• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık İstanbul´da buluşuyor!

Bulusma ne gün olsun??

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Kim sana dayak atabilir yaaa :olmaz: (yada dayak yiyen birini görürsem o sensin demektir kaydirigubbakcemile3 ) Şaka şaka biz buluruz birbirimizi o kadar da dert etmeyelim.. Şuan tek istediğim şey güzel arkadaşlıklar kurup perfect bir gün geçirmek sositososito

Kim sana dayak atabilir yaaa :olmaz: (yada dayak yiyen birini görürsem o sensin demektir kaydirigubbakcemile3 ) Şaka şaka biz buluruz birbirimizi o kadar da dert etmeyelim.. Şuan tek istediğim şey güzel arkadaşlıklar kurup perfect bir gün geçirmek sositososito

Hiç şüphen olmasın canım elbet güzel gün geçiriz. Bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kurtarırsın olurda dayak yersem :olmaz:

Artık yapcez bişeyler.
Organizasyon yapsak ne biliyim şimdi Sultan ahmet kalabalık bi yer sonuçta bi de yer bulamazsak yanarız.

Herşey ayarlansın yer bulma olayını bana bırakın buralar benim mekan her ne kada taşınıyor olsamda şu an Sultanahmetin göbeğinde 3,5 yılım geçmiş..

Ev taşıdığım için çok takip edemiyorum gelemeyecek bile olsam (inşallah gelirim)
Size telden yeterim ben :)
Ayarlarım bir yer dert etmeyin
Benim profilimden açtığım konulara bakın isterseniz
Sultanahmette daha önce buluşma yaptık biz çok güzeldi

Herşey ayarlansın yer bulma olayını bana bırakın buralar benim mekan her ne kada taşınıyor olsamda şu an Sultanahmetin göbeğinde 3,5 yılım geçmiş..

Ev taşıdığım için çok takip edemiyorum gelemeyecek bile olsam (inşallah gelirim)
Size telden yeterim ben :)
Ayarlarım bir yer dert etmeyin
Benim profilimden açtığım konulara bakın isterseniz
Sultanahmette daha önce buluşma yaptık biz çok güzeldi

Hımm umarım gelebilirsin.yerimseniben

Merhaba hanimlar..!kaydirigubbakcemile5

Inanin ne yapacagimi sasirdim...o yüzden anketi olusturdum...Cogunluk ne derse, o olacak insALLAH...kimsecikleri üzmek istemiyorum..:kedi:
Hadi bakalim...HAYIRLISI olsun!!

Anket sonuclandimi, "kesin" bilgiler ile özel´den msj atarim...haberlesiriz artik..! :lepi:

Umarım sorun olmaz da bir araya geliriz.. Bende elimden geldiği kadar herkese Haber vermeye çalışıyorum. Hafta sonuna kadar biraz daha kalabalıklaşırız inşallah..

Umarım sorun olmaz da bir araya geliriz.. Bende elimden geldiği kadar herkese Haber vermeye çalışıyorum. Hafta sonuna kadar biraz daha kalabalıklaşırız inşallah..

Canim, daha fazla bi olay yasamayiz sanirim...Persembe aksami oylama neticesinde karar aciklanacak...ya Cumartesi yada Pazar bulusacagiz insALLAH..Demokrasi´de careler tükenmez...opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5

ben de pazar musaıtım sadece yoksa bı dahakı bulusmaya katılırım artık

Back