- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Nan cingane getirme beni oraya şincik...
Kim sana dayak atabilir yaaalmaz: (yada dayak yiyen birini görürsem o sensin demektir kaydirigubbakcemile3 ) Şaka şaka biz buluruz birbirimizi o kadar da dert etmeyelim.. Şuan tek istediğim şey güzel arkadaşlıklar kurup perfect bir gün geçirmek sositososito
Hiç şüphen olmasın canım elbet güzel gün geçiriz. Bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kurtarırsın olurda dayak yersemlmaz:
Bütün KK'nın gülleri toplanıp yolarız vallahiii :jeyyar:
Kim bizim kulübün kızına el kaldırabilir kiklava:
Dimi ya bence de En güzeli kadınlar kaçar o yüzden bu kadar bayan bi arada :1ninca::1ninca::1ninca:
Artık yapcez bişeyler.
Organizasyon yapsak ne biliyim şimdi Sultan ahmet kalabalık bi yer sonuçta bi de yer bulamazsak yanarız.
Herşey ayarlansın yer bulma olayını bana bırakın buralar benim mekan her ne kada taşınıyor olsamda şu an Sultanahmetin göbeğinde 3,5 yılım geçmiş..
Ev taşıdığım için çok takip edemiyorum gelemeyecek bile olsam (inşallah gelirim)
Size telden yeterim ben :)
Ayarlarım bir yer dert etmeyin
Benim profilimden açtığım konulara bakın isterseniz
Sultanahmette daha önce buluşma yaptık biz çok güzeldi
Umarım sorun olmaz da bir araya geliriz.. Bende elimden geldiği kadar herkese Haber vermeye çalışıyorum. Hafta sonuna kadar biraz daha kalabalıklaşırız inşallah..
Ayy canımmm benim. Sağol cingaanemmm a.s.
Olmadı ben mahalleden getririm duygusalım sen yeterki merak etme.
Peki cumartesi olursa sen gelebilecek misin?? Şuan durum öyle gözüküyor.. Gelemem deme noolurrrr :gitme:
Canim, daha fazla bi olay yasamayiz sanirim...Persembe aksami oylama neticesinde karar aciklanacak...ya Cumartesi yada Pazar bulusacagiz insALLAH..Demokrasi´de careler tükenmez...opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
Canım çok zor ben 4te işten çıkıyorum malesef.
Bu kötü oldu işte.. O zaman biraz daha bayan toplayıp oylamayı cumartesiye almak gerek.. :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?