• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık İstanbul´da buluşuyor!

Bulusma ne gün olsun??

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Ya cumartesi olmalı mafoldumben
Şimdi öğrendim pazar günü bizim akrabanın düğünü varmış. Annem gitmeliyiz muhakkak diyor.. Allahım inş. cumartesi olur :gitme:

15.08.2009, CUMARTESI gelmek isteyenler:

1. antrenör
2. Ask Böcügü
3. cimcime eses
4. Deryacik
5. hoscakal (Ben)
6. leptap
7. lyre
8. mefaze
9. ozlem71

16.08.2009, PAZAR günü gelmek isteyenler:

1. dduygusall
2. sabine
3. speedy-gonzales
4. suvesabun
5. THE_BEST_55
6. Yagmur 2005

Simdilik bu kadar..:lepi:

Gel gel, bulusmaya gel....kaydirigubbakcemile

kızlar bu gıdısle ben gelemıycem bı arkadas daha gelıcektı o da kk lı
ama sultan beylıde oturuyo ben de sarıgazıde taksım cok uzak bıze arabada olmayınca
zamanımız yollarda otobus degıstırmekle gecıcek
hemde cumartesı yapılacak gıbı gorunuyo
cok gelmek ısterım ama bakıcaz artık
bıı dahakıne avrupa yakası ayrı anadolu yakası ayrı bulusalım bu da bı fıkırdı hıhıhıhı:)

kızlar bu gıdısle ben gelemıycem bı arkadas daha gelıcektı o da kk lı
ama sultan beylıde oturuyo ben de sarıgazıde taksım cok uzak bıze arabada olmayınca
zamanımız yollarda otobus degıstırmekle gecıcek
hemde cumartesı yapılacak gıbı gorunuyo
cok gelmek ısterım ama bakıcaz artık
bıı dahakıne avrupa yakası ayrı anadolu yakası ayrı bulusalım bu da bı fıkırdı hıhıhıhı:)

Canım Ortak bi yerde buluşalım diye bunu diyordum işte Taksime direk otobüs yok doğru söylüyorsun Mecidiyeköyden gelmen gerekecek Zaten Buluşma Taksimde Değil Sultan ahmette Bende Cumartesi Olur ise gidemeyenlerdenim. Malesef :1closedeyes:

Canım Ortak bi yerde buluşalım diye bunu diyordum işte Taksime direk otobüs yok doğru söylüyorsun Mecidiyeköyden gelmen gerekecek Zaten Buluşma Taksimde Değil Sultan ahmette Bende Cumartesi Olur ise gidemeyenlerdenim. Malesef :1closedeyes:

canım farketmıyokı hatta sultan ahmet daha uzak :):teytey:

bu hafta eşimin hangi gün çalışmasına baglı benim aslında cumartesi calışırsa cumartesi pazar calışırsa pazar gelebilirim çalışma durumu belli olur yarın gece yazarım en son galiba

Slm kızlar bakıyorum hala kararsızlık çekiliyor çok az zaman kaldı haberiniz olsun
Malesef ben gelemiyorum çünkü eşyalarım yarın ya da cumartesi gidecekmiş cuma gitse bile mümkün değil yetişemem kusura bakmayın
Bayramdan sonra bi buluşma yaparım artık ben hepiniz davetlisiniz
Ama bu hafta keyfinize bakın bol bol eğlenin öpüyorum sizi
Yanınızda olmayı çok isterdimm

Back