• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık İstanbul´da buluşuyor!

Bulusma ne gün olsun??

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar bakıyorum hala kararsızlık çekiliyor çok az zaman kaldı haberiniz olsun
Malesef ben gelemiyorum çünkü eşyalarım yarın ya da cumartesi gidecekmiş cuma gitse bile mümkün değil yetişemem kusura bakmayın
Bayramdan sonra bi buluşma yaparım artık ben hepiniz davetlisiniz
Ama bu hafta keyfinize bakın bol bol eğlenin öpüyorum sizi
Yanınızda olmayı çok isterdimm

Tühh olmadı şimdii.. Biz galiba doğru düzgün toplanamayacağız.. Herkesin bir işi var.. pzar bizim de düğün var. Nasıl yapacağız artık bilmiyorum. Neyse hayırlısı. Bu sefer olmadı başka sefere muhakkak sende ol deryacık :gitme:
ışlerini kısa zamanda bitirirsin inşallah.. Kolay gelsina.s.

Iyi geceler hanimlar...kusura bakmayin, gec yaziyorum ama misafirlikteydim..!

Anket sonuclandi:

Bulusma 15. Agustos, Cumartesi, Saat 14´de, Sultanahmet´te olacak insALLAH.

Ayasofya´nin girisinde bulusup, oradan müsait bir yere gideriz...bulustugumuzda birlikte karar kilariz mekani!

Gelemeyecek arkadaslar´da üzülmesin, insALLAH bir baska bulusmada görüsürüz onlarla!

opuyorumnanaktan

inşallah gelmeye çalışacağım ama biraz geç gelirim yere karar versenizde bende oraya gelsem olmazmı

canım Ayasofya girişinde buluşulup toplu gidilecek galiba.geçen buluşmadaki arkadaşlardan haberi olmayanlara sende yazsana mesaj bi zahmet

evet canım deryacık tanıyomuş sahibini sultanahmeti iyide biliyor orayı o ayarlamıştı. ben oraları bilmem bakırköy bahçelievler olsa tamamda..güzel ama biraz küçük bi yer

ama oralarda açıkhava çay bahçeleri cafeler vardır zaten oturacak biyer olsun tamam bu arda benimde en son gece yazarım durumu sizde bi gelen listesi yazarsanız gene akşam iyi olur

ozlem71, bende sana katiliyorum...bir sekilde oturacak bir yer bulunur insALLAH!

Simdi birde sabaha kadar nereye gidelim anketi yapilmaz...:olmaz:

Liste olayina gelince, kimi arkadasin kesin gelip gelemeyecegi belli degil...o yüzden benimde biraz kafam karisti..!

Oldugu kadar bir liste hazirlamaya calisacagim..! kaydirigubbakcemile5

Selam hanimlar..!

Simdilik bulusmaya kesin göz ile bakan arkadaslar:

leptap
cimcime eses
ozlem71
AskBocugu
hoscakal (ben)

Oy veren arkadaslarin sayisi fazaydi ama kimi arkadaslardan henüz kesin bir cevap gelmedi oylamadan sonra.

Neyse hanimlar, ben insALLAH Ayasofya girisinde bekliyor olacagim...gelebilenler gelir artik..kaydirigubbakcemile5

yaz alırım canım da bu kadar kişimi gerçekten gelenler

Canim, bunlar kesin gelirim diye yazan arkadaslar...daha oylamaya katilan bir kac arkadas hic cevap vermedi...Artik bu gece yada yarin sabah haber verebilirler...Sabah yola cikmadan tekrar buraya bi göz atarim..!

Umarim sayimiz artar...kaydirigubbakcemile5

Back