Artık İstanbul´da buluşuyor!

Bulusma ne gün olsun??

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
hanımlar günaydın son durum nedir kusura bakma canım benim anadolu yakasına gitmem lazım bugün halam ameliyat olmuş . hastanedeydi ama bugün olacagını bilmiyordum. eşim alacak beni şimdi oraya götürecek.oraya yetişebilecegimi sanmıyorum önümüzdeki hafta inşallah

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar..!

Maalesef bulusmaya benden baska kimse gelmedi bugün...malum benim PC bu sabah KK´ya baglanmadi birtürlü ve gelen iptal msjlari okuyamadim...dolayisiyla bulusma gerceklesmedi...!

Neyse, ben yinede güzel bir gün gecirdim Sultanahmet´te..! opuyorumnanaktan

evet canım ya ben aradım seni biliyosun saat 4 dü hastaneden geldik anlaştığımız gibi bu hafta içi olabilir yada ramazandan sonra ayarlarız

aaaaaa bulusma olmadı mı? zaten kızlar bence aceleye geldı bı dahakı sefer daha erken haberımız olsun ayarlayalım en az bır ay onceden,ben de uzuluyodum gıdemedım dıye neyse bı daha kı sefere artık ama erken haberleselım

hem de sultanahmette olmasın bızler anadolu yakasında oturuyoruz kadıkoy bıle 1 saat cekıyo orta yolu bulalım yıne sultan ahmette olursa gelemem cunku cok uzak

avrupa yakası tarafı içinde o taraf zor olur canım en iyisi hem avrupa hem anadolu yakası için 2 ayrı gün ayarlamak iyi olur

aa sne tek başınamıydın iyi vakıt gecırıdnmnı bali :)çok komıkyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…