inandı..
Burda yazdıklarınız için teşekkür ederim, gidip gitmeme konusunda kararsızdım, bayram dolayısıyla annesini aramıştım, o da çok candan samimi bir insandır maşallah
hem kız kardeşi hem annesi 3 haftadır gelmemi istiyorlardı, ben de onlar bu kadar çağırınca gitmeye heveslenmiştim, benim için bi şalvar daha diktirmişler, kardeşiyle bi örnek yazmalarımıza annesi hep oya işliyor, bunları anlattıklarında ayıp olur gitmem lazım diye düşünmeye başlıyorum, ama şimdi bir bahane uydurup gitmicem.. :umursamaz:
Yazdıkların çok doğru çok güzel, dediğim gibi benim bunları konuşupta adam akıllı cevap alacak kimsem yok, bu konuyu anneme ya da bir büyüğüme açtığımda tepki genelde "ne evliliği, daha büyüklerin var, hayatını yaşa sonra evlenirsin, git önce işe başla, bileziğini koluna bi tak.." gibi şeyler.. halbuki ben hiçbir zaman evlenirsem çalışmam, evlenirsem gezmem tozmam falan demiyorum, elbette yine çalışcam inşallah, yine güzel vakit geçircem ama anlamadığım neden bunu bekar olarak yaşamam gerektiğini düşünüyorlar? sorduğumda bir açıklama yapamıyorlar..
Öyle bi hayatları olmuş ki, iki halam kimseyi beğenemediğinden evlenmemiş, ikisi birlikte yaşıyorlar, yaşları 60-65 civarı şu an, bir sürü kedi köpek besliyorlar, bi amcam 32 yaşında evlenmiş, öbürü 38.. bana aceleci gözüyle belki de bu yüzden bakılıyor..
ki ben istemiyorum 30umdam sonra evleneyim anne olayım.. bunlar benim seçimlerim isteklerim, benim hayatım..
Annem, babamdan nefret ettiği için sığındığı iki limanı var, ablam ve ben.. ablamın bu sene inşallah tayini olacak, evden temelli gidecek, benim de elden gitmemi istemiyor, bi yerde bana göre bencillik ediyor.. Babama sorsam evleneyim mi diye, öyle bir insan ki, nasıl anlatayım.. gelsinler alsınlar der, o derece umursamaz bizi..
klava: